Drăgușin, în pericol de a pierde EURO 2024

Tottenham Hotspur's Radu Dragusin during the Premier League match at Old Trafford, Manchester. Picture date: Sunday January 14, 2024.,Image: 837004847, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Publicația online Football London dezvăluie o situație care ar putea avea greve repercusiuni pentru echipa națională în perspectiva prezenței la turneul final al EURO 2024 din această vară, din Germania. Radu Drăgușin, unul dintre oamenii de bază ai defensivei tricolore, a făcut un pas uriaș în carieră, fiind transferat la începutul acestui an pentru suma de 25 milioane euro plus bonusuri de 5 milioane, de către Tottenham de la echipa din Serie A Genoa. Deși fanii și presa din Insulă s-au arătat entuziasmați și încrezători în calitățile românului, acesta a intrat doar în ultimele minute ale meciului de pe Old Trafford, din campionat cu Manchester United, după care în foarte importanta partidă de Cupa Angliei, acasă cu Manchester City, a rămas tot meciul pe bancă. Acum, Tottenham va avea în decurs de câteva zile două etape de Premier League și în dorința de a odihni pe Cristian Romero sau Micky van de Ven,  reveniți de curând după accidentări, foarte probabil că în partida cu Brentford va juca Drăgușin. Altminteri, pentru antrenorul Ante Postecoglou, Radu Drăgușin este doar o variantă de rezervă pentru situațiile în care devine indisponibil unul dintre cei doi!

„Ange Postecoglou a dezvăluit planul pentru defensiva lui Tottenham, după dilema în privința lui Drăgușin. Romero și Van de Ven abia au revenit după accidentări, una de lungă durată în cazul plandezului, iar Postecoglou se gândește să-i menajeze în această săptămână și să-i dea șansa debutului lui Radu Drăgușin.

Cu două meciuri într-un interval scurt, lucru care nu prea i s-a întâmplat lui Tottenham în ultima vreme, Postecoglou va avea grijă de prospețimea jucătorilor, iar asta va fi șansa lui Drăgușin.

În definitiv, internaționalul român a fost adus doar ca variantă de rezervă pentru această pereche, dar este un jucător care se poate lupta cu oricare dintre cei doi titulari pentru un loc în echipă.

Un singur lucru putem garanta: Drăgușin va fi gata și nerăbdător să intre pe teren cu Brentford sau cu Everton.”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Când v-am spus că ăsta nu va juca în viață lui un meci întreg la Tottenham nu m-ați crezut!…
    Cine dracul se uită la un pahar de om venit din mahalaua lui Hagi…
    O să regrete toată viața mutarea la clubul ăsta…
    O să ajungă la jiji,la stâna de oi a ciobanului pușcăriaș…

  2. Da, am prezis de la început pericolul sa lustruiasca banca de rezerve și trebuia săși studieze concurența pe post și sansa posibilei permanente in prima echipa. Poate s-a cramponat de limba mai accesibilă decât germană. PS: La Bayern, cine stie ca nu ar fi fost La fel de nesigură prezenta permanenta in teren, dar situația astă nesigură îi poate infrăna sau termina cariera la 23 de ani, ca și in cazul lui Ianis !

  3. Na,unde sant ziarele care urlau zile intregi ce afacere a facut omul asta.O sa lustruiasca banca de rezerve si in vara o sa fie ca Ianis,de la o echipa la alta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.