Dmitri Medvedev: Ucraina să vină târându-se în genunchi, cerşind milă

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, în prezent vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, a declarat duminica aceasta că Moscova nu are nevoie să poarte convorbiri de pace cu Ucraina până când această ţară nu le va cere în genunchi, comentând întâlnirea a aproximativ treizeci de ţări desfăşurată în oraşul saudit Jeddah, în căutarea unei soluţii la războiul din Ucraina, transmite EFE.

„Nu avem nevoie de niciun dialog. Inamicul trebuie să vină târându-se în genunchi, cerşind milă”, a spus Medvedev, comentând totodată – referitor la întâlnirea de la Jeddah – că „este greu de criticat dorinţa de a pune capăt unui război”.

El a spus însă că orice propunere de pace poate avea succes doar dacă îndeplineşte trei condiţii de bază.

„Prima: participarea ambelor părţi ale conflictului, lucru care nu se întâmplă”, deoarece Rusia nu a fost invitată la respectiva întâlnire, a indicat el.

„A doua: să fie luat în considerare contextul istoric. Şi acesta este: Ucraina nu a existat ca ţară înainte de 1991. Este o aşchie din Imperiul Rus”, a spus el.

În fine, Medvedev a concluzionat că este nevoie „să se ţină cont de realitatea actuală”, care în opinia sa este că „Ucraina se află într-o fază de semi-descompunere, iar o parte din teritoriile sale au revenit Rusiei”.

„Mediatorul care este dispus să recunoască aceste aspecte evidente are şanse de succes. Ceilalţi, niciuna”, a decretat el.

După negocierile de pace eşuate de la Istanbul din aprilie 2022, Rusia a reiterat că nu se opune negocierilor cu Ucraina pentru a pune capăt războiului, dar acuză Kievul că nu este dispus să dialogheze.

Ucraina, la rândul său, cere drept condiţie pentru începerea negocierilor retragerea trupelor ruse la graniţele existente în 1991, care includ peninsula Crimeea anexată, eliberarea tuturor prizonierilor de război şi reparaţii considerabile, solicitări pe care Rusia le consideră inadmisibile.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Author

76 de Comentarii

 1. Declarația lui Medvedev ce ar trebui luata în seama de neștiutorii naivi și de licuricii cu interese obscure…. „….. să fie luat în considerare contextul istoric. Şi acesta este: Ucraina nu a existat ca ţară înainte de 1991. Este o aşchie din Imperiul Rus”, a spus el.
  În fine, Medvedev a concluzionat că este nevoie „să se ţină cont de realitatea actuală”……. „Ucraina se află într-o fază de semi-descompunere, iar o parte din teritoriile sale au revenit Rusiei”.

  • E adevărat ca Ucraina nu a fost chiar asa cum e acum și are în componenta teritorii din alte tari(basarabia),dar Rusia are și ea teritorii din alte tari!Oare Rusia când va înapoia teritoriile și tezaurul sau hoții striga hoții?

 2. O erupție solara clasa X 1,6 a atins varful la 22:22 UTC (R3-moderat) si a fost localizata in jurul regiunii petei solare nr3386. Aceasta este a cincea cea mai puternica eruptie solara din ciclul solar actual de pana acum. Neasteptat de puternica.. Pentru unii, care inca nu vor sa consulte si inteleaga datele campul magnetic planetar care se disipeaza cu repeziciune, camp care retine de obicei cu succes energii capabile sa distruga viata si paradoxal sau nu, sa creeze alta.. Pentru stele de tipul soarelui nostru, cele mai mari eruptii masurate au fost intre X700 SI X1000. Si apoi cand toate energiile si particulele solare ne lovesc, avem vreme ciudată, valuri de căldură, intercalate cu furtuni violente, inundații, incendii, grindina, fulgere neobisnuit de puternice sau chiar aurore vazute in Arizona si Florida. E doar o problema de timp cand un spot, orientat direct spre planeta, va erupe si un CME ne va arunca inapoi in epoca de piatra.

 3. Ukraina va dispărea în cel mult 2 ani!…ceva care se naște din neant în neant se duce…
  Nu i-au apărarea rușilor, dar în europa mai sunt câteva state apărute asa din senin!…
  Americanii să-și vadă de colonile lor, că și acolo sunt mari probleme, mai ales statele din sudul țării!…
  Acolo sunt probleme exact ca în Ukraina!…

 4. Ucraina si NATO au facut pregatiri de atacare a Rusiei, NATO inarmand Ucraina cu armament occidental si instruind 300mii de militari ucraineni. Rvident ca rusii au aflat si in acest rasboi pus la cale de NATO si Ucraina, rusii au luat initiativa si au facut prima mutare de deschidere, ca sa nu se mai intample ca in al doilea razboi mondial cand au facut gresala sa lase Germania lui Hitler sa faca prima mutare. Asta este tot, razboi ar fi fost oricum, dar rusii au luat caimacul NATO si Ucrainei facand ei prima mutare.

 5. Așa e, dar și voi ați tergiversat enorm, va credeam mai cu sânge în instalație. Nivelați cuibul de vipere, Kievul! Piatră pe piatră sa nu rămîna. Demolat, apoi arat și pus … cereale, nu?

 6. rusii ar vrea ca toata lumea sa stea in genunchi in fata lor. De aia si sunt foooarte iubiti…

 7. In Arabia Saudita se face pace pe principiul expandiunii NATO….Adica, ne intalnim, suntem mai multi si supunem la vot ca Partea adversa, Rusia, sa respecte votul nostru !!!….Rusia acum cere capitularea neconditionata a Ucrainei si retragerea NATO la linia Berlin… Pentru ca NATO nu a negociat Rusia isi face singura dreptate.

 8. Vorba din popor lăsată: din beție te trezești, din prostie niciodata. Jidovul Medvedev – bufonul stârvului Putin – nu se mai trezeste, nici din beție cronica, nici din prostie academica. Fara Ucraina, Țara Moschiceasca e ciunga, caci Kiev este parintele tuturor orașelor rusești. Istoria Moscai e plina de flegme. La început, a fost cu…vantu. Legenda spune că oamenii le-au alungat pe vrăjitoarele malefice in mlaștină Mosc. Acolo, ele s-au împerecheat cu spiritele rele, dând naștere cumpliților moscali tataro-mongoli. Rusia agresoare este un stat artificial. O Gogoașă apocaliptică hămesita care-și umfla burdihanul… Oriunde exista un popor liber, Hoarda violatoare moscala își aruncă limboiul, ca pe un harpon.

  • Ura,rusofobia este apanajul omului prost si ignorant. Cind, din 2014 pina azi, ucrainenii au omorit 8914 civili din care 228 copii prin bombardarea sistematica a pietelor, statiilor de autobuz si scolilor din Donbas iar in Donetsk exista un cimitir, Aleea Ingerilor,in care sint ingropati 120 copii asasinati de regimul actorasului zelensky, a ignora asta, cym zici ca ar fi „stirvul” de Putin, te-ar face partas la genocid iar rusii nu vor permite nimanui sa-i fie bombardate gradinitele.

 9. Ca place cuiva sau nu, cred ca cele trei conditii mentionate de Medvedev reprezinta pozitia Rusiei si ar trebui privite de toti actorii politici care doresc sa aplaneze conflitul militar, cu cea mai mare seriozitate.
  Nu cred ca Rusia va fi dispusa la a ceda ceva din ce a anexat, e-adevarat ilegal, din teritoriul Ukrainei .
  Oricit ar dori Zelenski, NATO nu va incerca o confruntare directa cu Rusia.

 10. Aceasta aschimodie sucita din vrej,a ajuns unul dintre cei doi stapani ai Rusiei.Acum ” face ” ordine si da dispozitii,” emana ” directive si pretentii de capcaun,la care nici tatucul Stalin nu s-a gandit.Mentalitate de migrator cu tribul si cortul pus pe crime si jaf.

 11. Senatul Nigeriei a respins o propunere prezidențială de a desfășura trupe în Niger în urma ECOWAS. Aleșii au invitat guvernul să favorizeze calea diplomatică.

  Senatul nigerian a refuzat cererea președintelui Bola Tinubu, care propusese un plan de intervenție militară în Nigerul vecin, sub conducerea Comunității Economice a Statelor Africii de Vest (ECOWAS).

  Senatorii au salutat eforturile ECOWAS de a pune capăt crizei, în timp ce au respins „categoric” opțiunea de desfășurare a trupelor, a declarat președintele Senatului Godswill Akpabio. Multe voci s-au ridicat în rândul oficialilor aleși pentru a condamna această idee, încurajând în schimb guvernul să continue discuțiile cu autoritățile din Niger, pentru a găsi o soluție diplomatică.

  „Suntem pe cale să fim manipulați de Statele Unite și Franța pentru a intra în război pentru a le apăra interesele și a risca o confruntare cu Rusia și grupul Wagner!”, a indicat un membru al Camerei Reprezentanților Nigeriei, Obi Aguocha.

 12. @ Novac…Corect!! NATO credea ca mai pacaleste Rusia ca in 1991!!! …Rusia a mutat prima, spre oftica si disperarea NATO cu toti rusofobii lui idioti….Ofticat ca Rusia a mutat prima, NATO a interzis Media rusa in Europa si America, in acelasi timp lansand Narativa cretina ca…Rusia agreseaza nejustificat Ucraina…Aceasta Narativa mincinosa, ipocrita a fost repetata in Propaganda NATO de 5 milioane de ori pe an in Media obligata la obedienta..

 13. Ursuletu fara creier. Nu Ucraina e vinovata ci evvreii care capysheaza si tin in lanturi sclava Ucraina.

 14. Nu mai conteaza ce a fost Ucraina de acum conteaza ce este si ce va fi. Prin vorbe si fapte au avut grija oligofreni ca Medvedev, Putin (si toata actuala conducere de partid si stat din Rusia) sa consolideze Ucraina ca stat independent si adversar Rusiei pentru mult timp…

 15. Vrabia malai viseaza, ukr e in etapa disperarii finale, in lipsa de solutii da cu tot ce mai are in stil terorist…

 16. E un mesaj care bate la teapa retur, acum primita de la nato dupa cele 2-3 luate de la rusi in intelegerile in celelalte razboaie pentru impartirea bogatiilor subsolului tarilor devastate in parteneriat. E normal ca sa se oftice rusnacul, nu se astepta la o asemenea teapa tocmai in vazul global. Credeau ca totul „merge si asa” in continuare si ca nato+americuta va trece cu vederea ca de obicei. Psihologic, rusnacii sunt socati si schelalaie, nu pot sa creada ca se continua teapa pe ani de zile cu uriase cheltuieli la nivel global! Oricum, timpul rezolva totul, triaza si sorteaza bobul de neghina si, cand se vor trezi rusnacii la realitate, constientizand greselile ingrozitoare facute pentru ambitii bolnavicioase turbate, va fi mult prea tarziu. Se vorbeste ca au murit pe toate fronturile, cam 1/4 din barbatii rusi, dar ai femeile tip barbat de care se pot folosi la razboi. Sa vedem daca vor racola rusoaice sa le trimita pe front peste ceva timp. Apropo, Medvedev, sa vina ukrainienii in genunchi? Pe unde daca ati inchis spatiul aerian dimineata deasupra moskvei? si pe podul T(K)erci nu se poate trece confortabil?!

 17. Noo, mici vorba!!! Green Deal, Greta Tunberg, decarbonatarea industriilor si activitatilor umane, Schwab, UrSSula, Bideu, Bill Geitz, Faucci, OMS, Soros, Nuland, UK LGBTQ , Kavalec , SUlA me, ne vor apara !!!

 18. @De fapt,
  Cei care se tarasc pe burta in fata khazarilor americani nu pot sa stea in genunchi in fata rusilor, asta este problema, ei trebuie mai intai sa se ridice in genunchi!

 19. „După negocierile de pace eşuate de la Istanbul din aprilie 2022”

  -cu dronele Bayraktar si Marea Moschee
  Instanbul nu mai are multe zile,
  Aleluia!

 20. Ce mascarici :)))) Si cica a fost candva presedintele orcilor.Jalnic om, jalnica tara.Asta isi pune capat zilelor singur cand vor fi arestati .

 21. @Parere ,mai kirieacule,ca sa-ti dau o replica ce ti se potriveste manusa , dintr-un film romanesc, cu Nicolae Secareanu ie rolul lui Sinan Pasa: ”Imbecile,mascalzone ! Sai cosa non farebbe un mascalzone?! Poate nu cunosti alta limba straina decat limba haholilor durnoi? Amzis ca ukronii pot veni sa ceara iertare Tzarului de la Kremlin pe jos in genunchi, de-a ‘ncalare pe catarci bortzoase (!!!) ( se stie doar ca sunt sterpe animalelel astea !!!) , cu bicicleta si trotineta electrica, cu masini electrice-hybrid de productie chinezeascacu masinile cu nr dimplomat ale ambasadelor celor 30 de tari care sustine Ukronia, in frunte cu SUlA, sau calare pe dronele Bayraktar! Este ca nu te-ai gandit, mascalzone ??

 22. Danilov,șeful securității ucrainene,zice cam tot așa – Rusia nu-i țară…deci merge o competiție verbala care se răspândește pe terenul de luptă…sa vedem cine va rămîne mai departe…tarile NATO,că în 1940, s-au unit împotriva Rusiei…sa vedem cu cine va fi Domnul…in presa americană deja se vehiculează vorbe că Zelenschy va fi lichidat de americani iar vina va fi data pe ruși(după Dialogue Works) ??…

 23. Dmitri Comicul se produce din nou,in teatrul de marionete Kremlin Balsoi
  Fara el viata batranului narod Putin e mai trista

 24. @ parere,

  Mai ratatule,tu mananci ra hat mai mult decit jeg lenski..

  Hai sa traiesti.

 25. Medvedev exagereaza: Ucraina deja a-ncetat sa existe. SINGURA care poate impune conditii de pace fiind Rusia. Ori, de ani de zile se stie pozitia Kremlinului în materie, conditia fiind ca tarile vecine, falimentare (ex. România) sa fie-n stare s-o sustina financiar, si anume : tara artificiala, Ucraina e menita sa se dezmebreze-n partile componente. Ori, în afara de Rusia, Polonia (care deja are militari pe teren, oficial, mercenari, în realitate, demisionari, din motive de drept international -adica pentru a evita ca NATO sa fie direct implicat -, în afara de Rusia, Polonia, si, poate, Ungaria, din armata poloneza regulata, restul tarilor, si mai ales ROMÂNIA ai carei lideri sunt niste LASHI DE ARUNCAT LA GUNOI, nu s-ar fi implicat direct. Desi divergent, duplicitar: pe de-o parte, din motive de supunere SUA, guvernele respectivelor tari „ajuta” Ucraina cu arme si vorbesc de „integritatea” ei „teritoriala”, si, pe de alta, mercenarii polonezi, de pilda, sunt pe pamânturile istorice ale Republicii celor Doua Natiuni, adica-n NV înca al Ucrainei actuale. Înaintea obstescului ei sfârsit, echivalent, ca teritoriu, cu regiunea Kiev. Restul, deja devenit rus si NV pe cale de-a deveni polonez. Numai autoritatile de la Bucuresti, TRADATOARE fata de românii lui Stefan cel Mare si fata de Mihai Eminescu (Bugeacul lui Stefan si Nordul Bucovinei, pâna la Cernauti, oras în care Poetul national si-a si facut studiile) vor fi lasate de izbeliste: daca Polonia ARE BANI de integrare a NV Ucrainei actuale, ROMÂNIA, FALIMENTARA, distrusa de clica de dupa decembrie 1989, îi va trada pe românii din actuala Ucraina, în loc sa integreze teritorii în care-i de investit substantial.

 26. Sa ma bata Sfantul de la Miazazi , dar sunt uluit cum romanii sunt experti in toate si le stiu pe toate .
  Tara – Ro. e in Prapastie – peste 150 miliarde + Dobanzi de inca 120.miliarde in 10 ani , colonie , + Banane .
  Si pe ei ii Phute Grija de Ukraina si Medvedev .

 27. ucraina stat imperialist artificial trebuie sa dispara! Teritoriile furate de la tarile vecine trebuie inapoiate celor in drept.

 28. DA ar fi bine de inlocuit putin, aici sunt de acord cu trolacii lefegii din dumbrava! Medvedev ar fi un bun inlocuitor, iar razboiul nato-rusia se va termina, sigur, mai repede!

 29. @Sandu 6 AUGUST 2023 LA 16:24: MARSH LA SCOALA, ANALFABET ORDINAR !!! „Rus’ Kieveana” n-are de-a face cu RUSIA, analfabetule! NU-I LEAGANUL RUSIEI, cretin ordinar dar cu pretentii! Din RUS’KIEVEANA DESCIND POLONIA (în care era si NV UCRAINEI ACTUALE) SI TARILE BALTICE! RUSIA MOSCOVITA si RUS’KIEVEANA, sunt DOUA ENTITATI DIFERITE, CU ETNOGENEZA SI ISTORII DIFERITE, analfabetule! RUSIA MOSCOVITA SE NASTE DIN LUPTA CU HOARDA DE AUR, cu TATARII si POLONEZII REPUBLICII CELOR DOUA NATIUNI (cf. si statuia cetateanului Minin si-a contelui Pojarski, din Piata Rosie, analfabetule!) Ca-n epoca tzarista (care-a durat sute de ani, TZARII RUSIEI si chiar si familiile nobile ale Rusiei fiind, dupa PERIOADA EI TULBURE, de ORIGINE MAI ALES GERMANA, vezi si DRANG NACH OSTEN al NEMTILOR pe actuale pamânturi ruse, la îndemnul ECATERINEI cea MARE, NEMTOAICA si TZARINA RUSIEI!!!) ca, asadar, în epoca tzarista RUSIA MOSCOVITA a cucerit teritoriile invadatorilor ei (TATARII, de PILDA, ori CAZACII, cu referire la Ucraina), fiind ALTA poveste! Nici macar pe idiotul si plagiatorul de Brzezinski nu l-ai citit, analfabet ordinar!

 30. Nici o masă fără pește, nici o zi fără Medvedev. Rusia ar avea nevoie să participe la dialog decât că nu a fost invitată.

 31. Rusia isi consuma o treime din venituri pentru razboi. Si o mare parte din barbatii generatiilor tinere ingrasa cernoziomul din Ucraina.Am citit azi ce spunea un prost pe forum:Rusia a cincea putere economică.Acesta nu-i prost,e prostul proștilor.Cred că Paulian a spus măgăria ori rollansonata

 32. NU inteleg graba cu care UKRAINA a fost impinsa in razboiul asta („Fuck UE!”) si n-a aceptat (temporar daca tot era unilateral mintit ACORDUL, dupa Merkel si Macron) ?
  A fost grabit 😉 sau s-a grabit BIDEN pentru a fi reales prin situatie-de-razboi, ca nou POTUS intr-o USA unde era deja deazgreat ?
  Ce era, s-a fim sinceri si NEUTRI, daca Ukrania facea pace cu rusii si in timpul „pacii” se moderniza si-si moderniza si armata ? De ce le-a fost frica americanilor si englezilor ? De-au garbit stricand … 🙁
  MISHTEAUX 🙁 , care-i mai mult decat genial = are acces la surse, spune ca anglosaxonii au fost obligati sa IRITE Rusia pentru a provoca razboiul pentru ca …o criza MONETAR-FINANCIARA post-afghana, aidoma celei post-vietnam, era deja la orizont.
  Dupa BREXIT + si de-dollarizarea din DATORIE-INTERNA americana) in timp ce economic UE se deja distanta fiind ca in cooperare economica (premeditat-de-rusi avantajosa UE !!!)
  urma sa se scape de USA = NATO de britanicii la fel de in buda deja prin BREXIT, economic-vamal despartiti !
  NASOL ! Fara BREXIT poate britanicii nu insistau …etc. (de ce-a ghicit mishteaux rezultatul BREXIT 🙁 ? )
  Incep sa cred si eu ca „guvernul BIDEN” a fost obligat de predictia unei crize monetare UNILATERAL ANGLO-SAXONE 🙁 , sa joace o carte pe care, vedem azi a pierduto ! Mishteaux LOCAL-GLOBAL preavertizase ! 😀
  Altceva era daca americanii actionau fara graba, insa ei au problema politicilor DIVERGENT-DISCONTINUE a partidelor ciclic la putere !?
  TRUMP a fost un „accident” care le-a stricat jocul …
  „ei” au fost insa prostii ca l-au continuat ca si cum guvernarea lui TRUMP n-a schimbat nimic ! Cu siguranta altul era prezentul daca Hillary nu era FORTATA subterna sa renunte 😉 la presedentie !

 33. Geniile vad cauzal in timp … lanturi-de-probabilitati …cu momente punctuale de minim-efort interventionist 😛
  = pot schimba viitorul !
  PS: Un asa „moment” a fost SERVERELE idioatei 🙁 !
  Un altul, vezi pre-aluziile in timp ale straniului MISHTEAUX a fost:
  strania intamplare cu acel LAPTOP, straniu predat la reparatie si straniu predat FBI-iului DUPA ce-a fost copiat !
  MDA ! Unde nu-i cap e munca de picioare ! Cine-a ghidat istoria 😉 asa cum o vedem azi … a muncit usor, punctual-compact, cu capul !
  PPS: De unde ante-stia Mishteaux ca TRUMP trebuia sa treaca de august pentru a ulterior SIGUR fi re-ales ?
  „inteligenta” … ?

 34. Ar fi cazul ca occidentul sa inceapa sa aprovizioneze Ucraina mai serios, cu armament mai capabil, nu doar cu taraita.

 35. Cand postacii kopeikari ajung la insulte,in majoritatea postarilor lor, e clar ca maica Rusia e la menopauza, disperarea e mare,altfel nu le inteleg magaria cu care ataca postacii anti rusi
  Rusia e cel mai mare dusman al Romaniei si al omenirii,de 300 de ani. tara asta falsa(federatie??kakaia federatia?)trebuie sa dispara ,popoarele neruse trebuie eliberate de sub jugul khazaro bolsevic

 36. Federatia terorista fascista rusza.Nu vor pleca din Ucraina până nu violează toate mașinile de spălat și frigiderele ucrainienilor.Sa nu uit,și a femeilor și copiilor.Doamne ferește de ce urmează pentru generații de ruși de acum încolo:vor plăti daunele cu vârf și îndesat.Sarmanii orci.

 37. @Gabriek – Uf, cata dreptate ai. La asta ma gamdeam si eu.

  Pe vremea lui Dej circula un banc.

  Cica Dej a fost intrebat daca moare ce vrea sa ia cu el in ceruri.
  Dej a raspuns : olita dr noapte ca numai in aia nu si-a bagat Stalin nasu.

  Ma intreb sincer daca vreun conducator roman ar avea ce sa ia cu ei in ceruri in care sa nu isi fi bagat americanii nasul?

  Voi ati OBSERVAT va orice VIZITA a vreunui AMBASADOR AMERICAN sau OFICIAL AMERICAN se LASA CU CATE O cumparatura GRASA pentru AMERICANI si PAGUBOASA pentru ROMANI?
  A fost la Ciolacu actuala ambasadoare SUA si la plecare s-au anuntat noi achizitii de la americani,
  Nici o vizita americana fara PESCHES!!
  Parca nici otomanii nu au fost asa lacomi ca americanii!!!

  Ba mai mirati cate datorii a facut Romania?

 38. @Gabriel18:57,Cam cate ruble faci pe zi?Alea să-ți stea in gât,nasatulule.

 39. Au avut ei si momente bune in istorie, in schimb ce fac acum este de-a dreptul grotesc. Putin va ramane in istorie alaturi de Hitler, Musolini si de Kmerii roșii.In veci sa fie chinuit acest criminal.

 40. CE NOUTĂȚI MAI AVEȚI?TATA BIDEN,TELEFONUL,HUNTER BIDEN ! CINE A PORNIT MAȘINĂRIA RĂZBOIULUI ȘI DE CE /ȘI CE NE-A ADUS NOUĂ FOSTEI ROMÂNII -ȚARĂ NORMALĂ? ȘOSEAUA SIRET-CONSTANȚA =-PRAF;PORTURILE CONSTANȚA,GALAȚI-PRAF,BÂSTROE NU PRAF DA CALE DE RĂU,FABRICI ȘI UZINE=0,POLUARE CÂT CUPRINDE :AVIOANE,TANCURI,EXPLOZII –TRĂIASCĂ PRIETENIA BIDEN -HUNTER-JELENSKI-KWJ—!!!

 41. Cand esti sociopat scelerat, doar asa gandesti. E genul ala de placere sadica cand, dupa ce ai batut, violat si injunghiat victima si e la un pas de moarte, o pui sa se tarasca in genunchi. Exact fantezii d-astea are acest criminal. Mai mira pe cineva ca acest popor barbar are setea de sange in ADN? Exista rusi care si-au depasit conditia, nu sunt comunisti, departati de mentalitatea Evului Mediu, unii chiar apropiati de Vest, asa e. Dar ma tem ca numarul lor e mic in comparatie cu majoritatea reprezentativa care vrea doar razboaie si sa stapaneasca popoarele. Iar pe cele pe care nu le pot subjuga, le doresc moartea. La fel si cu nucleara: ori conduc ei planeta, ori o distrug. Atata pot ei.

 42. Dar Azerbaidjan, Uzbekistan, Gruzia, Armenia, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Lituania, Estonia, Letonia, Moldova, Belarus, au existat înainte de 1991 ? Sau sunt tot niște „așchii” ale imperiului ruSS ? Atacați-le pe toate, ca să refaceți URSS-ul. Vă dă mâna, sau e cam greu… Ucraina a fost atacată pe pretexte de NATO, dar RuSSia se face că nu vede ce îi pregătește China. Va descoperi doar când va fi prea târziu… târâtoare puturoase ce sunteți….

 43. Ce-am mai ras. El crede ca asa cum sta el in genunchi in fata lui Putin asa trebuie sa stea toti. Astia sunt exact ca nazistii… Si aia aveau maniere de rasa superioara. Istoria se repeta, dar daca ar fi inteligenti ar invata din istorie: n-au terminat-o bine nazistii!

 44. @Gabriel18:57-este clonă.Rau ați ajuns Coti daca încurajați astfel de practici.Sa-ti fie rușine clonă.

 45. pana acum rusia e cea care s-a făcut de căruță.. cum se credeau a doua armată a lumii și după un an juma de ucraina armata si economia distruse ^⁠_⁠^

 46. Ba, medvedev, stim ca o ai mica si neputincioasa, nu-i nevoie sa te agiti asa.

 47. Teh bah dracului cu imperiul tau cu tot, s-a dus vremea imperiilor, in 10 ani praf si pulbere se va alege din federatia voastra

 48. Are dreptate Mitică ăsta.
  Ukrainianul o sa stea in genuchi in fata rusului,rusul in patru labe pe coate si genuchi si chinezul in genuchi in spatele rusului.
  Pe astia ii mananca la zambila pana ii scarpina ceva tomahawkuri.

 49. Credeam că numai oamenii poartă cravată, dar iată că și fiarele …

 50. tetea Tu esti unul din aia care au orgasme discrete cand pot sa scrie un cuvant gen Tomahawk sau Fnustiudecare?

 51. E o chestie vizibilă că e proxirazboi americano-rus in care mor ukrani, rasa albă creștină și dispare o țară artificială numită ukraina.. Toții știu, lumea știe că rusul nu stă pentru că nu mai poate..Nu insistă spre a nu da satisfacție totală americanului. Sancțiunile sunt o glumă proastă care distrug doar Europa..La vocea rusului trebuie să fii atent, căci nu minte, nu exagerează ci la fel că până acum îți arată de ce vei păti…

 52. Pana una alta Dmitri Medvedev are perfecta dreptate si speram ca pana la urma sa ne recuperam si noi toate teritoriile furate ,care in prezent sint in Ukraina. Doamne ajuta !

 53. Asta-i alternativa la Putin, pentru sarakanii in neuroni care „sperau” ceva in directia asta, lol…

 54. Marele Urs Hai sictir, bai ceangau prost. Tu pupa-l in continuare pe Putin in cur, da de, da de, va implineste visul umed cu Hungaria Dodoloata. Chestia este ca la cat sunteti de lacomi si prosti, cadeti in propia voastra capcana. Sa imi zici de kazarul Orban, mare luptator impotriva UE si SUA, dar care nu iasa in ruptul capului din zona UE si se lauda ca este aplaudat de tradatorii dualcitizen din Congresul american sionist. si mai zici de curve si carpe romanesti. hai sictir

 55. @ Novak :6 august 2023 la 19:24
  Bai dar mare prost si cacacacios in izmene de spaima poti sa fii, daca simti nrvoia sa semnezi cu numele meu!

 56. Ucraina exista ca Stat din 1991….R. Moldova la fel. Foste republici sovietice la fel…Asta NU inseamna ca Rusia le pune la indoiala existenta…Cum e si normal, Rusia e deranja doar de noile State care se aliaza la NATO, pentru ca NATO e amenintare suprema pentru securitatea Rusiei….Daca Ucraina ramanea neutra cum e si Rusia, deci daca Ucraina renunta la inregimentarea in NATO era spre binele ei si al Rusiei….Dar Ucraina a ales sa isi aduca in casa Grupul infractional organizat, NATO… Cand imi esti vecin si iti aduci Ajutoare cu care sa ma suprimi, automat imi devii inamic…

 57. @ „Viorica Bălteanu”, 6 august 2023 la 19:26
  „Ar fi cazul ca occidentul sa inceapa sa aprovizioneze Ucraina mai serios, cu armament mai capabil, nu doar cu taraita”…
  Am auzit că urmează să-i iei locu’ dă deputy a’ lu’ Joiană ot Dăbuleni, la N.A.T.O., că Plăvanu’ a ieșît dîn calcule păntru postu’ ăla! …iar cum ykonomizdu’ ‘lii ștoltănbergu’ mai are 1 an dă interimat, dupe ce pleacă iel în penzie vei prelua postu’ dă șăfă la uOrganizațîya Atlantikului dă Norzi, inclusiv pă Pațifiku’ dă Sud, că $$oroș uo zîs că e cazu’ ca șî acolo să ajungă să conducă una luată dă la cratiță. Da’ una pritzepootă, ca tine! :)))
  https://www.youtube.com/watch?v=3ryyshKxAUk
  Că șî Neapoolăion I-ul Buonapartz di la Corso dzîcea figurat că oricare dîntră soldați „are în ranița proprie” bastonu’ dă Marechal. Șî la voi, fiecare poa’ să-și transforme poloniku’ (îmi pare rău, n’-are nici o legătură cu Poloniya, spune-i șî lu’ Lizzuka Truss dîn Dumbrava Minunată britișă!) în baston dă măCiuchizd dîn fruntea armiyei popotare la Nassiriyah……[Rumburak]

 58. @Viorica Bălteanu
  Esti mai proasta decat o broasca raioasa. Cum sa invete soldatii ucraineni sa foloseasca armele americane cand ei vorbesc doar ucraineana? Dintre pilotii ucraineni selectati sa se antreneze pe avioanele F16, doar 8 dintre ei stiu engleza. Nu cred ca 8 avioane F16 ucrainene ar fi capabile sa invinga Rusia care isi produce singura cele mai sofisticate tipuri de armament, neegalate la nici un capitol de armele americane.

 59. Tot mai mult se crede ca acesta va fi finalul. Este stiut si de ‘sponsorii’ lui Zelinschi care au facut miliarde peste cadavrele sutelor de mii de tineri ucrainieni (multi romani si alti minoritari) trimisi cu forta la moarte.

 60. Medvedev doar il citeaza pe Zelensky care exact asta a spus in campania electorala: Ma voi tata in genunchi pentru pace ! Cu astfel de promisiuni a shi cashtigat alegerile invingand candidatul „demn” Poroshenko care a promis razboi shi exterminarea Rushilor din Donetsk shi Lugansk. Totushi despre Crimeea Poroshenko nu a spus nimic dar putem banui ca s-ar intapla dupa exterminarea Rushilor din Donetsk shi Lugansk. Acum Medvedev il someaza pe Zelensky sa-shi respecte propriile promisiuni facute in campania electorala promisiuni care i-au adus shi victoria atunci cu 74% din voturi. Pe atunci Zelensky spunea ca este Rus, vorbeshte Ruseshte shi nici nu cunoashte limba U-Krainiana. De aceea a shi fost votat caci U-Krainienii doreau pacea shi sperau ca Rusul Zelensky nu se va razboi cu Rushii lui.

 61. Societatea rusă este majoritar dereglată precum nea ursaru ăsta fost țucălar șef, acum adjunct.Într-adevăr, e mult mai ușor să fii mamă de gheroi mort, care oricum avea șanse să devină alcoolic ca nebunu de tacsu mort de ciroză, să iei pensie si Lada și să fii împopoțonată cu medalii decât să-ți cresti cu adevărat copilul, creezi ceva, să muncești cu rost în țara ta, să fii părinte adevărat, nu durak lovit în ficat cu vodkă și între coarne cu televizorul.Rusia este plină cu „oameni noi” la care protipendada a lucrat câteva sute de ani in care au reușit să schimbe natura.Cei care vă plângeți de Untold, vedeți în Rassia de azi unde duce Untoldul.

 62. Ileana Am ras cu lacrimi la afirmatia extrem de vicioasa ca ,,au setea de sange in ADN”. Minti penibil ca orice securist dobitoken, stiind ca majoritatea e atat de proasta incat va surclaseaza. Ia spune-le cititorilor cu cuvintele tale care este gena respectiva?

 63. @ Academia Barilla-permite-mi sa te corectez . Ai vrut sa spui „safa la uOrganizatiya di Narozi”.

 64. interesant resortul unei asemena afirmatii… de parca in scoala s-ar studia istoria reala asa cum a fost ea…

  @Sandu 6 AUGUST 2023 LA 16:24: MARSH LA SCOALA, ANALFABET ORDINAR !!!

  amunzanta si deschizatoare de perspective remarca… adevarul e ca numai o persoana virtuoasa putea adresa un asemenea indemn elevat…

 65. Se pare ca razboiul celor 2 Roze va tzine la fel cum au mai spus-o, chiar shi Brucan al nostru cu deshteptarea dupa kamunizm. De ce?, pentru ca este singura cale sa mai vorbim de existentza pe harta lumii a 2 state artificiale, create de bolshevismul khazar a lui Pomponel Lenin. Realitatea este ca oligarhii lor=spuma kamunizmului in 2 tzari parlite nu aveau cum sa mai faca un ghisheft acolo ca la ameriolocii numai raz belitzi, asha ca au pus-o de un blat serios atunci cand tov.Zelea leul=Legionarul Roshu lupta contra lui tov.Putin=Legionarul Roshu galbejitul=amandoi khazari, ce nu le pasa ca mor oameni nevinovatzi, cei>creshtini, repetand WW2=Marele Macel Pobeda, cacialma de poker Mondial cu invingatori stabilitzi din start prin tratate secrete la Yalta, Teheran, nu Arabia Saudita ca acum. Mishtocarii de pe aici shtiu deja vrajeala lor, dar se dau deshteptzii ca rromul nostru Ylici, iar daca unii blameaza natzia romana, sa nu uite ca Tzapul khazar mankurt a vandut ca de la khazar la khazar, ca totzi ai lui, teritorii shi patrimonii romaneshti. Actualmente in zona URSS se aplica mai abitir bolshevismul khazar ex.minoritatzile natzionale din Ukraina sunt genocidar desfintzate, iar bolshevicii impostorului Weisel, sau Florian cel cu HO, se fac ca nu vad, dar ei sunt cei dreptzii intre popoare, nu-i asha? Se ashteapta de Rusia ca fata mare la maritat sa vina iarashi un Fat Frumos american shi sa le mai dea gratis teritorii, ca doar este shi asta de la khazar la khazar, dar branza este pe bani, ei sperand ca razboiul sa lancezeasca, poate vine craiul Trump shi mai parleshte ceva pe la hotelurile Mskva? Totushi sperantze desharte ca impartzeala khazara de la Malta s-a cam fasaiit precum emanatziile de la noi.
  O zi buna.
  Con

 66. Adevăr grăiești @Ileana. Chinezii au un banc în care spun că rușii sunt prea puțini pentru un teritoriu atât de mare și nici măcar moacele lor nu se prea potrivesc cu clima Asiei.Însă nu-i va pocni pe ruși decât după demantelarea completă a Occidentului, zmucit energetic și industrial de propaganda climato-naturisto-mondialistă chineză regurgitată bilderbergilor tonți prin gura grohăitoare a schwabului lor scump(prea scump) și drag și achiziționarea la preț de dumping a politrucilor via soroseală, la pachet cu implementarea imbecilității sexisto-rasisto-cacademice în teren. Cert este că stânga prostocrației euramericane a pierdut un potențial aliat-Rusia-în favoarea propriei distrugeri si a unui război, pentru iluzia unei viitoare bunăstări a protipendadei, în wishfull thinking mandatată de China și a unor câștiguri rapide, într-o monedă care a luat-o-n jos în vrie. Într-adevăr, izolarea de stimulii reali prostește rău, iar bogăția clasei conducătoare o izolează perfect de acești stimuli, cu consecințe vizibile.

 67. Bravo, Dle Medvedev ! Rezolvati aceasta Ucraina pentru totdeauna. Altfel, ar fi o problema eterna pentru Estul Europei. Succes !!!

 68. Nu mai este mult si Federatia Rusa va disparea definitiv. Cu putin noroc, specia asta de orci (editat) va impartasi soarta Federatiei Ruse.

 69. @ Moarte Rusiei.. Oaauuu bre.. Evident ai stat mult la soare și ești cu mansarda slab mobilată.. Deci de zici că e FEDERAȚIE totuși cum interpretezi, cum crezi că funcționează un astfel de stat ?/ Rusia nu are cum muri bre..E cît un continent măricel și are de toate, chiar mai mult decît de toate.. Tu vei muri de mult de foame, vor dansa islamiști pe mormîntul tău și rusia tot va exista și va fi refugiul europeanului și a rasei albe creștine..

 70. ”…„A doua: să fie luat în considerare contextul istoric. Şi acesta este: Ucraina nu a existat ca ţară înainte de 1991. Este o aşchie din Imperiul Rus”, a spus el.
  În fine, Medvedev a concluzionat că este nevoie „să se ţină cont de realitatea actuală”, care în opinia sa este că „Ucraina se află într-o fază de semi-descompunere, iar o parte din teritoriile sale au revenit Rusiei”…”

  Păi o fi avâd habar a’ista de astă …harță !?!
  Le Petit journal. Supplément du dimanche | 1920-03-28 | Gallica | Le petit journal, Journal, Carte de la roumanie
  https://www.pinterest.fr/pin/708261478884127775/

  ”…Ucraina, la rândul său, cere drept condiţie pentru începerea negocierilor retragerea trupelor ruse la graniţele existente în 1991, care includ peninsula Crimeea anexată, eliberarea tuturor prizonierilor de război şi reparaţii considerabile, solicitări pe care Rusia le consideră inadmisibile…’’”

  Apăi, asta-i chiar…CULMEA!!!!!!
  O Țară, după ce că au pierdut mii sau chiar SUTE DE MII de soldați, FĂRĂ SĂ FIE ÎNFRÂNTĂ(DECIMATĂ) să mai cedeze teritoriile(cu populație semnificativă de aceeași etnie cu ”atacatorii” eliberatori) ocupate, este de mintea unei RÂME. Din păcate, ”atacatorii” pot fi acuzați de multe dar cu siguranță(CERTITUDINE) nu de …râmism.

  SUCCES PĂCII
  (că se prefigurează mari …uragane, cu râuri de lacrimi și sânge) :((

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.