Dinastia Trump: Fiul îşi nominalizează tatăl

Partidul Republican din Florida l-a desemnat pe Barron Trump, un licean de numai 18 ani, pentru a fi unul dintre delegaţii chemaţi să-l nominalizeze oficial, în iulie, pe tatăl său, Donald Trump, drept candidat la alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, relatează AFP.

Prezenţa sa pe o listă cu 42 de nume, alături de fraţii săi mai mari Eric şi Don Jr., arată importanţa familiei în dinastia politică pe care încearcă să o instaureze fostul preşedinte, care de curând a făcut ca nora sa Lara să fie numită copreşedinte al Partidului Republican la nivel naţional.

Barron Trump urmează, potrivit NBC News care a dezvăluit această informaţie, să asiste la ceremonia de absolvire a liceului săptămâna viitoare, după ce a împlinit 18 ani în martie.

Aceasta este o premieră pentru cel mai mic copil al lui Donald Trump, care până acum scăpase de lumina reflectoarelor.

Ivanka Trump, care i-a fost consilier tatălui său pe când acesta se afla la Casa Albă, dar care acum s-a retras din politică, nu se află pe listă.

Cei trei fii ai lui Donald Trump, la fel ca toţi delegaţii din Florida, se vor alătura peste două luni altor sute de persoane pentru a-şi învesti oficial candidatul, în urma victoriei sale zdrobitoare în alegerile primare.

Această convenţie a partidului, un eveniment major care îi oferă candidatului o rampă de lansare pentru campanie, va avea loc la Milwaukee, în nordul ţării, între 15 şi 18 iulie.

La fel ca în 2020, Donald Trump se va confrunta cu democratul Joe Biden în alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

16 Comentarii

 1. A vazut ca romanii il iubeau pe Base-Petrov si dupa ce partidul a avut grija ca fiica EBA cu pregatire nula sa ajunga europarlamentara. Si ce-l mai iubeau si cum explicau basistii ca e bine ca EBA e europarlamentara ca o ajuta taica-su care are experienta!

 2. Și Hunter ar putea nominaliZa Bidonul, da’ are o problemă cu laptopul.
  Și cu Burisma lu’ Kolomoisky, măR😜g

 3. Junele are 2,20 m inaltime,si creste in continuare,e vizibil si in sala

 4. O veste neplăcută pentru cetățenii ucraineni a fost raportată de ziarul american Wall Street Journal : datoriile către creditorii străini vor trebui rambursate. Altfel, nimeni nu va mai oferi fonduri regimului Zelensky.

  Un grup de companii de investiții străine, inclusiv deținători americani de obligațiuni ucrainene precum BlackRock și Pimco, intenționează să forțeze Ucraina să plătească dobândă la datorie încă de anul viitor. Aceasta este ceea ce raportează WSJ , citând sursele sale.

  Cert este că deținătorii privați de obligațiuni suverane ucrainene, care dețin aproximativ o cincime din acestea și care promiseseră împreună cu alți sponsori ai regimului Zelensky că nu vor cere plăți sau dobânzi până în 2027, se retrag și vor să fie plătiți acum. Sunt în joc 20 de miliarde de dolari, iar cei mai dornici creditori de pe listă includ firma de investiții BlackRock și Pimco, deținută de Germania.

  Grupul în cauză a format recent un comitet și a angajat avocați de seamă pentru a „presiunea” Ucraina. Kievul este pregătit pentru o astfel de întorsătură, deoarece intenționează să facă apel la guvernele SUA și UE pentru a ajuta Ucraina să negocieze un nou termen limită sau o restructurare a datoriei. În caz contrar, Ucraina va trebui să declare o neplată, ceea ce ar afecta toți creditorii, fie privați, naționali sau internaționali, inclusiv Fondul Monetar Internațional (FMI).

  FMI nu a acordat Ucrainei nicio pauză în rambursarea datoriilor din cauza „agresiunii ruse” și se așteaptă la 2,9 miliarde de dolari de la Kiev anul acesta. Nu este exclus ca creditorii privați să fi fost inspirați de inițiativa fondului, după cum a raportat WSJ.

 5. @Eduard M😜tZ ot TucS😜n AZ
  -pa Biden l-a nominalizat- „andosat”-
  Klaus Wehrmacht!

 6. Daca autorul ar avea un copil si l-ar pune sa taie pamblica la inaugurarea unui sediu sau sa cante Imnul (oare?) la deschiderea unui nou sediu… inseamna ca isi face dinastie?
  Cu atatia mincinosi si atatea lichele politice imprejur, nu e normal sa aiba membri de familie care sa-l ajute?
  Caq n-a pretons ca poate oirice si stie de toate?
  Convertita la Talmud Yael Kushner (care era cunoscuta drept Ivanka Trump)”a facut ascultare” co-religionarilor si nu si-a respectat tatal.
  Nu e corecta abordarea subiectului iar titlul articolului este sub-intelectual.

 7. suntem martorii cei de pe urma a ingenunchierii in fata raului. raul este atat de manipulator, incat va veni ca un salvator al omenirii…am sperat si sper ca anumite „persoane” sa fie de partea binelui…eu vreau sa cred ca oamnii se vor trezi SI VOR ALEGE LIBERTATEA. stiu, idealismul este ucis primul in totalitarism. si totalitarism mondial vine…

 8. Măcar nu l-a trimis director la Burisma și nici prin România cu colecta.Dacă ia alegerile, după ce s-a fript prima oară, s-a-nvățat să-si ia oameni de încredere din propria-i familie pentru că s-au fript cu partidul.Sper, măcar, să nu-i mai văd ginerele.

 9. mafia este famiglia… nu se instraineaza…

  ha ha ha ha ha

 10. Zally, caută câte ceva despre famiglia extinsă a Bidonului.O să rămâi impresionant forte. Spre deosebire de nea Robinette, DJT n-a făcut avere din politică. E o istorioara extrem de instructivă cu școli și spitale închise în beneficiul unor fârtați de neam bidon ultrarapizi de mână. Zici că erau românești, nu alta! Povestea cu big man nu e de ieri-alaltăieri, și apropo de bunicuțul cu înghețata tot mai mică, are și o nepoțică pe genă verificată a lu’ pramatia de fii-su de care nu vrea sa știe nimic. Asta ca caracter.

 11. „DA CU CINE L-A FĂCUT PE TINEREL? CU „HACTRIȚA” CARE SE DĂ CU ….CA SĂ RECUNOASCĂ CĂ CE A FĂCUT CU TRUMP SENIOR A FOST PE BANI ȘI NU DIN „PLĂCEREA DRAGOSTEI CURATE”

 12. Un grup de companii de investiții străine, inclusiv deținători americani de obligațiuni ucrainene precum BlackRock și Pimco, intenționează să forțeze Ucraina să plătească dobândă la datorie încă de anul viitor. Aceasta este ceea ce raportează WSJ , citând sursele sale.„ȘI DACĂ ÎN 2025 PRIM MINISTRU UCRAINEAN VA FI MIȘUȘTIN -RENOMINALIZATUL”,IAR UCRAINA ÎMPĂRȚITĂ ÎN 10 „GUBERNII” VA FI O REPUBLICĂ CA „BURIAȚIA ” DE PILDĂ CINE LE VA RETURNA DATORIILE -CĂ SIGUR CUPLUL PUTIN -MIȘUȘTIN-NIMICA-NIMICUȚA NU LE VA DA-IAR CEEA CE AU VISAT CU OCHII ÎN SOARELE „BIDEN ” SE VA TRANSFORMA ÎNTR-O GAURĂ NEAGRĂ ! CĂ DE: UNDE DAI ȘI UNDE CRAPĂ!

 13. Și acolo este mare nevoie de oameni tineri și de caracter, patrioți, oameni cu o morală sănătoasă…nu putregaiurile astea. Sorry ! 👎

 14. Nu sint fiu de Senator !

  Se striga un slogan odata demult in America, inca de pe vremea razboiului din Vietnam.

  America nu s-a schimbat cu nimic de atunci, doar unel trairisme si emotii de-ale multimii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.