Explozie în bloc, cu zeci de morți

UPDATE Explozie devastatoare la un bloc de apartamente din Rusia

Cel puțin 37 de persoane au murit în urma unei exploziei produse luni în blocul de apartamente din orașul Magnitogorsk din Rusia, a relatat joi presa rusă, citată de Reuters.

Explozia a afectat 48 de apartamente dintr-o clădire aflată în orașul industrial Magnitogorsk.

Bilanțul a crescut în ultimele zile, în urma operațiunilor autorităților locale de căutare a victimelor prinse sub dărâmături.

Comisia rusă pentru Investigații a informat că încă anchetează cauza exploziei.

Raportul inițial a sugerat că explozia a fost cauzată de o scurgere de gaze.

Filiala locală a Serviciului Federal rus de Securitate a anunţat inițial că explozia a fost cauzată de gaze.

Foto tass.com

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Mai draga I.R. se vede ca nu stii geografie si ca habar nu ai de lb.rusa.
    Orașul Celiabinsk este capitala regiuniii cu celasi nume.

    • Oana, de ce te miri? Este generatia ta, absolventii de la privat, sunt fostii studenti si doctoranzi ai lui Oreste ,Gabi Oprea sau Elena Gabriela Udrea. Si ca sa-ti raspund in raspar,asa cum in general postezi tu ,adrieana ena lili Coruptia Ucide, doar agentii FSB pot sti unde se afla Magnitogorsk!

    • Nu se spune nicaieri ca Magnitogorsk ar fi capitala regiunii Celiabinsk. Ca nuca in perete…

  2. Dar aici nu-i vorba de cine stie mai multa geografie.Aici e vorba de o explozie care s-a lasat cu morti si raniti.Concluzia e ca rusii nu duc nici lipsa nici grija gazului.Asta ca sa nu ne facem ca nu vedem realitatea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.