Efectul Kate Middleton

Decizia lui Kate Middleton de a-și dezvălui boala a generat trafic istoric către site-ul web al unei organizații caritabile care oferă informații și sprijin despre cancer.

Macmillan Cancer Support a dezvăluit că au existat aproape 100.000 de vizite la paginile sale de informații și asistență online de vineri până duminică, după anunțul prințesei de Wales că primește tratament pentru cancer.

Macmillan a spus că traficul s-a dublat față de martie 2020, când a intrat în vigoare prima blocare COVID în Regatul Unit. Potrivit unui comunicat, site-ul lui Macmillan a mai înregistrat o creștere asemănătoare în luna februarie. Atunci, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, iar paginile de informații și de asistență au fost vizitate de aproape 50.000 de ori pe zi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

6 Comentarii

  1. Are o filmare cu același pulover, aceiași coafură, tot stînd, de acum cîțiva ani. Iar sprînceana stîngă…
    Desigur ne dau de lucru, să ne pierdem timpul, ne aruncă grăunțe ca la găini.

  2. Pâna una-alta, suma de experti informaticieni au observat ca filmul în care Kate Middleton si-ar dezvalui diagnosticul e produs de inteligenta artificiala: nu e vorba de-o gradina adevarata (la fel alunizarii lui Armstrong, in care, nici o miscare si nici o urma-n decor). La „Kate Middleton”, florile din „gradina” nu misca, sunt tzepene. Degetele mâinii si inelul „Dianei”, tot efecte vizuale fiind, si ele, la fel fetzei însesi a lui „Kate”.

  3. totzi sintem oameni…si ne supunem aceluias Dumnezeu care ne tzine viata in mina
    asta e mesajul…
    se vor schimba multe dupa asta..si multi vor intelege ce e de inteles

  4. Cercetarea cu mRNA vine din partea de cercetare medicala impotriva cancerului. Tim de 20 de ani toate cercetarile nu au scos nici un medicament sau tratament fiabil, ci doar expresii de genul „rezultate promizatoare”. Banii se cistigau prin tratamente genetice pe oameni grav bolnavi de cancer prin tratamente gentice injectind substante cumRNA in vecinatea tesutului cancerigen si apoi auzeai cercetatori spunind prin articole sau la canalele TV Americane „speram sa functioneze cum ar trebui”. Si injectiile costausume imense, platite de obicei prin firmele de asigurari medicale, sa de persoane foarte bogate si de regula pe moarte, prin spitalele americane.

    Dupa Corona s-au lasat multi tratati de cel putin o data genetic cu mRNA, oficial au fost vaxinati, totdata cu inceperea injectarilor (adica tratmentelor genetice) a crescut media deceselor peste cea dinainte de leacurile minune. Totdata in timpul pandemiei si dupa terminarea pandemiei au crescut numarul de cazuri de cancer si decese subite. Sa fie doar o coincidenta? Sa fie teoria conspiratiei daca faci astfel de speculatii? Cert e ca se va gasi intodeauna un profesor, un medic, un cercetator sau avocati/juristi sa asigure ca toate astea nu nici o legatura cu Covid si cu vaxinul.

  5. conspiratie? haha!
    Mark Twain / Adevarul nu are nici o sansa in fata unui prost care este determinat sa creada o minciuna.
    Duceti-va si „vaccinati”-va „impotriva cancerului” pfizeeer!! o sa vaaa fieee din ceee in ceee mai bine…apropos, „conspirationistii” si „negationistii” astia au neshte poze cu fata asta decedata in spital…da’ desigur este totul bine, mah! ca sa nu fie rau….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.