Dezacorduri între Mbappe și Luis Enrique? „Nu suntem prieteni”

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, spaniolul Luis Enrique, a asigurat marţi că are o relaţie „perfectă” cu fotbalistul vedetă al echipei, Kylian Mbappe, până acolo încât a spus că „nu suntem prieteni (…) fiindcă el nu vrea”, relatează EFE.

După ce presa franceză a scris în ultimele zile că există dezacorduri între cei doi, Luis Enrique a fost direct când a afirmat ca relaţia dintre el şi Mbappe este cea dintotdeauna, „aş spune perfectă”.

„Nu suntem prieteni, dar aproape. Mai ales fiindcă el nu vrea”, a spus tehnicianul într-o conferinţă de presă înaintea meciului de campionat împotriva lui Metz echipa antrenată de românul Ladislau Boloni.

„Nu ştiu de ce mă întrebaţi asta, fiindcă sunt foarte apropiat de majoritatea jucătorilor”, iar „de Kylian de la început”, a spus Luis Enrique. Potrivit acestuia, atacantul francez este „un om foarte apropiat, foarte glumeţ, mereu zâmbitor”.

Anterior, analizând ce s-a întâmplat până acum în acest sezon, primul pentru el la PSG, tehnicianul s-a arătat foarte mulţumit de felul în care au mers lucrurile, „deşi există mereu zvonuri despre lucruri negative”, fără să precizeze dacă se referă la speculaţiile legate de presupusa nemulţumire a lui Mbappe.

Internaţionalul francez împlineşte miercuri 25 de ani, iar Luis Enrique, care îl consideră „foarte tânăr”, a salutat ce a reuşit acesta până acum. Luis Enrique speră că Mbappe „va obţine multe succese individuale şi colective” şi că acest lucru se va întâmpla „la PSG”.

„Este minunat să ai un jucător ca el în echipa, pentru ce aduce el şi pentru ce creează”, a adăugat ibericul.

În acest moment nu este sigur dacă Mbappe îşi va prelungi contractul cu PSG, care expiră la finalul actualei stagiuni, sau va alege să semneze cu alt club.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.