(VIDEO) Cad capete. Adio, Drulă, Fritz aşteaptă la colţ!

Liderul USR Cătălin Drulă a anunţat luni că va renunţa la funcţia de preşedinte al partidului, pe care o deţine de aproape doi ani. El a spus că rezultatul alegerilor a fost sub aşteptări şi că şi-l asumă. Se vor convoca în USR alegeri pentru un nou preşedinte.

”Rezultatul alegerilor este sub aşteptările pe care le-am avut. (…) Pentru mine, în întreaga mea viaţă asumarea a fost un principiu de bază, Îmi asum acest rezultat şi voi convoca în USR alegeri pentru un nou preşedinte în cel mai scurt timp. Avem oameni şi lideri puternici care pot duce mai departe această construcţiie, Mă gîndesc aici la Dominic Fritz, un om care a câştigat decisiv votul în Timişoara şi a arătat că PSD şi PNL pot fi înfrânte”, a afirmat Drulă.

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a afirmat luni că îşi asumă o candidatură pentru preşedinţia USR la următorul congres al formaţiunii.

„O să îmi asum o candidatură pentru preşedinţia USR la următorul congres. Voi propune un nou birou naţional, o nouă conducere colectivă a acestui partid, cu mine ca preşedinte, şi dacă voi primi susţinerea pentru această misiune grea, dar frumoasă, o voi accepta”, a declarat Fritz într-o conferinţă de presă.

Reacţia sa vine după ce liderul formaţiunii, Cătălin Drulă, a anunţat că va convoca alegeri pentru conducerea partidului în urma rezultatelor de la alegeri „sub aşteptări”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

23 de Comentarii

 1. USR are o singura șansă: Nicușor ! Oricum e partidul lui, pe care Barna și Ghinea i l-au furat în 2020 populându-l cu lingăi.

 2. În sfârșit își primește și satana asta de drula “răsplata” pentru cat rău a făcut el unor oameni și cum a omorât speranță electoratului cinstit din Romania capturând partidul pe gașca, securist împuțit și trădător.

  USR nu mai exista. A fost preluată de gașca coruptă Drulă -Ghinea -Barna pusă pe dictatură internă și pe folosit resursele pe promovarea lor personală și pe petreceri cu tematică pt familia lor.

  Banii sunt furați de la oamenii sărăciți și sunt sparți pe petrecerile lor cu dedicații, la mare, la munte, la “brucsel”, pe contracte firme de casă, fără niciun rezultat pentru cetățeni, deși sparg anual 20 milioane de euro din fonduri publice.

  Au preluat puterea și accesul la cei 20 milioane de euro anual prin fraude la alegerile interne din partid cu e-mailuri false și 5 zile de vot cât sa poată vota de pe acele e/mailuri o echipa de 3 fraudatori printre care și pocitania transexualul Raluca Păun promovat de Drulă și alți protejați ai lui Drulă, câștigător al funcției de președinte cu falsul 71,3%.

  Ghinea primește 400.000 lei pe an și este parte ilegal din procesul decizional pe când alții cu propuneri mai bune nici nu sunt plătiți, nici nu sunt incluși, ci doar excluși etc.

  Pentru ei partidul este o afacere personală.

  Au eliminat orice competiție internă ca să se asigure ca și la un scor de 5% -12 %, mafia lor tot va avea un scaun de parlamentar și 600.000 euro de primit pe persoană în următorul ciclu electoral de 4 ani.

 3. Înfășoară- te cu steagul curcubeu și du-te în anonimat .

 4. „e partidul lui”

  A lu’ cine, a lu’ „Dumbrava Minunata” cumva, partidul Lizuca ? Partidul Patrocle este al lui Simion, cumva ?

 5. Mai bine isi schimba numele in UTR – Uniunea Turnatorilor din Romania.
  Iar „Plicusor” chiar merita functia de presedinte , nu degeaba l-au votat „miticii” progresisti primar.

 6. Drulă, dictatorul terminator,
  s-a afișat ieri cu Editat Raluca Paun de a speriat tot electoratul potențial!
  Pai cu nănăul ăla, nas butucănos de cotoroanta, fără sâni, fără cur, buze strâmbe, față diformă, ca un bărbat transexual travestit care a tras o rochie roșie demodată și urata pe el, o perucă strâmbă pe cap,
  credea pocitania puturoasa ralukoiae raluca paun ca va fi prima doamnă❓
  Nope. Nu.

  Se mai mira de ce lumea zicea ca Drulă are micro*p*** sau este g*y.
  Pai normal, dacă se afișează și promoveaza pe pocitul ăsta ralucoaie cu moaca de bărbat … electoratul a fost greteluit.

  Toată lumea din țară și din afară (în special comunitatea din Italia) zice ca pocitania Raluca paun cu care se afișează Drulă și pe care sparge banii de campanie furați de la români arată ca un transexual pocit! 🤢💩🧟‍♀️🌈
  Vomit!
  Și se mai miră de ce zice lumea ca sunt lgbtq și nu îi votează.

  Pocitania ralukoaia paun, puturoasa, fără educatie notabilă sau cariera, fără nicio realizare, o coruptă pocită care se lăfăie în bani publici furați și primește promovare în media și pe pagina partidului din bani furați din fondurile publice alocate partidului, utilizate în interesul lor personal.

 7. I s-a oxidat ranga! Mai tare a fost Chichirau la Ieși! Puii de Secu au luat-o in buba! S-au deșteptat alegătorii. Plicusor a fost votat de liberali! Bătrânii din aziluri s-au răzbunat! Firea va castiga 15.000 de euro/ luna nu 5.000. Orice șut în partea dorsala,un pas înainte.

 8. Nicu dupa ce o măcelărit-o pe tanti Pandele poate sa revendice Usl, altfel poate fi absorbit de Pnl ca nu il vad la sociali…Cine detine capitala si Brasovul are o mare putere, din pacate
  Usl din prostie le-a pierdut pe amandua desi le-a avut pe ambele …

 9. USR a fost deturnat de mafia securiștilor prin caii troieni Barna și Drulă. Aceste ultranulități au transformat un partid ce se dorea meritocratic și european, într-o adunătură de ciurucurim, după modelul PNȚCD.

  Primul indiciu a fost debarasarea de Nicușor Dan. Practic cel care a ridicat casa a fost dat afară din ea de niște interlopi politici! Fără precedent în lumea civilizată ca fondatorul unui partid să fie dat afară de niște coate-goale gen Ghinea, Botoș sau Voiculescu. Au urmat Goțiu, Ciceală și alții.

  Cel de al doilea indiciu a fost fuga lui Dacian Cioloș. Fără precedent a fost și ca un șef de partid ales democratic să fugă mâncând pământul de la conducerea partidului după a descoperit ce șerpărie era sub el și cu ce bovine trebuia să lucreze.

  Al treilea indiciu este discursul de fațadă antisecurist al acestor infliltrați, în timp ce se aliază cu Tomac-Tolomac, ospătarul sifonului Petrov și cu beizadeaua de securist Ludovic Orban, unul din nașii partidului comasat în fostul USL-USLA.

  Infiltrații comasați fac opoziție de fațadă, opoziție controlată și se fac că lucrează precum se făcea Mircea Dinescu Poetul în Studioul 4 TVR în 1989. Și atunci se vorbea una, dar se făcea alta. Și ăia ziceau că sunt anticomuniști, dar erau toți din eșaloanele 2 și 3 ale PCR și ale Securității.

  – Băi, Drulă și Barna! Să nu uitați să vă luați cei 30 de arginți! Ați fost slugi credincioase!

 10. aaaa .metode comuniste a clanului iubitorilor de sobolani!
  asta va fi inlocuit cu candidat de seama: tragem macazul pe wisky , trecem la betivan.
  Orban -disponibil ..

 11. USR s-a dus pe Drulă
  SOS de la Șoșoacă au luat peste REPER și Cioloș.

  LGBT cu PNRR de Ghinea le-au adus Ghineaon. Ce a început Barna a înfăptuit echipa lui Drulă.

 12. Drulă, dictatorul terminator,
  s-a afișat ieri cu trans*exualul travestit și pocit Raluca Paun drula de a SPERIAT tot electoratul potențial!

  Pai cu nănăul ăla, nas butucănos de cotoroanta, fără sâni, fără cur, buze strâmbe, față diformă, ca un bărbat transexual travestit care a tras o rochie roșie demodată și urata pe el, o perucă strâmbă pe cap și neîngrijită,
  credea pocitania puturoasa raluca paun drula ca va fi prima doamnă❓
  Nope. Nu.

  Se mai mira de ce lumea zicea ca Drulă are micro*p*** sau este g*y.
  Pai normal. dacă se afișează cu și promoveaza pe pocitul ăsta ralucoaie cu moaca de bărbat … electoratul a fost grețeluit.

  Toată lumea din țară și din afară (în special comunitatea din Italia obișnuită cu transexuali travestiți, dar măcar ăia sunt stilați și îngrijiți) zice ca pocitania Raluca paun cu care se afișează Drulă și pe care sparge banii de campanie furați de la români arată ca un transexual pocit și neîngrijit! 🤢💩🧟‍♀️🌈
  Și se mai miră de ce zice lumea ca sunt lgbtq și nu îi votează.
  Au pierdut pe mâna lor, pe alegerile lor de loseri, trebuie recuperată risipa de fonduri publice pompate în cururile lor de trădători.

  Pocitania ralukoaia paun, puturoasa, fără educatie notabilă sau cariera, fără nicio realizare, o coruptă pocită care se lăfăie în bani publici furați de la membrii care au muncit voluntar și primește promovare în media și pe pagina partidului din bani furați din fondurile publice alocate partidului, utilizate de ăștia ilegal în interesul lor personal și familial.

 13. Pupilul generalului SeKooKoo Teodor Ileș cumva ? măR😜g …
  ●] Halena – PoMpa 7 – Halena [●

 14. Conform DEX (dicționarul explicativ al limbii romîne) drulă este o femeie depravată. Locul lui drulă este deci pe centură (DNCB, A0).

 15. Bine ca am scapat de pocitania asta,are si un nume de familie indecent. de militian,e si unul din conspiratia lui Barna care a luat bani ca sa plece de la guvernare(sceneta cu Stelian) sa vina PSD la cascavalul banilor europeni

 16. Vina o poartă și cei care au cedat partidul și finanțarea aferent acestor securiști, fără nicio luptă și fără plângeri penale.

  Când ați fost votați de electorat în 2019 ați fost votați și cei 50% eliminați din partid care trebuia să primiți procentul din finanțarea partidului din taxele plătite la stat de electoratul vostru.
  Asta ca să vă promovați pe voi și mesajul vostru, să ajungeți și la cei 50% care nu votează să-i convingeți să voteze oameni cinstiți.
  Așa , au rămas narcisiștii și corupții Barna botos Ghinea mosteanu Drulă și au făcut o laie.

 17. Domnul Dan a spus
  Vine o zi
  Vine o zi
  Can se va sfarsi
  Nimeni va sti
  Nimeni va sti
  Can ea va sosi…

 18. Bravo! Uniunea Salvați România condusă de un cetățean Germania. Cum dracu l-au reales timișorenii veneticul asta, alungat de famile la 17 ani din curtea casei din Germania a ajuns despot Vodă la timișoreni. Credeți că în Ungaria sau Polonia, sau Serbia, sau Slovacia s-ar putea întâmpla așa ceva?
  “Şi străinul te tot paşte
  De nu te mai poţi cunoaşte.
  Sus la munte, jos pe vale
  Şi-au făcut duşmanii cale…
  Cine-au îndrăgit străinii
  …….
  Mânca-i-ar casa pustia,
  Şi neamul nemernicia!”

 19. ”Trei, Doamne si toti trei”, ci trei golani.

 20. Un om foarte mic acest Drulă. Singura lui realizare a fost că s-a dus cu ranga peste interlopii de la metrou. Chiar mai mici decât micuțul Drulă sunt cei doi fraieri, care nu au mai avut loc în Partidul Comasat Român: cârpa de şters tejgheaua de la barul unde se serveşte whiskey cu gheață şi preşul de la intrarea în Aleea Modrogan. Dar cei mai mici dintre cei mai minusculi sunt fraierii care aveau aşteptări de la această tripletă de ratați profesionişti, de loseri cu diplomă! Visau la Preşedintele Drulă! Cum să fii bă preşedinte şi să te cheme Drulă?! E ca şi când te-ar chema Preşedintele (editat) sau Preşedintele Băşescu!

  CEA MAI SIGURĂ METODĂ DE A INSTAURA O DICTATURĂ ESTE INEXISTENȚA OPOZIȚIEI. CINE CREDE CĂ ACEŞTI MĂSCĂRICI AU FĂCUT OPOZIȚIE, MERITĂ 50 DE ANI DE GUVERNARE PCR – PARTIDUL COMASAT ROMÂN!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.