Eurovision 2021 și-a aflat primii finaliști

Eurovision 2021 și-a aflat primii finaliști. La finalul show-ului transmis de TVR, prezentatorii au anunțat câștigătorii primei semifinale: Lituania: The Roop – Discoteque; Rusia: Manizha – Russian Woman; Suedia: Tusse – Voices; Cipru: Elena Tsagrinou – El Diablo; Norvegia: TIX – Fallen Angel; Belgia: Hooverphonic – The Wrong Place; Israel: Eden Alene – Set Me Free; Azerbaidjan: Efendi – Mata Hari; Ucraina: Go_A – Shum și Malta: Destiny – Je Me Casse vor concura în ultimul act al competiției.

Lor li se vor alătura câștigătorii celei de-a doua semifinale și artiștilor ce reprezintă țările calificate direct în finala concursului: Marea Britanie, Franța, Italia, Germania, Spania și Regatul Țărilor de Jos.

România părăsește ediția 2021 Eurovision Song Contest în faza semifinalelor.

Deși Roxen, un produs al noului val de artiști din România, a adus la Eurovision o abordare fresh și un sound modern, preferințele publicului și ale juraților au vizat alte piese din concurs.

În ciuda faptului că show-ul României a fost realizat impecabil de Roxen și cei cinci dansatori care au însoțit-o pe scenă, voturile acordate piesei României nu au fost suficiente pentru a duce „Amnesia” în finala Eurovision.

Visul României la ediția din acest an a Eurovision Song Contest se oprește în semifinale, dar competiția continuă, în direct la TVR. Marea Finală Eurovision este în direct sâmbătă, 22 mai, la TVR 1, TVR Internaţional şi online pe TVR+, +, începând cu ora 22.00.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

14 Comentarii

 1. TVR,va rog nu mai cheltuiti banii degeaba . O risipa . Sigur, e ca o vacanta all-inclusive pentru delegatie si cantareata . Discutabil ce canta, insa daca avea barba ( vezi Conchita Wurst ) ,Roxen sigur era in finala .Hai ROMANIA !!!

 2. Romania pleaca acasa (eu zic ca oarecum normal, daca s-a prezentat cu paparudele din poza, de mare succes intr-o seara de Halloween !) in schimb „continua alergarea” Israel si Azerbaidjan, doua tari dupa cum orice corijent la geografie stie, foarte „europene” ! (ps : nu stiu cit o mai dura mizeria asta halitoare de bani de la buget, cu tot felul de dereglati, ciudati si transexuali, dar eu unul la ultima editie la care m-am uitat parca erau unii, ABBA ! …)

 3. Adevarul este urmatorul: noi participam degeaba la Eurovision, ptr ca nu vom fi apreciati in vecii vecilor, chiar daca ne-a prezenta acolo si cu Pavaroti. Suntem atat de compromisi ca popor din cauza scursurilor noastre care au invadat lumea incat provocam scarba cand aud ca esti roman si nu vom avea niciodata nicio sansa.
  Cat inca nu ne facusem de ras complet ciu ,,diaspora” infractionala, am mai miscat ceva la acest festival.
  In prezent participam degeaba.

 4. Clone mele frumoase + cu aplicatie de androginism in corpore …
  Cred ca 99% am discutat ori cu Georgel in 2019, ori cu unul dintre rotte shieldshi … Am ureche muzicala pentru voce de reptile … ei stie ca eu sunt normala gen etalon de triggered to fatidical … esantion pentru mimozele viitoare … tot eu decid creca cu firele mele persphonice :)))
  P.s. Am omis sa va zic ca nu mi s-a parut important pana acum …

 5. Cum se castiga la Eurovision: poolitic -tari favorizare, sau votate de gashka, daca esti de alta orientare, daca ai cocoshel in loc de pasarica si invers, daca esti SUPRA-ponderal (vezi aia scabroasa din malta), daca sperii lumea, daca esi afon, dar urli tare etc

 6. Am uitat sa mai spun: mai castiga: femeia cu barba sau rasa in cap – nu conteaza cum canta, barbatu rujat, cu kilitzei roz si eventual… etcetc

 7. Castigi daca esti: anti-romantic, sony-boy/girl, scabros, vulgar, satanist, ant-Christ, sadic, sad-masochist si desigur sorosist

 8. Si concursul asta a devenit un mijloc de propagarea ideilor globaliste antinationale. Paparuda din Romania defeaba s-a imbracat in tziganca ebbreica ca nu i-a mers.

 9. O porcarie acest eurovision !!Bani aruncati pe geam ! Pentru ca acest asa zis concurs e un fake,si niciodata nu va castiga muzica ci influenta!

 10. Când o vedeam și auzeam pe madam Stanciu responsabila cu participarea la Eurofantasion , mă lua criza biliara. Despre Roxen, ce sa mai spun? O durere* a muzicii contemporane! I-auzi! Un ” produs al noului val de artiști din România ” cu o „abordare fresh și un sound modern”. Roxen? Ro-xen! Ce marca de emoții alienante o mai fi?! Doamne, fa un miracol și salveaz-o pe RO de -xen, și de Eurovisioane!

 11. Israel, campion la vaccinari, aparatorul pacii mondiale. Ucraina, chinuita in lupta pentru democratie. Belgia, Bruxelles de toate ziele. S-a politizat si Eurovision!

 12. Eurovision e un concurs politizat, unde sunt premiati toti ciudatii: femei cu barba, obeze cu galusti in cap, etc. La anul, ar trebui sa trimitem o capra, dar sa behaie in engleza.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.