(GALERIE FOTO) Firea şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al Capitalei

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, şi-a depus, duminică, la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti, candidatura pentru funcţia de primar general.

„Am depus candidatura acum pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. (…) Mulţumesc tuturor, am reuşit şi să strângem semnăturile şi să ne mobilizăm. Aveţi în faţa dumneavoastră oamenii care transformă Bucureştiul în bine, care pot să facă diferenţa, care vor pune capăt ineficienţei, lentorii şi a tot ceea ce s-a întâmplat, din păcate, nu foarte bun în ultimii ani în Bucureşti, pentru că dezvoltarea nu a existat şi acolo unde proiectele au pornit, ritmul a fost unul de melc. Ce propunem noi? O administraţie dinamică, o administraţie eficientă, bazată pe colaborare cu ministerele, cu Guvernul, cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică”, a afirmat Firea.

Ea a susţinut că s-au pierdut aproape patru ani pentru Bucureşti.

„Deci, avem nevoie pentru o capitală modernă, în primul rând, de o echipă de o echipă determinată, muncitoare, sinergică, dornică să muncească, să muncească real şi să comunice cu cetăţenii, pentru că şi acest lucru este extrem de important. Oamenii ne pot ierta dacă greşim, dar nu ne pot ierta dacă nu ne pasă şi nu le arătăm că ne pasă de fiecare în parte, fie că este vorba despre tineri, despre copii, despre femei, bărbaţi”, a adăugat Firea.

Aceasta i-a mulţumit premierului Marcel Ciolacu, prezent la depunerea candidaturii, pentru toată susţinerea din această perioadă.

Gabriela Firea a venit la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti însoţită de preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, primarii Sectoarelor 3 şi 4, Robert Negoiţă şi Daniel Băluţă, europarlamentarul Mihai Tudose, alţi reprezentanţi ai PSD.

Foto: Timi Slicaru

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

22 de Comentarii

 1. – riminala care ne umplea de tramvaie turpentine si Lua painea de la gura copilasilor romani
  – riminala de bunici

 2. Cum de Burduja și-a depus semnăturile mai repede? Erau pregătite de dinainte? Ce jigodii!

 3. grup infractional in poza? fi rea a fost insotita de presupusi vectori de iamgine… cit de vectori pot fi respectivii

  adica prin prezenta unora se doreste capitalizarea capitalului politic dinspre sectoare spre capitala ca nu se calca pe bombeuri… o minarie ieftina… n-am inteles ce vectori de imagine sint tudose si grindeanu, aia care au fost dati jos de propriul partid din jilt…

  ma rog, treburi pesediste penibile cu care incearca sa manipuleze imaginarul colectiv…

  lipseste un baner in spate prin care azilele groazei adera la candidatura depusa…

 4. Firea, Piedone, Burduja ba chiar şi Putin primar! – SĂ DISPARĂ MITOMANUL NICUŞOR DAN DIN PRIMĂRIE!

 5. Nu va castiga primaria nici daca il va ruga oe patriarhul Daniel caeesa ii dea niste acatiste la cati bani a primat de la ea!!!

 6. Lipsește imaginea tip Ana Ipătescu, cu doamna Firea cu pistolul și sabia în mâini având încolonat după ea floarea neghiobilor PSD Ciolacu și pe margini diverși gură cască, la asaltul palatului Primăriei generale București. București, București în anii 60 oraș al viselor celor din provincie al cui mai ești?

 7. „Erau pregătite de dinainte? Ce jigodii!”

  NU, erau pregatite „dupa”. Jigodia din AUR are semnaturi „dinainte”, are candidat, dar n-are voturi, hahaha !

 8. Daca este cu psd este ordin pe întreprindere cu tabele si semnături cu buletine de identitate !

 9. Firea este desfigurata de rautate si de prostie…sunt curios ce voteaza bucurestenii. Bucurestiul este in colaps. Am fost prin centru pe la Unirea si m-am speriat de mizerie, de case care pica, de pavaj pus aiurea, de agresivitate si de promiscuitate.

 10. Ciolacule parcă spuneai că nu ești adeptul ciorbei reîncălzite 🤣… o să vă faceți ca de obicei dekk cu torționara azilelor

 11. Ce j…..e!!
  Uitati-va la Gabita, vedeti ca pe tricoul ei Gabita are un mesaj in limba engleza, care inseamna: „femeile grozave din spatele femeii grozave”!
  Numai ca impostoarea „grozava”, Gabita a fost insotita EXCLUSIV de barbati la depunerea candidaturii!
  NU a fost prezenta nici macar o femeie, nici una!
  S….r, impostorilor!!!

 12. Parexapal #marius Au primit SIGUR ordin! Pe de alta parte, le dau dreptate cand spun ca psdpnld-il au avut parca voturile pregatite! Raspunsul este unul singur Asistam la un blat pesede penelede la comenzi externe ca sa iasa neicusorul sorosist! Ca e clar ca lumina zilei ca candidatii comasatilor vor iesi pe locurile 3 si 4!

 13. Ca de obicei, cu tupeu si mincinoasa cu scolile urmate,cariera si realizarile la primerie! Abia astepta sa castige, sa ne procopseasca cu cumetrii,excursii,epurasi de ciocolata, firme pe bani multi,betonarea Bucurestiului cu blocuri intre blocuri,poluare,turcisme in loc de achizitii romanesti, posibil cu aziluri model Pandel/Voluntari si bineintele un posibil faliment care a fost f aproape in 2020!

 14. Doctorul Sorin Oprescu, partial Adrian Videanu si indeosebi Gabriela Firea, au fost cei mai buni Primari Generali ai Capitalei Romaniei de dupa Revolutia Romana.

 15. romania condusa de tembelionisti
  Gabi Firea si Rolex Bogdan…
  daca ati mai pomenit asa ceva…
  ba da..Ronald Reagen si Zelensky
  se poate…ce iese…dracu stie

 16. Se bucura cei din azilul groazei si cei din clanul mafiot a lui Pandele, se bucura rudele si prietenii clanului, se bucura turcii ca livreaza din nou autobuze si tramvaie.

 17. BULIBASA PSD a adunat toti infractorii si recidivistii tradatori si hoti si producatoarea blonde de lux SLAVA JILAVA

 18. Chestia fluturata cu azilele groazei i-a facut un serviciu extraordinar de favorabil Gabrielei Firea. Extrem de putini bucuresteni au crezut ca ar fi implicata in astfel de povesti si de fapt nici cei care fac propaganda in acest sens nu cred. Bucurestenii nu sunt deloc prosti.

 19. Urate specimene in imagine. Sper sa le vad la gradina zoo, la sectia animale pe cale de disparitie.

 20. Nu v-ati saturat de secretara asta a lu’ isarescu? Ce piesa si personaje proaste!!! Iar vreti sa-nghititi o pastila amara? Nu va ajuns?

 21. Ha! Asta s-a pus cheitze dupa urechi! Cica nu imbatraneste. A ajuns ca aia cu operatii peste operatii. Nu ma deranjeaza operatiile, sa-si faca cate vrea! Ma deranjeaza faptul ca vrea sa para ce nu este. Tanara! Asa ne minte si pe noi! A trimis-o isarica fara frica la inaintare!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.