Droguri, vândute inclusiv în cluburile din stațiunea Mamaia

Foto simbol: assets-global.website-files.com/

Oamenii legii au au efectuat 12 percheziții domiciliare, în județul Constanța, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi vândut droguri, inclusiv în cluburile din stațiunea Mamaia, în schimbul unor sume cuprinse între 400 și 6.000 de lei. Procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de 2 bănuiți, de 23 și respectiv 24 de ani.

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 12 percheziții domiciliare, în județul Constanța, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

„Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi vândut droguri, inclusiv în cluburile din stațiunea Mamaia, în schimbul unor sume cuprinse între 400 și 6.000 de lei.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate cantități de cocaină și cannabis, aproximativ 7.000 de lei și 100 de euro, un cântar electronic de precizie, 4 telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie”, a precizat Poliția Română.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, față de 2 bănuiți, de 23 și respectiv 24 de ani.

Aceștia au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 6 iulie, să fie formulată, la instanța de judecată, propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Menționăm că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Cum adica inclusiv? In primul rand. Parca traiti pe alta planeta..

 2. De SAIZECI de ani citeam despre DROGURI.
  Capitaliste, ca AICI erau sporadic si doar cativa cretini foloseau.

  De TREIZECI si TREI de ani citesc SI despre DROGURI la Noi, Romanii.

  CINE este atat de TAMPIT sa creada ca se va ELIMINA Paradigma IN CADRUL Sistemului TICALOS intins peste INTREAGA Lume ca o DEVERSARE de FOSA Ecologica ?

 3. Sa intelegem ca politia romana nu iese din categoria analfabeti functionali in comunicare?

 4. Nu-i de 1000 de ori mai simplu sa blocati intrarea in tara, pe kg decat distributia pe grame ? Sau sunt amestecati si politisti in trafic ?

 5. În opinia mea, nu se prea pupă prezumția de nevinovăție cu încarcerarea.

 6. Politia si SRI bagati pana in gat in traficul ce le aduce munti de bani. In cluburile din Bucuresti, sristii sunt dealeri plasatori?!?!
  Sictir „specialilor”! Sunteti cancerul Romaniei!

 7. Tara de drogati. Anesteziata. Mafiotii si politrucii isi fac de cap.

 8. Totusi … exista o Solutie :

  Ministrul de Justitie si Prokurorul General romani – made in Thailanda .

 9. Percheziții ….. terorizarea unor tineri care normal ca la vârsta adolescenței sunt atrași de lucrurile interzise ,dar Specialiștii de la TV nu cunosc acest aspect ….fac percheziții și dosare penale bagă teroarea in adolescenți și după îi omoară in strada că nu se supun poliției … dacă sunt ilegale… atunci un singur gram dacă există in România …. tot ce înseamnă Șefi un conducerea României Demis … toți liderii și adjuncții săi de la președinte ,SRI,Prim Ministru , Ministerului de Interne . toți pe linie ……eterna vrăjeală …..or au voie să se drogheze or nu au voie …… ce atâta rahat …

 10. e un titlu foarte misto. am spicuit ceva din forspanul articolului (e cam fortat poate termenul, dar nu gasesc acum altul) si imi amintesc clar de perioada prim ministrului Boc. va mai amintiti de magazinele cu etnobotanice?
  ei, Romania a devenit o placa turnanta pentru filierele care vand droguri. daca ne uitam la cine conduce azi tara, fireste ca s a ajuns si la porcaria asta: se consuma droguri, tinerii si netinerii sunt debusolati si recurg la aceste chestii sinistre. oare mai votam de acum incolo…??

 11. Drogurile face parte din politica si still de viata al amerlocilor care sint niste drogati si criminali iar UE acest colhoz colonie amerloca plin de pedofili si poponari consuma droguri la greu RO a ajuns colonia drogatilor si homolailor si isi merita soarta prin acesti criminali de politicieni care au vindut tara la Diavolul drogat ,homalau si pedofil occidental

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.