Dorința lui Edi

Fără discuție, una dintre țintele continue ale criticilor legate de felul în care se xprimă echipa națională pe gazon l-a avut în bătaia puștii pe selecționerul Edward Iordănescu. Edi a fost mai mereu în aceste preliminarii un fel de acarul Păun, vinovat de toate lucrurile negative din jocul tricolorilor. Omul de pe bancă eras responsabil de ce a ratat Pușcaș sau Alibec din situați în care mai greu să ratezi decât să marchezi, de ce mijlocul nu are coerență în pase și în consecință nu construiește ce trebuie pentyru atacanți, de ce fundașii laterali uită deseori să vină înapoi sau cei centrali scapă din marcaj adversarul, de ce se insistă cu Pușcaș, de ce nu au fost selectați X și Y, care rup gura tâtgului în SuperLiga și multe alte de ce-uri. Într-un cuvânt tot ce nu mergea bine era vina selecționerului. Care a primit liviturile fără a riposta niciodată dincolo de limitele decenței, li-a văzut de treabă, a chemat mereu aceeași oameni și la final a cules toadele a modului în care a gândit și a pregătit orice meci. Și abia acu, după ce suntem calificați matematic la turneul final al EURO 2024 cârcotașii cei mulți au văzut, cu stupoare, că mai este un singur meci și România lui Edi Iordănescu e pe cale sp termine grupa, adică zece meciuri, fără a fi pierdut vreodată. Iordănescu Junior savurează, indiscutabil, acum satisfacția de a fi plătit tuturor prin fapte. Și după ce calificare e realitate îți permite bși are tot dreptul să vină în fața presei și să spună că după meciul cu Elveția și evenimentul tragerii la soriți a grupelor până la turneul final din vara viitoare să se izoleze de orice întrebări.

“Singura apariţie publică va mai fi după meciul cu Elveţia, de la conferinţa de presă oficială şi anunţă că după meciul cu Elveţia, timp de câteva luni, va intra în silenzio stampa, nu va mai da nicio declaraţie, nu va mai merge la nicio emisiune.

Nu va vorbi cu nimeni. Nu este vorba că este supărat, dar vrea să se refacă psihic şi să stea acasă cu familia pentru că familia a suferit enorm în această perioadă şi vrea să vină alături de familie.

Mai sunt şi alte lucruri pe care nu pot să le spun. Dar m-a rugat să spun public că ultima apariţie va fi la conferinţa de presă după meciul cu Elveţia. Apoi, până la Euro, Edi Iordănescu va intra în silenzio stampa, va sta cu familia.

Edi spunea că a fost afectată în primul rând, pentru că s-a ajuns la jigniri care au depăşit orice fel de limită şi care nu mai au legătură cu fotbalul. El nu este supărat pe nimeni, este doar o decizie a lui.

Vrea să se refacă psihic, în primul rând, şi să acorde timp familiei. Astfel, va intra în silenzio stampa şi se va concentra pe familie şi pe echipa naţională”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Mi-ar fi rușine să vorbesc după o calificare într-o grupă de desculți!…

 2. Comparați declarația acestui clown ratat cu declarația lui Marco Rossi – în limba egleză, apărut pe seit-ul UEFA – după Bulgaria-Ungaria 2 : 2

 3. Sa fim serioși! Povestea asta cu “dragă Stolo…” e fumată fraților! Dacă ceea ce joaca “Naționala” României și echipele înscrise in “competițiile” noastre interne voi îl numiți fotbal, atunci acest sport trebuie desființat…

 4. Repede cu lingușitul. În fond vorbim de un bărbat care dacă a acceptat rolul antrenor și selecționerul naționalei este un bărbat puternic nu numai un nume de Iordănescu. La Națională este o echipă deci succesul este nu numai “Edi”! Numai eșecul se asumă în echipă de conducător, succesul se împarte. Deci acum că echipa sa calificat să înțelegem domnul Edi în următoarele luni nu va munci pe brânci la Națională pentru pentru pregătirea lui EURO 24? Pleacă cu familia pe 3 luni într-un paradis turistic să savureze Prima de calificare? Pe banii care-i iei lunar de la Federație și prin Conferințe de presă ții la curent pe cei ce te plătesc din banii cetățenii României și alți finanțatori cu ce faci și mai suporți și mârlânii, că le suporți pe bani foarte mulți. Chestia cu “să se refacă psihic” e de toată minunea. Acum e labil psihic? Pe final Felicitări, ne bucurăm și cât putem de tare HAI ROMÂNIA!

 5. Cine se teme de ele si evita intrebarile ? Foarte ciudat, ai invins in competitia sportiva si fugi de presa ? Pare o pedepsire a presei. Individul n-a aflat ca niciunul n-a castigat un razboi cu presa ? Seamna cu ma-sa (TREBUIE) !

 6. Cat timp fotbalul este condus de neica nimeni de la Cacasvar nu vom avea rezultate.Dupa calificarea norocoasa dintr-o grupa cu echipe de doi lei în grupe România nu va lua nici un punct.

 7. domnu Edi:
  -va confunda unii cu ala micu a lu Luceafaru din Donbas,
  mircea-tata-Lukanovitz,
  ceva asa.
  (balonu e rotund)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.