Foamea de putere continuă în galop

Ieri am publicat textul de mai jos:

După  eșecul cu cash-ul din care a rămas doar urma de lașitate cu mutarea inițiativei pe spatele ANAF-ului, Ciolacu a dat fuga în  Egipt ca să primească persoanele cu cetățenie română  aflate în Gaza. S-a dus cu ministrul de  Externe care să-i traducă și să-i arate prin ce ușă trebuie să treacă pentru a-și etala patriotismul și explozia de solidaritate în seria de  fotografii cu copiii.

Evident, din  cadru a dispărut Luminița Odobescu, publicitatea nefiind de nasul ei mic și anonim, Marcel Ciolacu pozînd în cel mai dizgrațios mod. El și-a  etalat bărbuța, fălcile și surîsul ca un mare  învingător într-un demers disperat, ca unul care are  merite  deosebite în această ieșire întîrziată a cetățenilor români din Gaza.

Fotografiile din Egipt, dincolo de bucuria și solidaritatea cu niște oameni scăpați din infern, rămîn ceea ce sunt. Niște  excese ale foamei de publicitate ale unui om care  își trădează și foamea de putere. Marcel Ciolacu din piețe, Ciolacu din clasa economy, Ciolacu etalînd conținutul din coșul cu cumpărături, Ciolacu cu amanta, Ciolacu cu păcănelele pe  genunchi, Ciolacu lătrînd  amenințător la evazioniști, Ciolacu din Egipt, rînjind la camera foto, în toate ipostazele este doar personajul disperat de publicitate care se visează  în vîrful piramidei.

Sunt semne clare de nucă goală, împachetate de o  companie de marketing politic pentru a ne băga  pe gît, ca unor gîște, un om de a cărui  foame de putere trebuie să ne temem din ce în ce mai mult.

Post scriptum:

A doua zi, după  emoționanta festivitate a salvaților din Gaza, vînătoarea de votanți a continuat. Ciolacu a decis majorările de pensii, în ciuda semnalului de alarmă venit de la Ministerul Finanțelor.

Nu contează riscurile. Liberalii sunt din ce în ce mai bezmetici, iar Marcel Ciolacu este gata să facă orice pentru victoria PSD-ului și pentru planul său de putere. Praf și pulbere, dar să cîștige el. A plecat la Congresul socialiștilor europeni pentru a obține și ceva sprijin extern.

Planul este  grosolan și  vizibil. Ziua și farsa, ziua și pomana, ziua și mesajul, ziua și amăgirea populației!

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 26

61 de Comentarii

 1. Ciolăcel Minciunel ne servește ceea ce merităm și ceea ce știe că înghițim pe nemestecate. Cât de bine ne cunoaște buzoianul gonflat de pantagruelismul puterii! Știe că românii sunt emoționali, multă minte n-au și nu nici îndoieli cu privire la viitor. Românii nu au nicio îndoială, au numai certitudini furnizate de convingerea intimă că ei le știu mai bine pe toate, iar dacă nu, oricum i-o ajuta Dumnezeu. După hăhăiala lui Băsescu și după patriotismul de mucava răcnit de Dragnea, acum avem revărsarea diluviană a patriotismului economic, sau dacă nu a celui apropiat de năpăstuiții refugiați, din Gaza, Ucraina sau de aiurea.

 2. Asa, santajati ANAF si va rezolvati problemele. (editat) Simionel are publicitate erectorala gratuita pe Coti, are sigur 9% si plateste el cand o sa aiba, plateste cash, n-are nevoie de chitanta inregistrata.

 3. nu s-a schim,bat nimic! totul merge inainte. lasitatea si slugranicia nealesilor este in plan. totul se intampla din 1996! restrangerea drepturilor si a libertatii castigate prin sangele celor care AU CREZUT IN EA! AVEM O SINGURA SANSA ACUM: IESITI IN STRADA SI CERETI ANULAREA PNNR SECRETIZAT! BANII PNRR INSEMANA INDATORAREA ROMANILOR, PENTRU CA TRADATORII SI CRIMINALII SA SIFONEZE ACESTI BANI TOT SERVICIILOR SI INTERESELOR STRAINE! ASTFEL, SE NASTE O „ELITA” NEALEASA CARE NE VA ADUCE IN IOBAGIE, EFECTIV! CAND TE TREZESTI ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE? COPIII TAI VOR FI SCLAVII LOR, MAH!

 4. Intrebarea este: „CINE SELECTEAZA ACESTE (editat)?” Nu este vorba de una sau doua (editat)ratacite.In astia 33 de ani in fruntea Romaniei s-au perindat numai si numai (editat).Cine-i selecteaza ala este vinovat de dezastrul in care ne aflam.Dar multi romani stiu inca din 98 cine sunt aceste (editat)

 5. Cand iti lipseste flerul analitic si apelezi la PROFI ancorati in trecutul revolut e firesc s-o dai in bara cu gratie…Sa sustii ca Ciuciu Olacul TERORISTUL ANTICEAUSIST si HAYSSAMIST care a operat la comanda intreaga sa existenta nevolnica, ca face si drege
  din proprie initiativa dovedeste rea-vointa sau naivitate exacerbata si sincer sa fiu nu mai cred in varianta a doua ca-n trecut!
  Si mai nefericit e aspectul incapacitatii de a sesiza esentialul acestor desfasurari ample de fortze propagandistice, Securitatea
  a pus ochii pe Ciuciu Olacul si foloseste parghia clasica in bolsevism a amagirii amarastenilor cu un viitor imbelsugat!!! Unii mai nemilosi considera „pomeni” fara acoperire in realitatea financiara a Romaniei securiste…Acestia vor ca POPORUL ROMAN sa sufere mai departe…

 6. Cine suntem, cum suntem?
  Cronicile spun ca Mircea cel Batran a umplut Țara de urmasi, mai mult decat Stefan cel Mare, urmasi care s-au luptat intre ei pentru domnie.
  În 1386 când a luat tronul,Mircea, avea titulatura de stăpân al Ungro-Vlahiei. După ani de domnie, Mircea se îmbogăţeşte cu noi titluri şi adaugă noi teritorii principatului sporindu-i influenţa şi puterea. Ajunge un stăpân autocrat peste o ţară bogată. ” Eu, cel întru Hristos Dumnezeu binecredincios şi binecinstitor şi de Hristos iubitor şi autocrat, Io Mircea mare voievod şi domn din mila lui Dumnezeu şi cu darul lui Dumnezeu, stăpânind şi domnind peste toată Ţara Ungrovlahiei şi a părţilor de peste munţi, încă şi către părţile tătăreşti şi Amlaşului şi Făgăraşului herţeg şi domnitor al Banatului Severinului şi pe amândouă părţile pe toata Podunavia, încă şi până la marea cea mare şi stăpânitor al cetăţii Dârstorului.”, se arăta în titulatura domnului.

  De altfel istoricii spun că era un stăpânitor puternic în Balcani. „Mircea a purtat un titlu măreţ, înfăţişându-se ca un mare stăpânitor ortodox din răsăritul Europei, conştient şi mândru de puterea sa”,scria istoricul P.P. Panaitescu în ”Mircea cel Bătrân. Mircea de altfel,arată specialiştii era un fin diplomat, reuşind să cârmuiască peste principatul său între vecini puternici precum Ungaria sau Imperiul Otoman. Încheie contra pericolului otoman, tratate cu Sigismund de Luxemburg, regele Ungariei.

 7. „HAI MĂ INVIDIOȘILOR! CIOLACU A ALES -A FOST ALES-AȘA CUM ÎI -DAR CELOR CE L-AU ALES LE PLACE CUM ÎȘI JOACĂ ROLUL” AȘA CĂ CIO….L MIC ȘI JOC DE GLEZNE ” E ADEVĂRAT NOUL ALES E MAI „PĂȘUNIST ” CA EDUCANTUL PAS CU PAS!

 8. Cine suntem? Cum suntem?

  „Țara este împărțită în două, în România și Românica. „Deștepții“ care fac asta au impresia mereu că ei fac parte din categoria românilor, adică a celor care sînt mai deosebiți și mai buni. Cealaltă categorie, a românicilor (adică locuitori ai Românicăi), este alcătuită din proști care nu știu să voteze, fiind mult involuați din toate punctele de vedere.
  Dacă îi cunoști pe români mai bine îi iubești mai mult și dacă cunoști România mai bine o vei iubi mai mult, iar în acest caz excesele și înjurăturile nu-și mai au locul. Sigur, România este obositoare și românii pot părea de neînțeles.
  Din această cauză, unii dintre noi ajung la exasperare și chiar la lehamite.
  Caracterele mici obosesc ușor și dau în patima negativismului.” dilema

 9. Ciuciu Olacul promite mariri de venituri in doua etape, prima INDEXAREA din ianuarie pentru PENSII de 13,8%, care NU E MARIRE, adevarata marire amanand-o pentru SEPTEMBRIE 2024, inaintea celor doua alegeri DECISIVE pt. ASIGURAREA CONTINUITATII regimului bolsevic sub acoperire „democrata”!!! Pentru ADEVARATA MARIRE a pensiilor nu a numit un procent…Camaradul pseudoliberal din Coalitia TRADARII NATIONALE a facut „tambalau” la votarea LEGII pentru A PUNE SI MAI MULT IN VALOARE „dragostea fatza de popor”
  a lu Ciuciu Olacul!!! Urla „scepticii ca nu sunt bani” tinand isonul contra-propagandei securiste…Greii finantistilor Sekuku
  dau de pamant cu LEGEA…Ma refer si la finantistii aripii de „stanga” a lui Ilici GENOCID, nu numai ai „dreptei” sekuku…

 10. Despre Orientul Mijlociu , nimic? Belgia a facut o declaratie in legatura cu necesitatea a doua state : israelian si palestinian , asa cum fusese stabilit inainte de conflictul din 1967.

 11. Terminati cu orto-dosia la unii care sustineau ca Soarele (o stea) se invartea in jurul unei planete plate ! Sustineti toti batausii si toti borfasii, elogiul dictatorilor, nimeni sustine pe un Dimitrie Cantemir. Cu aceste mentalitati ati ajuns ultimii in UE, rad bulgarii de voi (mamaligari).

 12. Cine suntem, ce suntem, depinde de asezarea noastra geografica, de cultura noastra, de popoarele care au trecut peste noi, de inteligenta poporului, de trasaturile psihice specifice… dar ce vrem, asta este problema ce vrem si ce putem.
  Avem 5 milioane de românași (Radu H.) plecati departe de Țară. Ce vrem? Sa plece toti? Eu zic ca trebuie sa lasam pe planul 2 animozitatile si sa ne gandim la corectiile care trebuiesc facute si sa alegem varianta cea mai buna a momentului cu „Drag de România”.

 13. Mai, tomlin, vorbeste si tu româneste!

  „nimeni nu vorbeste” echivalent cu „niciun om nu vorbeste” echivalent cu „toți tac”

 14. Dimitrie Cantemir (octombrie 1673 – august 1723)

  „Nu se poate afla nicaieri in vreo alta țară cat Moldova de mica, atatea ape si natura impodobita cu asemenea locuri minunate ca aici. O strabat patru ape navigabile: Dunarea, Nistrul, Prutul si Siretul. (a fost odata)”

  tomlin, ia corecteaza-l tu pe Cantemir cu gramatica ta!

 15. Daca ma uit cu putina atentie la poza din articol ,se pare ca in Romania exista destui lingusitori care atunci cind au in fata unul din cei care fac politica, ar fi in stare sa ii pupe mainile. Intradevar romanul este cu doua fete ,critica si injura pe conducatori ,dar cind ii are in fata, le pupa mainile .Poate sa ma contrazica cineva de remarca mea ?

 16. Ați văzut și gloata liberală in frunte cu Ciuca și batistuta🤣🤣🤣? Ciuca parcă nu voia să plătească cele 2 pungi cu miez de nuca unei bătrâne din piata(greu a scos 30lei, aștepta căutând cu privirea sa plătească cei care l-au însoțit!), batistuta i-a băgat direct din nas o legătură(smoc) de pătrunjel sa miroase, toate într-o piață din Salaj! Ciuca parcă habar nu are care sunt zarzavaturile si ce se produce în agricultura! Daca vedeți video, cred că ori zâmbit puternic, ori, vedeți prostia din om cu mirare. Eu am văzut pe DCNews.ro.

 17. O imagine, nu stiu cum sa o numesc…
  Ciuca si Rares Bogdan la piata. Rares Bogdan cumpara ceapa cred si se bucura cand femeia ii mai da o mana de ceapa…
  Ce imagine trista! Unde esti tu Ceasca, sa-i vezi in vizita in Piata cu tot Comitetul de Partid?

 18. Azi au iesit la pascut Ciuca evvreul Rares bgd. si alti liberali.
  Gogosarul care a omorat oameni in Afganistan nu s-a abtinut sa bu cumpere 10 pungi de fasole…bum bum….nu mai strambati din nas ca PNL nu mai prinde pragul.
  Ghinion.

 19. Penibil!

  „Domnu preşedinte, ia uitaţi, pătrunjel adevărat!”, i-a spus Rareş Bogdan lui Nicolae Ciucă, dându-i acestuia să miroasă o legătură de verdeaţă.

 20. Discurs prezidențial!

  Dragi rumani,cu toții am aflat ce se întâmplă în centru Sibiului,unde trei indivizi pe nume Horia,Closca și Crișan ,care nu au alta treabă,se aduna in fiecare seara,langa statuia străbunicului meu Samuel von Bruchenthal.
  Cum ajung se uită chiorâș la statuie și zic ,scrâșnind din dinți,
  „perit-ar foaita”,apoi se dezbracă de bonde ,le pun sub cur și încep să mănânce slănină afumată cu ceapa din traista, beau bere la pet și după bere știți ce urmează!.Într-un târziu adorm, după ce adorm sforăie de cade găinațul de porumbei de pe statuie.Strabunicul nu mai suporta mirosul de ceapă ,urină și…
  Pe mine această situație mă nemulțumește profund și am adus-o în atenția guvernului!
  Împreună cu d-ul Ciuca ,general cu patru stele și cu doctorat in astfel de întâmplări cu care s-a mai întâlnit și în Afganistan ,am hotărât:
  Se interzice vânzarea de slănină afumată în Sibiu și marginimi!
  Ne-am gândit că dacă nu au slănină afumată nu au nevoie nici de ceapă și logic nici de bere.
  Nu am luat măsuri mai dure deoarece cei trei sunt membrii Peee Seee Deee și partenerii noștri de guvernare,nici să ne facem că nu vedem nu era o soluție ,deoarece cei trei sunt cunoscuți până la Viena !
  Va mulțumesc dragi rumani!

 21. FOAMEA DE pUTERE SI AVERE, PAS CU PAS IN ULTIMII 34 DE ANI , în care OAMENII BOLNAVI, paranoici, FARA CARCATER, FARA 7 ANI DE ACASĂ, fără scrupule, pe cat de incompetenți, 0pe atat de aroganți ajunsi in funcții publice si demnitati, sefi de instituții și butonagii,sforari, culisari, oculti si inculti, impostori si functionari de 2 bani,absolventi ai învatamantuluoi particular, cu licente, masterate si doctorate, (frizerite, vanzatoare, centuriste, gigolo, lipitoare), cumpărate de la fabricile de parlamentari si ministri siniștri, fără o zi in campul muncii, au desfiintat cartile de muncă, DECRETUL 92, au acaparat puteri si averi peste noapte fărăă ca cei indrituiți să controleze averile,începând cu rectorii, decanii și presedintii senili octogenari si nonagenari, nepoate si la famiglii mostenitoare, prin trafic de influență, favorizarea si promovarea prostitutiei, analfabetilor functionari și cozilor de toporDacă asta-i România educată EU MIGREZ !

 22. Bula!!, a zis mama sa-i iei patrunjel din piata dar s-o intrebi pe vanzatoare sa nu fie fals si sa-l mirosi sa miroasa a patrunjel ca de nu, te tine mama pe pres la usa cu Grivei,toata noaptea.

 23. Mult stimate și iubite „nea Cornel”aștept cu vădită și sinceră emoție episodul trei despre D-ul Ciolacu,primul ministru al României de azi,ctitor fiind BELFERUL ,in ultimi mai bine de noua ani după cum știm cu toții.
  Între episoade ar fi fost frumos sa ne spuneți ceva și despre Gabi Fii-Rea care e tristă ,până la lacrimi că o neglijați și o dor rău implanturile din buci!
  Va felicit pentru izbândă din instanta ,cea cu FDGR al cărui șef a fost și BELFERUL pentru o scurta perada ,peroda in care BELFERUL a umplut ograda FDGR-ului cu sute de imobile că avea de unde și si-a lăsat și lui că așa se face,iei de unde prisosește și dai la cine n-are.
  Corect?Corect!Eu zic eu mă aprob!
  Acuma eu care va cunosc de când erați prunc știu că aveți boala pe PeeeSeeeDeee că și eu aveam că așa e leatul nostru mereu are boala pe cineva,dar mi-am revenit după ce am văzut exemplarele BELFERULUI în funcția de Prim-ministru și peroda „reformelor” și a „soluțiilor”.Este vorba de Orban ,Câțu,Ciuca ,îi pomenesc că sa nu-i uitam ,amin!
  Ce bine ne-au prins!
  Îi mai vreți o data?S-ar putea să aveți noroc!
  Mai sus aveți un „discurs prezidențial”.Seara buna!

 24. Pulian Ionel are dreptate, dacă el nu se pricepe la lingușit, cine, charlie alias Tică?

 25. Tara e monitorizata la sange de structuri care savarsesc ordinele stapanilor. Aveti idee maxar domnule Nistorescu cum sunt monitorizati agresiv jurnalistii care nu sunt supusi la ordin Sistemului? Dar alti romani? Nici nu va imaginati ce experimente pe oameni se fac, este mai rau ca in anii 1950. Grav nu e ca astia din structuri tradeaza la ordin ci ca romanii obisnuiti de langa cei monitorizati tradeaza si fac tot ce li se ordona pentru neutralizarea si haituirea semenilor lor fix la ordinul securistilor. Inclusiv rudele de gradul I tradeaza mizerabil la ordinul primit. Romanii sunt prea dezbinati si prea tradatori. Suntem tinuti in lanturi si folositi unii impotriva altora. Experimente sociale pe o tara. Mai rau ca in lagar.

 26. Cu pensiile nu este asa. Ciolacu are dreptate. Scumpirile din 2021,22 si 23 cumulate fac fix 40% ! Asa ca este corect ceea ce face . Este corect si impozitul progresiv. Toate tarile civilizate au impozitarea progresiva . Si Franta si Germania si Spania si Italia etc. La noi nu! Ca asa au vrut bogatanii Romaniei, toti sa avem acelasi impozit. Nu-i corect , nu-i drept.

 27. Postarea de la ora 20,23 îmi pune capac. Nu bag carne in gură de Paști și de Crăciun, dar mamă, mamă ce înjurături bag la trolii psd-pnl. Cred că este începutul sfârșitului la postări! Iisus a gonit vânzătorii din Templu, eu gonesc trolii psd-pnl de la ziarul meu! Postări puține și proaste, fără mesaj, fără miez. Din coji nu faci tort de sărbători! Ia”tu”ți mireasă ziua bună! De la frati baptiști, de la surori/ de la Profesor, de la Varan/ de la postările la Cotidianul! Nema postări, nema bani!

 28. Deja deja s-a depășit de foarte mult timp linia roșie! Rumanu, tâmpit exemplar biologic, scuipă ultima oază de ibertate din România? Nu dați mărgăritare porcilor( Iisus Hristos), eu dau libertate la postări decente(?)( Cornel Nistorescu). Omu’ te primește în casa lui, tu intri în sufrageria lui cu cismele de cauciuc, plin cu bălegar de Varan? Atâta nesimțire ca la trolii psd-pnl mai rar! Dacă nu e, nici Bunul Dumnezeu nu cere! Omul fiind de bun simț , îți alocă spațiul în ziarul personal, tu îl scuipi? Ce oameni cu atribute de proteine digerate din colonul analo- rectal psd-pnl! Țară total eșuată! Scuipi pe gazda care te primește cu pâine și sare? Astept momentul când patronul C. N zice gata! Gata cu postările! Stați în propria-i voastră mocirlă, ca porcii,ca suinele…

 29. Cum te face un pitifelnic de bafta! El, ditamai generalu si la propriu si la figurat, se trezeste cu smocul de patrunjel in nas! 😂

 30. Domnul cu trabucuri Cubaneze de 800 de Euro 6 bucăți, 3800 de Euro galonul de Jack Daniells, este procuror la FMI? Cine jura credință în 2015 la TVR1 la B’nai B’rith, ca Narcotraficantii la Pablo Escobar? B’nai B’rith e Planeta, Universul, Divinitatea! Pupi puala popii și ești aranjat pe viață! Succesul diplomației din România? Râsete Homerice, Grajdul de Vaci Belciugatele! Păi Manole cu Davos nu e jmecher la BNR de 34 de ani? Bravo d-lui Aurescu! România scuipă pe Insula Șerpilor, teritorii… Bun ii vinu’ ghiurghiuliu/ Să-l bei noaptea pe târziu….

 31. „nimeni sustine pe …”

  Asta e, Niminea este personajul colectiv care NU, in intregine. Sa-ti fac un desen sau esti incremenita intr-un proiect ? De asta am ras tot timpul in scoala de profele de limba romana, ca nu aveau nici imaginatie si nici umor. Repeti mecanic niste preconfigurari plictisand lumea. Continuati, pentru ca meritati (reclama la VICHY) !

 32. Domnule Nistorescu, numai pensionar sa nu fii! Sa ramai mereu tanar si in putere! Ziceti, de cand se discuta despre pensii? De pe vremea Olgutei Vasilescu… Este un post tv la care de foarte mult timp, la ora fixa, sunt adunati o multime de pensionari care seara de seara discuta despre pensii, despre puncte, despre calcule, despre recalculari, indexari, majorari, cu cat, se intind cearceafuri de hartie, se calculeaza, se demonstreaza… Nu cred ca exista cineva care urmareste aceste emisiuni pentru ca si-ar pierde mintile.
  Acum, dupa atatea demonstratii, calcule, promisiuni cum ar putea un politician cu constiinta, sa-si intoarca buzunarele pe dos si sa spuna, imi pare rau dar…
  Nu ar intra in pamant de rusine el si cu partidul lui?
  Sfanta naivitate!

 33. Un comportament absolut firesc pentru Băiatul de la Covrigărie.
  Purtător de tolba al lu’ Hayssam la vănătoare și „CIRIPITOR” mediocru în Pădure:
  cirip, cirip, măRog…😜

 34. „Fotografiile din Egipt, dincolo de bucuria și solidaritatea cu niște oameni scăpați din infern, rămîn ceea ce sunt.”

  Conform Ciolacu, el s-a pupat mai mult cu copiii, pentru ca el se jeneaza si nu e doar destept, dar si bine informat ca restul sunt „agenti straini”, din pacate majoritar vorbitori de limba romana. Agentii s-au prezentat in fusta (dupa obiceiurile locului) si tot nu le-a tinut figura.

  Apropos de mireasa injurata:
  Sarut mana mama pentru masa! A fost buna si gustoasa 👍

 35. Unii au mers in America pentru o sapca si sau plimbat cu avion privat pe banii nostri prin tota lumea, altii mergeau la sindrofiile ambasadei americane numai ca sa apara in poza, altii ne-au inchis in case si au scos militarii inarmati pe strada sau au facut imprumuturi ezterne si achizitii inutile fara numar dar niciodata nu am vazut o campanie pentru a critica aceste derapaje.
  Parerea mea este ca faptele lui Ciolacu nu sunt derapaje, poate el , ca orice politician, foloseste oportunitatile care apar pentru a fi cunoscut, oportunitati care sunt copatibile cu functia politica in care a fost investit.
  Diferenta este ca el nu a mers la chermezul ambasadei americane sa apara in poza, a venit ambasadoarea americana la primul ministru.
  Nu a fost in Egipt in vizita la piramide cu avion privat, a mers cu avionul destinat sa transporte refugiatii din gaza pentru ai intampina, eu cred ca acei nefericiti dupa ce au trcut prin iadul de acolo au apreciat gestul de a fi intampinati de primul ministru.
  Cat despre legea pensiilor Ciolacu a riscat si daca vor fi probleme romanii il vor judeca la alegerile din toamna viitoare.

 36. Toata lumea se duce dupa fenta. Toti conducatorii planetei sunt parte a programului WEF. Toate razboaiele, crizele economice, pandemiile, etc sunt de fapt un joc, o pantomima cu miza reducerii populatiei, eventual extinctia speciei. Cativa psihopati putred de bogati stiu ca vor muri si vor sa traga toata populatia lumii dupa ei. Ce se intampla in Romania e doar un mic amanunt nesemnificativ iar sefimea de pe cocioc habar n-are ca si ea e in meniu. Homo sapiens si-a trait traiul si si-a mancat malaiul.

 37. Haide, măi! Ciolacu?! Un neica-nimeni, pe vremea lui Ceaușescu ăsta nu ajungea nici șef de autobază! Dar…poporul are exact ceea ce merită! Ăsta este nivelul, Ciolacu! Asta am ajuns, asta este expresia ființei naționale: un incult, un agramat, un spoitor! Noapte bună, România, pupă-l în dos pe Ciolacu! Îți dă pensii. Pe datorie!

 38. Ce mai ciocoflenderi fandosiți scriu comentarii in Cotidianu! Ciolacu nu are voie să facă nimic ! Doar bețivul Orban,drogatul Câțu,ciomagarul fudul Derula,alunecosul habarnist Cioloc etc și acoliții lor inepți! PNRR este birul pus de USR prin jegosul Ghinea pe capul României! CE cu Ursula este in descompunere totală,luând măsuri aberate de limitare a drepturilor și libertăților oamenilor ! Tiparnița de bani de la BCR funcționează pentru a se plăti viitoarele funcții ale Ursului și camarilei !

 39. Mai bine ca Ciolacu decat la furat prin piete ca Ciucomatu. Problema ca doi se cearta adica PNL si PSD si al treimea AUR CASTIGA.

 40. Și chear ce mârșăvenie cu „salvații”ăsteia din Gaza..care mai de care cu avioane și corăbii se stăruie să-și vândă cât mai scump mutra la televizor..

 41. Important este că Ciolacu face parte din cei care cred în destinul euroatlantic al României.Celelelte sunt secundare,nutreț pentru cei care nu doresc alianța cu puterile democratice ale lumii.Facand jocul unor vectori dubioși și ,in mod sigur antiromânesc.

 42. Mintea noastra de europeni educati, ortodocsi, poate intelege?

  LIDERII HAMAS NU REGRETĂ ATACUL ASUPRA ISRAELULUI
  Ei spun că scopul lor a fost să declanșeze exact acel răspuns și că încă mai speră la un război mai mare. Totul face parte dintr-o strategie, spun ei, pentru a face să blocheze discuțiile privind normalizarea relațiilor Israelului cu puterile regionale – și anume, Arabia Saudită –

  „Ceea ce ar putea schimba ecuația era un act măreț și, fără îndoială, se știa că reacția la acest act măreț va fi mare”, a declarat Khailil al-Hayya, membru al politrucilor care conduc grupul, într-un interviu pentru The New York Times.

  „Scopul Hamas nu este de a conduce Gaza și de a-i aduce apă și electricitate și altele asemenea”, a declarat al-Hayya.

  „Nu a urmărit să îmbunătățească situația din Gaza. Această bătălie este pentru a răsturna complet situația”.

  Taher El-Nounou, a declarat pentru Times că, în loc să se încheie acum cu o încetare a focului, grupul său ar prefera ca războiul să se extindă:

  „Sper că starea de război cu Israelul va deveni permanentă la toate granițele și că lumea arabă va fi alături de noi”, a declarat el pentru Times.
  (evz)

  Astfel trebuie vazut si judecat comportamentul lui Ciolacu.

 43. Ar trebui sa constientizam si sa pretuim ce avem:

  Momente dramatice în Gaza: Hamas împușcă oamenii care vor să fugă din nord spre sud.
  Civilii din Gaza care au încercat să fugă din nord înspre sud au fost împușcați de militanții Hamas, transmite Visegrad 24.
  Hamas încearcă în acest fel să-i transforme în scuturi umane, mai arată sursa citată. Imaginile video postate de Visegrad 24 arată cum mai mulți oameni sunt aduși la spital.

  (stiri pe surse)

 44. Eu cred că „ar trebui să conștientizăm și să prețuim” și ce-a fost, nu numai „ce avem” :
  „Am mers la celulele unde se află condamnaţii 1) ŢURCANU EUGEN, 2) STOIAN ION, 3) COBÎLAŞ NICOLAE, 4) ŞERBĂNESCU CRISTIAN PAUL, 5) ROMANESCU GRIGORE, 6) POP CORNEL, 7) POPOVICI CORNEL, 8) ZBRANCĂ OCTAVIAN, 9) VOIN IOAN, 10) CERBU ION, 11) POPESCU C. GHEORGHE, 12) IONESCU P. CONSTANTIN, 13) JUBERIAN CONSTANTIN, 14) LIVINSCHI MIHAI, 15) PĂVĂLOAIE D. VASILE, 16) SOBOLEVSCHI MAXIMILIAN şi i-am încunoştinţat că a sosit timpul să expieze faptele săvârşite şi au fost întrebaţi dacă mai au ceva de mărturisit sau vreo dorinţă şi au declarat:

  Că nu mai au nimic de spus.

  La ora 23 după ce s-a primit raportul comandantului grupei de execuţie s-a dispus să se citească oamenilor din grupa de execuţie de către grefierul PÎRVAN GHEORGHE dispozitivul sentinţei de condamnare şi expunerea faptelor săvârşite de condamnaţi.

  După aceasta s-a ordonat aducerea condamnaţilor care au fost aduşi sub escortă însoţiţi de escorta respectivă miliţieni care au însoţit pe condamnaţi până la stâlpii de execuţie însoţiţi fiind şi de directorul penitenciarului.

  Condamnaţii au fost legaţi la ochi şi apoi de stâlpii de execuţie cu spatele către grupa de execuţie.”

 45. tomlin spune:
  11 NOV. 2023 LA 9:47 = postare semnata in fals

 46. „Ok, tomlin, pace!”

  Eu nu duc razboaie, sunt semne de slabiciune

 47. Tin sa-l felicit pe Nea Cornel pentru succesul obtinut in inclestarea cu regimul sekuku sub acoperire pseudo-democrata pe speta
  PATRIMONIULUI GEG transferat de justitia sekuku continuatoarei BOLSEVICE a organizatiei Comintern sub acoperire „nazista”!!! Sper sa coaguleze o initiativa cetateneasca, ca tot a coagulat una, care SA CEARA REDESCHIDEREA DOSARULUI GEG/FdGr, mai ales ca RAPTUL PATRIMONIULUI ROMANIEI a fost posibil pentru ca Primaria Sibiu NU A ATACAT SENTINTA MONSTRUOASA a instantei aservite Sekuku!!!

  Colateral, il anunt pe Nea Cornel ca, camaradul, de redactie, Marchievici a revenit la ratiunea REALITATII ca „neomarxismul” este asa cum sustin aici de ani de zile provocand URA VISCERALA a sclavetilor SOVIETICI, MARXISM!!! A vrut sa spuna MARXISM/BOLSEVISM, dar nu-i putem cere deocamdata sa mearga pana la capat…Il Rog pe Nea Cornel sa-i citesca lui Marhievici ultimele doua articole in care timid-aluziv isi recunoaste usurinta de a cade prada PROPAGANDEI COMINTERNISTE care A INVERSAT CALITATILE transformandu-i
  pe INTERNATIONALISTII KGB/GRU/Comintern in „suveranisti” si pe ILEGALII comintern din Occident in „internationalisti”!!!

 48. Dar să vedem și cine erau cei condamnați la moarte prin sentința nr.3254 din 10 nov.1954 și executați la 17 dec.1954 :
  1) ŢURCANU EUGEN -student la Medicină
  2) STOIAN ION – elev de liceu
  3) COBÎLAŞ NICOLAE -avocat
  4) ŞERBĂNESCU CRISTIAN PAUL- tipograf
  5) ROMANESCU GRIGORE- student la Drept
  6) POP CORNEL – student medicină Cluj
  7) POPOVICI CORNEL- student la Pedagogie
  8) ZBRANCĂ OCTAVIAN – funcționar
  9) VOIN IOAN – student medicină
  10) CERBU ION – student ,facultatea de teologie
  11) POPESCU C. GHEORGHE- student , fac. de chimie Buc.
  12) IONESCU P. CONSTANTIN- elev de liceu
  13) JUBERIAN CONSTANTIN – student la Drept Cluj
  14) LIVINSCHI MIHAI – student la Drept -Iași
  15) PĂVĂLOAIE D. VASILE- subinginer silvic
  16) SOBOLEVSCHI MAXIMILIAN – student la medicină Cluj.
  Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace !
  Ce puteau face niște tineri, toți bine școliți și patrioți decât să nu plece capul și să lase Țara pe mâna celor veniți pe tancurile sovietice să implementeze visul lor de aur – comunismul ?
  Și pentru asta să-i condamni la moarte și să-i execuți „noaptea ca hoții” ?
  P.S.
  Ca buni creștini ne rugăm Bunului Dumnezeu Să-i judece și oe cei care au săvârșit astfel de fapte !

 49. tomlin, copiii mai spun lasa-ma’n pace, da-mi pace, sa facem pace… Despre asta este vorba. Am inteles, tu vrei sa fii copilul special din clasa iar eu nu vreau sa fiu profesoara ta. Am insistat pentru ca am crezut ca putem discuta o tema care poate fi serioasa. Am renuntat. Poti sa scrii cum iti place. Asta a insemnat pace.

 50. „am crezut ca putem discuta o tema care poate fi serioasa”

  Nu exista teme serioase, nici macar cea a nume-rar-ului. Doar la femei exista tema „TREBUIE toti sa faca la fel cu mine”. Un obicei invatat la concertele provocate de un mic dictator de vreo 200 kg in viu. Ca poet parea mai uman, animalul.

 51. Astazi este ziua Veteranilor.
  Armistiţiul, care a pus capăt Primului Război Mondial, a fost semnat pe 11 noiembrie 1918, la ora 11.00, ora locală.

  Simbolismul macului de Ziua Memoriei a început cu o poezie scrisă de un chirurg de brigadă din Primul Război Mondial. Primul Război Mondial a avut un bilanț uman mai mare decât orice conflict anterior, cu aproximativ 8,5 milioane de soldați morți din cauza rănilor sau bolilor pe câmpul de luptă. Din peisajul devastat al câmpurilor de luptă, macul roșu a crescut și, mulțumită unei poezii celebre, a devenit un puternic simbol al amintirii.

  Radu Humor, sunt atatea răni care nu mai pot fi inchise…
  Intrebarea „de ce?” nu foloseste.

  Cel puțin, noi doi, ne putem da mâna și pentru un moment să ne rugăm fiecare cu durerile lui.
  Stim că nu putem schimba cu nimic nici ce a fost, nici ce este. Putem numai să încercăm să înțelegem.

 52. „Autorii din umbră ai fenomenului Piteşti:
  Ministerul de Interne era condus atunci de TEOHARI GEORGESCU, evreu pe numele adevărat BURĂH TESCOVICI;
  Directorul General al Securităţii Poporului: general locotenent GHEORGHE PINTILIE, pe numele adevărat BODNARENCO PANTELEI zis „PANTIUŞA”, evreu cu cetăţenie sovietică;

  Subdirector, g-ral mr. ALEXANDRU NICOLSCHI, evreu, cu numele adevărat BORIS GRUNBERG;

  Subdirector, g-ral mr. VLADIMIR MAZURU, evreu polonez;

  Director al Secretariatului: mr. WILHELM EINHORN, şi el evreu;

  La Direcţia a V-a a Securităţii unde se prelucrau „demascările” de la Piteşti se aflau:

  Director: col. MIHAI DULGHERU, numele adevărat fiind MIŞA DULBERGER, evreu comunist care a emigrat în Israel;

  Şef de serviciu: cpt. MATUŞEI ANDRIESCU, numele adevărat fiind MATUSEVICI NATHAN – evreu, anchetator între 1946-1962;

  Director adjunct: ARITONOVICI SAMUEL (semna ANTONIU SAMI) – evreu, anchetator între 1948-1952, a emigrat în Israel;

  RĂZVAN SERGIU – evreu, anchetator între 1948-1952; a emigrat în Israel;

  NEIDMAN GINGOL – evreu, emigrat în SUA;

  SIMON JAQUES – evreu, emigrat în Israel;

  RUSU MIRCEA, anchetator între 1948-1956; a emigrat în SUA;

  DAVIDOVICI LEON (MUREŞAN) – anchetator între 1948-1956; a emigrat în SUA;

  FRANCO SANDU – evreu, anchetator între 1948-1956, a emigrat în Israel;

  LEON BARBU – evreu comunist, anchetator între 1948-1956;

  MARCOVICI TEDY (MICLE) – evreu, anchetator între 1948-1956; a emigrat în Israel;

  MAHLER WILLIAM – evreu, anchetator între 1952-1956; a emigrat în Israel.

  Dintre femeile comuniste evreice, care au îndeplinit funcţia de anchetatoare, au fost identificate:

  TELEMAQUES FLAMBOLY,
  SEGAL LUIZA,
  HOSSU ESTERA,
  GERSOHN CLARA,
  HERBERT ESTERA,
  WINCLER VICTORIA,
  MATESCU ELLE
  Toate aceste femei, după Piteşti, au emigrat.”

 53. Cukmea ar fi să aflăm că și urmașii acestora primesc lunar niște despăgubiri din partea Statului Român ( cam 800 E) dacă pot dovedi că părinții sau bunicii lor au locuit în România anilor 1940 și deci au suferit de pe urma Holocaustului !
  Și cred că majoritatea pot dovedi asta ! Noi ce-am mai putea dovedi …. ? 😎

 54. Dragă Radu H., îmi doresc pentru noi si mai ales, pentru urmasii nostri, sa fie pace.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.