Dulăii au ratat dramatic locul 3 în Final Four al EHF League

Dinamo a pierdut la un gol, 31-32 finala mică a Final Four în fața lui Rheineker Neke, a treia echipă germană calificată în faza finală de la Hamburg. O aruncare în bară cu trei secunde înainte de final a stopat dulăii lui Xavier Pascual să intre în prelungiri, după ce cu patru minute înainte de final germanii aveau un avans de cinci goluri. Când nimeni nu mai credea Dinamo a avut un forcing nebun în ultimele minute și doar ghinionul cu acea bară i-a negat șansa la prelungiti și la clasarea pe podium.

Însă, trebuie să fim corecți și să spunem că deși Rheineker este o echipă de locul 11 în prima divizie germană, deci evident inferioară lui Flensburg, care ne-a pus la respect de șase lungimi în semifinală alb-roșii nu au făcut nici acum un meci bun, având mari fluctuații în evoluții, traduse prin faptul că după ce adversarul reușea o desprindere de câteva goluri Dinamo se trezea, venea la un gol și apoi iar germanii aveau o serie consecutivă, cu ratări ale bucureștenilor.
În plus, în afara absenței de la Final Four a unui om cheie cum este Luka Cindric pe parcursul acestui al doilea meci s-au mai accidentat Dragoș Militaru, puternicul inter Ante Kuduz și altă perlă a lui Dinamo, Kukic. Ultimul, împreună cu egipteanul Ali Zein vor părăsi acum , în vară, echipa din Ștefan cel Mare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Sigur e Dinamo București nu altă Dinamo din altă țară; Luka Cindric, Ante Kuduz, Kukic, golgheter Akimenco, atrenor Xavier Pascual.

  2. Candva handbalul romanesc domina lumea handbalului , cu echipe formate numai din jucatori romani! A fost o vreme cand antrenorii unor tari , care astazi ne bat pe ruptelea , veneau la noi sa invete meserie ! Dar anii au trecut , sportul romanesc s-a prabusit odata cu tara ! Praful si pulberea ; lumea merge inainte , noi mergem inapoi! Sportul ar trebui sa aduca incantare si bucurie romanilor, macar atat ! Dar nu,nu se poate, e prea mult! Vorba aceia: „de unde nu este , nici D-zeu nu cere” ! Noua ne mai ramane speranta, fie ea si desarta! Ce triat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.