Destinații necunoscute pentru călătorii ieftine – merită o vizită

Dacă vrei să evadezi din rutină și să descoperi locuri noi și fascinante, dar nu ai un buget prea mare, nu te descuraja. Există multe destinații necunoscute pentru călătorii ieftine, care îți pot oferi experiențe memorabile și peisaje de vis. Continuă să citești pentru a descoperi câteva dintre aceste locuri, care pot fi ușor de ajuns cu avionul de la București sau Cluj. De asemenea, îți vom arăta cum poți economisi timp și bani cu ajutorul eSky, o agenție de turism online care oferă cele mai avantajoase zboruri și servicii suplimentare.

Ce țară europeană are cele mai multe castele?

Un răspuns posibil este Slovacia, o țară mică din centrul Europei, care are peste 100 de castele și ruine istorice. Unele dintre cele mai impresionante sunt Castelul Spis, cel mai mare din Europa Centrală, Castelul Bojnice, care seamănă cu un palat de basm, sau Castelul Orava, care a fost folosit ca decor pentru filmul Nosferatu. Slovacia are și o natură superbă, cu munți, lacuri și peșteri. În plus, pe eSky poți frecvent găsi bilete avion București ieftine spre Bratislava, capitala țării.

Cum să descoperi frumusețea Georgiei?

Georgia este o țară situată la granița dintre Europa și Asia, care are o cultură bogată și o gastronomie delicioasă. Aici poți vizita orașe vechi, cum ar fi Tbilisi sau Kutaisi, unde ai ocazia de a admira arhitectura tradițională și bisericile ortodoxe. De asemenea, poți explora regiunea Caucazului, unde se află unele dintre cele mai înalte vârfuri din Europa și sate pitorești. Georgia este o destinație ieftină și sigură pentru turiști, iar pe eSky vei găsi zboruri convenabile spre această țară.

De ce să vizitezi Albania?

Albania este o țară din Balcani care are un litoral frumos la Marea Adriatică și la Marea Ionică. Te vei putea bucura de plaje nisipoase sau stâncoase, ape cristaline și stațiuni turistice. Albania are și un patrimoniu cultural impresionant, cu orașe istorice, cum ar fi Berat sau Gjirokastra, sau situri arheologice, cum ar fi Butrint. Albania este una dintre cele mai ieftine țări din Europa, iar pe eSky poți rezerva rapid, sigur și ușor bilete de avion avantajoase spre Tirana, capitala țării. În plus, Albania este o țară prietenoasă și ospitalieră, unde te vei simți binevenit și vei descoperi o gastronomie delicioasă și diversă.

Unde să mergi pentru o aventură exotică?

Dacă ești în căutarea unei aventuri exotice, îți recomandăm să mergi în Sri Lanka, o insulă din Oceanul Indian care are de toate: plaje paradisiace, temple budiste, plantații de ceai, animale sălbatice și multe altele. Sri Lanka este o țară plină de culoare și diversitate, unde vei experimenta o cultură diferită și o gastronomie delicioasă. Pe eSky vei găsi zboruri ieftine spre Colombo, cel mai mare oraș din Sri Lanka. Odată ajuns acolo, poți alege dintre numeroasele activități și excursii disponibile, de la safari în parcurile naționale până la vizitarea forturilor coloniale.

Ce te așteaptă în Maroc?

Maroc este o țară nord-africană cu atmosferă exotică și o mare diversitate culturală. Poți vizita orașul Marrakech, cu piața sa animată Jemaa el-Fna și grădina botanică Majorelle, sau poți face o excursie în deșertul Sahara penrtu a vedea dunele aurii și corturile tradiționale ale localnicilor. De asemenea, poți admira orașul albastru Chefchaouen, cu străzile sale înguste și moscheea sa octogonală.

Cum să călătorești inteligent cu eSky?

eSky este o agenție de turism online care te ajută să călătorești inteligent. Cu eSky poți  economisi timp cu cele mai avantajoase zboruri disponibile. De asemenea, în cazul în care te-ai răzgândit sau a apărut o situație neprevazută, vei beneficia de opțiunea de anulare gratuită. Deloc de neglijat este faptul că prin această agenție de turism poți achiziționa și servicii suplimentare, cum ar fi asigurarea de călătorie, transferul de la aeroport, închirierea de mașini sau rezervarea de cazare la hoteluri.

Călătoriile nu trebuie să fie scumpe, dacă știi cum să alegi destinația potrivită și cum să profiți de ofertele disponibile. Ți-am prezentat câteva destinații potrivite pentru călătorii ieftine, care îți pot oferi experiențe unice și memorabile și, totodată, ți-am arătat și cum te poate ajuta eSky să economisești bani și timp, oferindu-ți cele mai bune servicii de rezervare online. Acum, nu mai rămâne decât să găsești bilete avion Cluj sau București, să îți faci bagajele și să porneși la drum alături de cei dragi!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.