Fosta miss Buzău – „amanta de mîna a treia” a lui Marcel Ciolacu și consecințele discutabile

Nici nu și-a imaginat premierul Marcel Ciolacu ce tsunami a generat cu declarația sa de la Hunedoara, unde a spus că „unul Sorin, una Odette” l-ar tot căuta prin interpuși ca să-l convingă să nu modifice legea jocurilor de noroc:

Răspunsul nu s-a lăsat așteptat, așa că trebuie să consemnăm declarația lui SORIN CONSTANTINESCU, ca replică la declarația lui Ciolacu. „Sorin” nu este nicidecum un oarecare, ci chiar cel supranumit „Regele păcănelelor”, fiind un important specialist în jocurile de noroc, care a deținut în urmă cu un deceniu funcții importante în domeniu.

Nici „Odette” nu este o oarecare, ci chiar Odette Nestor, care a fost director general la Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, după care a început să lucreze în tabăra adversă, la Asociația Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanță (AOJND), o entitate care face lobby pentru firmele din industria pariurilor, conform GSP.

Declarația lui Sorin Constantinescu nu este doar o replică, ci un adevărat atac la adresa premierului Marcel Ciolacu:

În acest „război” declanșat de Marcel Ciolacu, a apărut și o informație de cancan, care ajunge, însă, în sfera investigațiilor cu iz penal!

Este vorba despre amanta lui Marcel Ciolacu, o oarecare SORINA DOCUZ, fostă Miss Buzău, fostă nevasta primarului Robert Negoiță, cu care un băiat, și fostă nevasta lui Mădălin de la Giurgiu, cu care are o fată!

Despre Sorina multă lume știe că este amanta lui Marcel Ciolacu, uneori informații apărînd în articole de presă, numai că „jurnaliștii” lui pește prăjit fug ca dracul de tămîie de acest subiect.

Să încercăm noi o sinteză a informațiilor pe care le deținem despre Sorina Docuz, nu doar pentru că ea ar fi amanta premierului, ci și pentru că prin intermediul rudelor și prietenelor sale s-au făcut niște afaceri ale PSD. Iar în aceste afaceri par să fie implicați membri de vază ai PSD, cum ar ar fi Robert Negoiță, primarul sectorului 3, Gabriela Firea, fostul primar general sau chiar premierul Marcel Ciolacu!

Altfel, nu ne-am fi ocupat noi de viața acestei femei care calcă pe urmele Monicăi lui Columbeanu sau Irinei lui Dragnea.

SORINA DOCUZ, DE LA MISS BUZĂU, LA NEVASTA PRIMARULUI ROBERT NEGOIȚĂ

Citim pe „MediaFlux” din 15 iunie 2022: „Despre Sorina Docuz se spune că este una dintre cele mai frumoase foste soții de primar bucureștean. Fosta Miss Buzău l-a cucerit, în urmă cu mai bine de 10 ani, pe actualul primar al sectorului 3, Robert Negoiță, după ce acesta a observat-o în cadrul unui festival de modă care se desfășura în incinta hotelul pe care l-a deținut familia politicianului până în urmă cu puțin timp.

Buzoianca avea puțin peste 18 ani atunci când a simțit că Robert Negoiță îi este jumătatea perfectă, motiv pentru care, la 19 ani, accepta cererea în căsătorie, iar când abia trecuse de 20 devenea doamna Negoiță”.

Completăm cu o informație tare din „Curentul” din 11 iulie 2015, unde Gabriela Firea face reclamă pe față atelierului de modă al fostei neveste a lui Negoiță: „Fostă Miss Buzău, Sorina Docuz a devenit în urma căsătoriei cu primarul Sectorului 3, a doua doamnă Negoiță. Prima, crește primii doi copii ai politicianului rămași la ea în urma divorțului. Sorina arăta super la 18 ani când și-a arătat sânii în revistele pentru bărbați (foto stînga). Negoiță a luat-o de nevastă după ce aceasta l-a anunțat că îi va dărui al treilea copil. Diferența între cei doi este de 19 ani. Negoiță i-a făcut acesteia un atelier de modă în hotelul pe care îl deține. Nașa Sorinei, Gabriela Firea, lipsită complet de simțul realității, s-a gândit să o ajute și a postat poza din dreapta în care crede ea că arată minunat, alături de „inspiratul mesaj”: „Spre sfarsitul saptamanii, atunci cand onoram invitatiile finilor si prietenilor nostri, de a participa la diferite evenimente fericite din viata lor si a noastra, apare o intrebare-fulger : cu ce ma imbrac?

Sa fie adaptat evenimentului, realizat rapid si la un pret super decent.

Azi am de prezentat multumiri maxime pentru ca, in ultima perioada, m-au ajutat sa gasesc raspunsul finuța mea Sorina Negoiță, mama ei – doamna Marioara, chiar si sora ei – Cristina, pe scurt Sow Atelier, de la Rin Grand Hotel.

Așadar, am aflat că Gabriela Firea este nașa de cununie a Sorinei (Negoiță pe atunci) și că sora sa este Cristina (veți vedea că nu este o informație banală). Să le vedem pe cele două surori:

Ziarul „Curentul” ilustrează declarația Gabrielei Firea cu o fotografie super-provocatoare, în care însăși Sorina apare cu sînii goi, pozînd pentru vreo revistă de bărbați. Poza poartă sigla „Cancan”. Iat-o:

Din căsătoria cu primarul Robert Negoiță, Sorina s-a ales cu un băiețel de care se îngrijește și azi tatăl lui, deși este alături de mama sa. Iată o fotografie de familie publicată de „okmagazine”, în care apare Negoiță, Sorina și cei trei copii, doi din prima căsnicie a edilului și băiatul dăruit de Sorina:

Dar, după cîțiva ani, idila lor s-a încheiat, așa încît Sorina, cu un copil în îngrijire, a trebuit să se reorienteze. Nu a trecut mult timp și era văzută în compania altui bărbat cu conturile pline.

SORINA, DE LA NEVASTA PRIMARULUI, LA MĂDĂLIN DE LA GIURGIU

În 2017, revista „Ciao.ro” titra: „La mai puțin de an de la divorț, Sorina Docuz este însărcinată” și posta și cîteva fotografii în care Sorina Docuz apărea alături de noul ei iubit care l-a înlocuit pe Negoiță:

Și din această relație cu cel supranumit „Mădălin de la Giurgiu”, Sorina s-a ales cu un copil, o fetiță superbă care crește alături de fiul lui Negoiță. Însă și această căsătorie a Sorinei a fost un eșec, așa încît apariția în viața ei a unui politician de talia lui Marcel Ciolacu demonstrează că femeia are lipici la bogați, dar nu se știe din ce motive nu se alege din relația lor decît cu cîte un copil.

Marcel Ciolacu, „crème de la crème” ÎN VIAȚA SORINEI

După cele două eșecuri în căsnicie, sintetizate mai sus, buzoianca Sorina Docuz ar fi avut toate motivele să creadă că soarta ei n-a fost una roz. Nici nu împlinise 18 ani cînd primarul Robert Negoiță o ducea în patul conjugal, iar după divorț s-a trezit în patul unui om bogat din anturajul „asfaltatorilor”.

Odată încheiată și a doua căsnicie, cu doi copii în îngrijire, Sorina nu era prea optimistă în privința viitorului.

Atunci a apărut un concitadin al său, un buzoian care, ca poziție socială, îi depășea pe cei doi soți de dinaintea lui: MARCEL CIOLACU, Prim-ministrul României!

Despre această relație dintre Ciolacu și Sorina se pare că au scris prima oară cei de la „Ziarul de Cluj”, dar amănunte a oferit ziarul „Curentul”, care pare mai bine informat chiar de serviciile specializate în informații. Iată ce scriau aceștia încă din 28 septembrie 2022:

Am preferat să vă prezentăm informațiile sub forma facsimilului, căci este vorba despre lucruri senzaționale pe care noi nu am putut să le verificăm. Totuși, după cum vedeți, autoarea articolului, Irina Dediu, precizează că în vizita oficială din Japonia, cînd Marcel Ciolacu a luat-o și pe Sorina, relația lor era deja cunoscută de cel puțin un an, adică din 2021, cînd ei fuseseră împreună în vacanță. Informația apăruse în „Ziarul de Cluj”: „Alexa [jurnalistul Liviu Alexa] anunța vara trecută că „Marcel Ciolacu a fost la Mykonos, unde a fost surprins la o masă cu amanta sa actuală, Sorina Docuz, Bănicioiu și Ghiță.”

Surprinzătoare este mai ales informația că Marcel Ciolacu chiar s-ar fi căsătorit cu Sorina în Cipru, deși nu există vreo confirmare a evenimentului!

SORA SORINEI ȘI SOȚUL EI AU RĂMAS PROFITORI AI FOSTULUI SOȚ AL SORINEI, PRIMARUL NEGOIȚĂ

Cine se întreabă de unde vine norocul Sorinei Docuz, presupusa amantă a lui Marcel Ciolacu, poate să se uite pe Declarația de avere a surorii Sorinei, unde se vede că atît Cristina Arghir, cît și Alin Mădălin Arghir, încasează anual de la Sectorul 3, unde este primar Robert Negoiță, primul soț al Sorinei Docuz:

Documentarea noastră cuprinde chiar Hotărîrea Consiliului local al Sectorului3 din anul 2017, precum și Expunerea de motive semnată chiar de Robert Negoiță, prin care sora Sorinei Docuz, CRISTINA ARGHIR a fost numită în Consiliul de administrație al „Internet și tehnologie al Sctorului 3”. În 2017, indemnizația Cristinei Arghir era de 8.000 lei lunar și a ajuns în 2022 la 368.848 lei anual, adică 30.737 lei lunar, deci aproape de 4 ori mai mult ca în 2017, cînd Cristina era cumnata primarului. Iată documentele:

 

Dar sora Sorinei, Cristina Arghir, face parte din alte două consilii de administrație, inclusiv cel de COMPANIA NAȚIONALĂ LOTERIA ROMÂNĂ”, așa cum aflăm din Declarația sa de interese din anul 2023:

Dar nu numai sora Sorinei, Cristina Arghir, a primit astfel de stipendii, fie de la fostul cumnat Negoiță, fie de la actualul „cumnat” Marcel Ciolacu, ci și prietena cea mai bună a Sorinei Docuz, ROXANA ILIE! Potrivit „G4Media”, prin firma acesteia, „Look Outdoor SRL”, înființată în Buzău, firma Look Outdoor „se mută milioane de lei de la PSD către presă”! Iată-le împreună pe Sorina și Roxana:

Articolul din G4Media are toate ingredientele unei investigații senzaționale.

Iată cîteva fragmente din acest articol despre care, în mod cert, se va mai vorbi, mai ales în anul electoral care urmează:

Filiera Buzău, fieful lui Ciolacu: Cine este firma Look Outdoor care mută milioane de lei de la PSD către presă / Cifra de afaceri a firmei administrate de un fotomodel a crescut de 835 de ori

Două societăți comerciale care, începând cu 2020, au primit de la Organizația centrală a PSD contracte pentru ”servicii de presă și propaganda” au multiple legături cu Buzăul – fieful președintelui acestui partid, Marcel Ciolacu, precum și cu Sorina Stan-Docuz, o apropiată a liderului social-democrat.

Prima este firma de publicitate stradală Look Outdoor SRL, înființată în Buzău și administrată de Roxana Ilie, cea mai bună prietenă a Sorinei-Stan Docuz. În 2020, după ce a semnat contracte cu PSD, cifra de afaceri a Look Outdoor a crescut de 835 de ori față de anul anterior. La alegerile parlamentare din 2020, Look Outdoor a primit cel mai mare contract semnat de PSD Buzău pentru materiale de campanie”.

Firma Look Outdoor, mufată la banii de propagandă ai partidului, nu s-a numit mereu așa. În prima parte a anului 2020, în Buzău funcționa o mică firmă – Alsow Criela SRL – înființată în 2014, cu obiect de activitate ”comerț cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor”. Conform Ministerului de Finanțe, în anul anterior, 2019, avusese o cifră de afaceri modică, de 6.520 lei, pierderi nete de 1.745 de lei și 0 angajați.

Unic asociat al societății era buzoianca Cristina Elena Anghel, ulterior căsătorită Zuban, care, în anii anteriori lui 2020, apare pe Facebook în mai multe fotografii alături de o altă familie din Buzău, pe nume Docuz, între timp stabilită în București. Fotografiile au fost realizate în atelierul de croitorie înființat în Capitală de mama Mărioara Docuz  și fetele sale, Cristina Elena, căsătorită Arghir, și Sorina Stan Docuz, fostă Negoiță”.

„”Ne cunoaștem mai de mult”, a spus Mărioara Docuz despre Anghel-Zuban după ce a fost sunată incognito de un reporter G4Media.ro. Relația dintre familii o arată și faptul că, în 2018, pe când se numea Alsow Criela, firma lui Anghel-Zuban a livrat mobilă de aproape 29.000 de lei către firma Internet si Tehnologie S3 SRL a Primăriei Sectorului 3, primar Robert Negoiță, primul soț al Sorinei Stan Docuz.”

MARCEL CIOLACU ȘI-A DAT SINGUR CU TESLA ÎN COASTE

Cînd din senin, la Hunedoara, a avut acea declarație de presă adresată „unui Sorin și unei Odette”, prin care a aruncat prosteasca idee că aceștia ar fi încercat să-l abordeze prin interpuși pentru a influența nu știu ce acțiune împotriva jocurilor de noroc, nu și-a imaginat că în acest fel că va declașa un scandal atît de mare, încît nu cred că va mai avea tupeul să candideze la ceva, nicidecum la președinție.

Astfel, Sorin Constantinescu, care nu mai lucrează de 8 ani în domeniul „păcănelelor“ în România, l-a lovit pe Marcel Ciolacu în moalele capului, precizînd că are o amantă „la mîna a treia”, cu trimitere directă la Sorina Docuz, fosta soție a primarului PSD Robert Negoiță!

Și, iată, simpla aducere în discuție a Sorinei Docuz deschide o investigație-bombă despre felul în care Sorina, familia și prietenii au primit și primesc stipendii de la partid, de la primării și de la stat!

Speriat de moarte de reacția lui Sorin Constantinescu, fostul rege al „păcănelelor“, Marcel Ciolacu a încercat în mod penibil să sugereze opiniei publice că, în acest fel, ar fi fost șantajat și a cerut „statului” să-l protejeze! Se vede clar că îi este teamă, nu de „Sorin” sau „Odette”, ci chiar de stat, cel care ar trebui acum să-l ia la bani mărunți. Nu pentru inventatul șantaj, ci pentru a ancheta dacă dezvăluirile despre Sorina au legătură cu presupusa relație amoroasă a acesteia cu Marcel Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 38
Ion Spânu 1818 Articole
Author

86 de Comentarii

 1. Niciodata nu am crezut ca acest Ciolacu are figura de barbat serios. Se vede dupa cum vorbeste, mesteca frazele si gesticuleaza. Un ciocoflender de doi lei !!!

 2. Ce mizerie!! Ciolacu trebuie sa demisioneze!!! Si Sorin Constantinescu sa fie dat uitarii in cocina in care se scalda!! Ciolacu demisia!!! Romani, teziti-va!! Romani frumosi si curati ce avem noi in comun cu mocirla asta, ca se numeste Ciolacu sau ca se numeste Constantinescu? Ar trebui sa-i stergem din memoria societatii si sa-i inlocuim cu oameni educati, morali, inteligenti, cu realizari adevarate si nu bani din pacanale de la tineri care-si dau foc debusolati de mizeria unor regi ai covrigilor si ai pacanelelor. Cat despre nefericitele care se prostitueaza, Firea&co…de ce exista mizeria asta in viata noastra? Sa facem curat!

 3. Ce demonstrati prin ghiveciul de mai sus? Care este vinovatia lui Ciolacu?
  Concluzia mea este ca asa zisul articol, care trebuia publicat in ziare ce cancan, a fost comandat de cei interesati sa-l discrediteze pe Ciolacu, iar autorul nu este Spanu, care scrie articole dezarticulate din 3 fraze, alambicate si greu de digerat.
  Sau si-a schimbat cotidianul profilul? D-le Nistorescu, ce avem noi aici?

 4. Foarte interesant articol. Numai bun pentru aia care dorm prin canale, sa se mai culturalizeze si ei.

 5. Am impresia ca dl.i Ion Spânu e ca și ăla din bancul cu Ion și Janos. Ion și Janos stau și beau la birt. La un moment Ion îi trage o palmă lui Janos. Janos : De ce dai mă Ioane? Mă! Voi l-ați omorât pe Mihai Viteazul! Da mă Ioane! Da a fost de mult! No’ mă Janos ! Eu acum am aflat! Și se pare că dacă nu a mers cu intermediarii se încearcă cu presa. Vorba Elenei, te credeam om serios d-le Spânu!

 6. Nationalizeaza afacerea evvreilor cu paccalele …pacanele pacalele. Capuseaza prea mult astia si ne iau de prosti ca pe Harap Alb.

 7. Can, can, o poveste care interesează poate anturajul lui Ciolacu și câțiva rătăciți care mor de curiozități de genul ăsta. Că aia-i caldă undeva și Ciolacu îi verifică temperatura din când în când nu prea trebuie să apară în Cotidianul.

 8. Sunteți dezgustător domnule Ion Spànă. Este de presupus a căror servicii sunt jocurile de noroc și ce se mai petrece asociat în aceste locuri și din ce zonâ sunt cei care le manageriază Era de așteptat un atac violent și josnic de natura celor vizați de intenția prim ministrului Ciolacu de a deranja beneficiarii a zeci de milioane euro pe an. Dar să vă faceți domnule Ion Spânu și din păcate și ziarul Cotidianul vectorul porcăriilor acestor mizerabili cu ingerințe și detalii despre viața privată a unor persoane nu era de așteptat? Sunteți asociat la câteva zeci de săli de jocuri??? De altfel după “jurnalismul de investigație” la 100 de ani rezultând aiurelile cu asasinarea lui Mihai Eminescu era de așteptat orice.

 9. Daca asta din poza e „amantă de mîna a treia” diseara o impachetez pe nevasta-mea, o trimit la soacra-mea „retur” si imi iau amantă. Ma multumesc si cu una de mîna a saptea ! (da’ nu Firea, ca ma arunc in cap de pe podu’ de la Braila !)

 10. Oare citesc cotidianul sau can-can? Este cam aceeasi calitate jurnalistica.

 11. adevarul supara. iar adevarul il vedem toti: un namol si scursurile lui. acestia sunt „alesii” si legaturile lor imbarligate. bleah.

 12. bai baietzi frumosi….
  faceti un Las Vegas in mijlocul Dobrogei…
  e o oportunitate absolut geniala…

 13. Aloooo, nea Spanu-le, te deranjeaza comentariile reale la adresa ursarului de nu le postezi? Sau, fin aceeasi tagma a ursarilor faci parte si te deranjeaza?! Bade, te credeam serios candva, observ ca ma insel pe zi ce trece! Doar te intreb:
  – De ce pui capac pe tarata ursarului daca cetatenii chiar comenteaza?
  – Daca nu iti convin comentariile, de ce mai pui pe acest blog? P.s. articolul e preluat de la ziarul de cluj, jurnalistul Alexa e omul care nu se mai teme de niciun hardau fin politica.

 14. Pana la urma e o chestiune privata si dintr-un anumit punct de vedere e strict treaba lui Ciolacu ce face in timpul liber. Transpare insa un anumit nivel, un anumit mediu specific in care inoata premierul. Intrebarea insa, este urmatoarea: cat de jos mai pot cobori padurenii astfel incat sa puna la Victoria pe unul caruia palaria de PM i-a ajuns deja pana la umeri?

 15. sunt binevenite articolele care arata colcaiala si jaful „alesilor”. o Tara condusa de paiatze, analfabeti, tradatori, lasi si criminali. cu cat mai namoliti cu atat mai sus la conducerea praduirii Tarii. Felicitari pentru ADEVAR!

 16. Este o stire despre un om politic si despre coruptia lui abjecta. Ciolacu-si plateste prostituata si pe rudele ei cu bani publici! Ciolacu trebuie sa demisioneze! Asa ca nu este stire can-can!! Apreciez articolul bine argumentat si bine documentat.

 17. Chiar daca este o investigatie de felul CAN CAN este nevoie de o desmitire ca si aparitie imediata din partea actualului Premier .Viata celor care se pun in slujba statului trebuieste cunoscuta de noi toti daca si numai daca impactul unor dezvaluiri este obiectiv si adevarat .PSD are mari probleme de imagine aparute o data cu intimplarile de la Crevedia si cu cele ce tin de flagrantul lui Buzatu si acum cu aceste noi dezvaluiri asemenea partidului AUR ce marcheaza negativ evenimentul cu violul si cel cu „ maninca ma micii ” . Daca si pe la AUR apar ceva „amantlîcuri” cine stie de care fel atunci cele doua partide isi pot lua adio de la cistigarea alegerilor .Pe la USR nu apare inca nimic iar pe Ciuca nu il prea vedem mare amator de aventuri nocturne. Poate ar fi normal sa cunostemm, si noi„ pulimea”macar familiile celor care doresc a deveni presedintii neamului romanesc . Sa fie facuta oare diferenta doar prin aparitia acestor dezvaluiri ? Mie imi pare ca da .

 18. Adica fix peste un an scapam de Marlanul de Sibiu si va urma la rand Covrigarul de Buzau ?

 19. Am văzut & citit despre fufe care s-au combinat cu poolitrucii ca să nu ajungă pe centură sau prostituate de lux o mică perioadă!

 20. Domnule Ion Spânu v-au dat ignor “amantele de mâna treia” și ați devenit moralist și misogin? Doamna cu pricina prin ce zone se plimbă descoperită are mai multe grade sub acoperire decât pensionarul special Eduard Hellvig, ridicat în grad la pensionare după obiceiul de la armată.

 21. Un aspect secundar, dar cu efecte si in ancheta de fata. Partidele au mult prea multi bani la dispozitie. Legea le acorda inainte un procent din VENITURILE statului, dar niste smecheri pesedisti au modificat legea acum 2-3ani; au mentinut procentul, dar raportat la PIB! Veniturile partidelor s-au multiplicat,incît pur-si-simplu nu mai au ce face cu banii. De aici,contractele uriase de publicitate, cumparare media,etc.

 22. La cat e de , nici-o nu-l ia sub aripa ei.
  Imi pare rau, dar ati gresit persoana. Nu cred o iota.

 23. Nu-i nici o surpriza.
  Se apropie alegerile din 2024.
  Este inceputul unor atacuri mizerabile, de care nu va scapa nici un candidat !
  Aviz celorlalti care se vor incumeta !
  Si in America e o filozofie de societate libertina, nu-i nici o problema sa mai calci strimb…dar cind vine vorba de presedinte sau candidat la presedintia SUA, asta trebuie sa fie usa de biserica !
  Nu i se iarta nimic.

 24. Bravo, Marcele! O amantă chiar şi la a cincea mână este tot mai bine decât să afli că pe amantă o cheamă Omar Hayssam!

 25. Bă, ieRCe, spunețî-le șî ălora dă la Corentu’ că poza aia faianțată nu are 18 (x 13)! Aveț’ grijă…
  Nu contează că-i dă la ca’n ca’n, șî nu contează dacă că’ncă’narii ăia o au luată dă pă un sait dă adulț’!
  Altfel, bună bucățica…
  Șî nu mai faceț’ comparațîi între ștoarfa lu’ Urinel Columbianu’ (că așa a pornit în viață, în batalionu’ lu’ nu-știu-care proxenet – dă pă la Galaț’, raiu’ interlopilor, parcă – care i-a vîndut-o cîte puțîn lu’ urinelu’, apoi urinelu’ a cumpărat-o cu totu’ pă șuolduoviancî ca să-i facă cuopchila, iar acu’ e iarăș’-șî-dîn-nou borfă dă profesîie, acu’ dă limbe honcongheze) șî altele, mai decente! …că dă Irina aia a lu’ Dragne’ nu cre’ că se poate spune ca despre astea.
  Iar ‘cestor presari care vor să se transforme în Arsenei Boka propovăduitori pă-style-nou, le rekomînd să vază documentaru’ „The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes” (2022), unde un IMpresar a’ anilor ’50, penzionat acu’, mărturisește clar că Haliudu’, modelu’ kultural suprem promovat dă Marele Lickurici Mare Jîndar Mondeal fătat în saloons, a fost un mare bordel cu „fetițe” care se PROSTITUAU cu wainșteini ca să ajungă șî iele „actrițe”. Nu-i vorba dă alea dă la Plaicuboi a’ lu’ hefnăr, deși făceau aceeași activitate. GHINION! …”dăcît” Marilyn a ajuns actriță renumită, iar asta i-a adus moartea! Acu’, dupe 1990, în dimukraciie N.A.T.O., iată că șî rromînkuțili cu creiere dă vrăbi’, dirijate dă presa glossy dă Partid șî dă Stat, vor să zburde pă aceeași cale bătută în deceniili precedente dă sute dă mii dă americance, că le fack VEDETE pă toate, că așea e indicățili dă la Vașin’ton, via Bruksăl……[RumBurak Özçivik]

 26. A INCEPUT SANTAJUL contra lui Marcel Ciolacu….totul este pus la cale de „MAFIA PACANELELOR” din Romania,dupa ce acestea vor fi externare in afara orasului,conform deciziei premierului.
  Sunt bani GREI in miza jocului,iar MAFIA JOCURILOR de NOROC asalteaza prin santaj si cumpararea cotidianelor mass-media articole defaimatoere si instigatoare la adresa lui Marcel Ciolacu.
  Si daca are „prietena” tanara CE INTERESEAZA pe „labagii” din MAFIA PACANELELOR !??.
  Poate ar fi fost mai bine si onest ca Redactia Cotidianul sa nu se bage in acest RAHAT media !.

 27. Da, da …dar Sorinica este dama bine rau ! Acuma, ce vrea Spanu nu am inteles, vrea sa-i faca rau politic lui Ciolacu , vrea sa fie el Agamemnon Dandanache cel viteaz, este platit de astia cu pacanelele(spagari mari,uriasi !) sau „asteapta provincia”. Toti au amante important este macar sa fie frumoasa si Sorinica este…Spanu s-a facut de ras cu articolul. Este corupt de pacanele !

 28. E la andropauza si are fluturi in stomac. Si iata ca vorbele Danei Budeanu :sa-si lase ”florile” la pastrare pana trec alegerile l-au ajuns din urma pe nea Ciolacu. Se pare ca-i ecologis recicleaza dame…Da avem nevoi de barbati seriosi nu de … poate toti si PSD-ul ori se reorienteaza ori devine o groapa

 29. Cred că-i primul articol al d-lui Spânu de o factură atât de joasă, cancanistică. L-am abandonat după câteva fraze.

 30. E la andropauza si are fluturi in stomac. Si iata ca vorbele Danei Budeanu :sa-si lase ”florile” la pastrare pana trec alegerile l-au ajuns din urma pe nea Ciolacu. Se pare ca-i ecologist recicleaza dame…Da avem nevoi de barbati seriosi nu de … poate toti si PSD-ul ori se reorienteaza ori devine o groapa

 31. …astept reactia caltabosului transpirat de buzau, care nu poate fi decat una:demisia!…vad ca s-au activat trolii pe aici, cu tot felul de incercari de minimalizare a problemei…primo, este vba de moralitate!…se lauda caltabosul cu fiul sau…dar unde este mama?…a!,s-a ingrasat si nu mai corespunde protocolului…secondo:o amanta presupune bani multi, mai ales in momentul in care ea este diamant pe langa cacareaza cu care se tine…din salariu de bugetar?…niciodata nu vei reusi sa…concluzie:daca este adevarat-si nu vad sa nu fie-demisia!…chiar daca aceste dezvaluiri sunt opera unei lupte intre factiuni ale serviciilor sau a celor vizati de gargara reformista, daca sunt adevarate, demisia!…omul va vinde si ce a ramas din cocioc sa inmoaie arcul in ce nu a visat nici in visurile lui cele mai erotice…

 32. Poza cu sânii goi a Sorinei este de la 20 de ani.
  Acum arată nașpa banal.

  Culmea este ca femei la 35-40 arată acum cum arata Sorina la 20 de ani, cu diferența ca ele au 6 ani de educație superioară peste masterat si realizează pe timpul si pe banii lor mai mult decât DNA, sgg, Parlament, UN si alte ong-uri cu obiective mărețe, cu finanțare decenta dar zero rezultate.

  Acestea sunt adevăratele eroine. Ele nu au statui (deși merita), nu se bucura de promovare, de recunoastere si premii – deși arată mai bine decât miss universe si sunt genii demne de premiul Nobel pentru pace si știință.
  Avem in schimb aceste panarame ultra-promovate si îmbogățite din bani furați, inclusiv din proiecte cu profit de milioane de euro derulate prin trafic de influenta.
  Toate derulate fără probleme datorita coruptiei endemice / sistemice. Coruptia este gheara dracului pe acest pământ materializată in păcatul numit “lăcomie” pe care dracii de corupți o folosesc ca mantră pentru furtul pe care îl orchestreaza din drepturile financiare ale romanilor cinstiti, alocarea de oportunități (fie ca vorbim de job-ul de €10.000/ luna sau licitația de milioane de euro) prin infractiuni de corupție si nu pe criterii meritocratice.

  Nu interesează pe nimeni ce alegeri romantice face un politician si pe cine alege el sa iubească.

  De reținut aici este ca Ciolacu a cedat la șantaj si i-a trădat pe romani.

 33. Dl.Ciolacu are amanta ? Vaaai, dar dumnealui e credincios, se inchina pe la biserica, nu-i este rusine sa faca pacate ? Mare ipocrit!

 34. La categoria “panarame promovate” de adaug pe:
  – plasticata aroganta si prostituata Dragusanu, de bani murdari ai interlopilor cu care se cuplează,
  – mârțoaga aroganta, slăbănoaga fără sâni si forme, ultra-mediocra, penala la limba, , in fata căreia inclusiv prostovanul trădător SIEmion a cedat ca un pampalau jenant, o mârțoaga vizibil mediocra intelectual si nesuferită in aroganta ei de matracuca tâmpa,
  -Crudu si alte n candidate promovate si îmbogățite de mafia care a furat de la romani sute de miliarde de euro prin contracte măsluite cu statul, sume spălate apoi prin presa, agenții de mk, televiziuni care redistribuie banii furați de la romanii cinstiti către aceste prostituate evazioniste cu care au contracte colaborare si/ sau publicitate.

 35. De aia vrut să mărească taxele covrigaru de Buzău?Că nu mai avea bani pentru amanta tinerică.Dragii nostri politicieni au și ei / pasiuni ascunse pentru femei…dar nu pe banii noștri vă rugăm! Demisia nemernicule covrigar de Buzău!!!

 36. Domnilor si doamnelor:
  Ati fost imbecilii imbecililor ca ati votat partidele astea. Ce mai vreti acum, un lautar de mana a 7a si o tipesa cu tate…
  Unde sunt alegătorii unui Vadim, unde esti Tribunule Nou?

 37. Bravos! Mă cam săturasem de fasciști și de trădători, se simțea nevoia de aer prospăt, mă rog…

 38. Mi-ați modificat comentariul. De ce? Ați taiat cuvinte de nu se mai înțelege nimic:

  La categoria “panarame promovate” de adaug pe:
  – plasticata aroganta si prostituata Dragusanu, spa.latoare de bani murdari ai interlopilor cu care se cuplează,

  – mârțoaga aroganta, slăbănoaga fără sâni si forme, ultra-mediocra, penala la limba, Bu^de^anu, in fata căreia inclusiv prostovanul trădător SIEmion a cedat ca un pampalau jenant, o mârțoaga vizibil mediocra intelectual si nesuferită in aroganta ei de matracuca tâmpa. Cateaua asta după ce o vor da in judecată 5.000 de profesori pentru calomnii la adresa unei categorii profesionale, trebuie urgent cercetată penal de procurorul militar împreuna cu coruptul din SRI care ii servește informații nedestinate publicității.
  -Crudu si alte n candidate promovate si îmbogățite de mafia care a furat de la romani sute de miliarde de euro prin contracte măsluite cu statul, sume spălate apoi prin presa, agenții de mk, televiziuni care redistribuie banii furați de la romanii cinstiti către aceste prostituate evazioniste cu care au contracte colaborare si/ sau publicitate.

 39. Eu zic…bravo pentru articol.M-au amuzat comentariile si nu astept nimic de la Ciolacu.Caltabos transpirat de Buzau…f buna comparatia.

 40. După cum reiese din articol aceste legătruri amoroase erau cunoscute de mult, dar nu au atărut decât acum când Ciolacu a devenit premier și încearcă să salveze milioane de români de patima aceasta a păcănelelor, care aduce mai degrabă cu una a țăcănelelor ! Încă o dovadă că în politica de sus nu răzbat decât cei șantajabili care pot fi ușor manipulați în caz de ceva… 😎
  Mă Rog, Ciolacu n-are decât să plece, dar cu condiția ca păcănelele să dispară din viața românilor și mai ales din interiorul localităților, unde-și desfășurau activitatea, uneori chiatr în proximitatea unor școli.
  Unde mai pui că sunt locuri preferate și de distribuitorii de droguri și de tot felul de prostituate și proxeneți !
  P.S. Dacă curvele de care s-au înconjurat mai toți politicienii, ar fi criteriu de apreciere a activității lor, mai toți ar primi calificative maxime. Și încă ceva : Mai terminați odată cu Consiliile astea de Administrație, care papă bani grei celor puși acolo, ca să meargă cică lucrurile bine 😉 !
  Măcar astea dau din fund, dar ceilalți din ce dau, că din cap, n-au ce !?

 41. Ciolacu a mai spus ceva: ”În pandemie, mafia jocurilor de noroc a fost la masa guvernului. În timp ce bisericile și spitalele erau închise, păcănelele erau deschise”.
  E campanie electorală (de fapt, e doar ‘încălzirea’), mafioții își dau la gioale… invidii și gelozii… nepotisme și ‘pile, cunoștințe, relații’… ‘ridică-te tu, ca să mă așez eu’… balcanisme!

 42. ” …multă lume știe că…”

  Informatie de calitate marca DDD. Atentie, ala a facut puscarie la zi pentru santaj !

 43. Cum are grijă de ai lui să nu-i rănească, așa are grijă și de țară să n-o rănească.
  Ai lui sunt primii care îl au ca premier. După aceea urmează și restul.

 44. O cumetreala pe cinste ! Numai fufe politice , unele mai destoinice decat altele ! Nu este de mirare ca am ajuns de rasul curcilor.
  O singura concluzie , romanii sunt inerti si sufera de o imensa prostie . Au ajuns in aceasta situatie doar repetand ca papagalii ” noi nu facem politica , nu ne intereseaza” Bravos natiune ! Continuati sa dormiti , imnul de stat a Romaniei se pare ca este acolo degeaba . Cu „desteptarea” cam greu in tara aceasta.

 45. povestea cu amante sau mamanti sint chestiuni personale. nu ma privesc.

  agresivitatea lui sorin constantinescu se vede cu ochilu liber si se pare ca ceea ce a spus a trecut neobservat:

  „nu-mi era greu sa ajung direct la ciolacu, cind VREAU eu si unde VREAU eu”

  si apoi ceva ce suna aiurea scotind multe in evidenta:
  „am zis de amanta lui. e o femeie care e la a 3 a mina…”

  interesante repere si concluzii in capul acestui constantinescu… ego cit everestul… frica? enorma! cu tot cu cei 30 de ani de activitate pe scenna politica-economica.

  lucraturi fine si subtile pentru ca nu exista actiune fara reactiune si efect fara o anumita cauza… jucatorii se pot frige.

  scoaterea pacanelelor in afara oraselor, da asta e o lovitura dura. cam la fel ca si omv-ul…

 46. Câți apărători are Ciolacu! El nu poate veni cu un drept la replica? Nu-si poate demonstra nevinovăția? De-aia le merge politicienilor, pentru ca-i apărați și votați. Atunci nu mai strigați ca vreți demnitari meritocrati, nu cu facultăți de mana a treia ( ca si amantele). Plângeti ca administrația statului este umflata, ca banii publici merg la amante și nepotisme, dar ce faceti? În același timp îl luati în brațe pe cel pe care-l simpatizati politic, dar dați în Spânu. Când scria despre politicienii altor partide, îl elogiati. Acum e …can-can.

 47. e o femeie la a 3 a mina in sensul ca a avut 3 soti si nu de mina a 3 a cum s-a grabit autorul/ziarul sa mentioneze in titlu…oricum, a deschide articolul cu acest titlu…

  femeile casatorite a 3 a oara sint femei de mina a 3 a? jenant sau penibil?

 48. Mie-mi pare mai degrabă rău de Ciolacu că nu și-a găsit o amantă mai acătării decât salteaua asta de maneliști, gold digger model Ferentari.Pe partea ailantă nu-mi pasă dacă prim-ministrul poartă chiloți tanga roz cu buline lila.Amantă-neamantă, să scoată păcănelele din oraș.Ce face-n timpul liber e treaba lui. Ce face pentru banii care-i dau e treaba mea.Cât despre pozomanii șantajiști, nițică pârnaie nu le-ar strica.Dacă a avut peste 18 ani femeia, nu e treaba mea ce face.Legea nu interzice amantlâcul.Dă-i înainte Ciolacule.Măcsr atât și tot e bine.Până aici, ți-ai pus pielea-n saramură pentru ceva bun.N-am prea văzut asts în ultimii 30 de ani.Bravo!

 49. Lasand la o parte ca este un atac c r e t i n cu tenta particulara la adresa Ciolacului pe care de cate ori am considerat ca greseste l-am taxat imediat pe acest forum, autorul comite o badaranie la adresa doamnei respective intrand cu opincile in viata ei. Daca Ciolacu ar fi adus-o pe presupusa amanta in guvern atunci presa serioasa s-ar fi putut eventual ocupa de ea. Dar asa toti ghebosii si untoldistii fara cei sapte ani de acasa au sarit la cap luandu-se la intrecere in badaranii.

 50. Fostul sef (DDDirect) a facut puscarie la zi pentru santaj din asta.

 51. Si mai merge si la muntele Atos sa le aduca bunicutelor tamaie si mir. Pe sirena o ”ia” cu agheazma?

 52. Tara are viitor: Marcel, Nicu si Georgel.
  Sa ne traiasca, sa fie sanatosi!

 53. Problema este ca hranim o multime de paraziti fara scoala (diplome de la taraba) cu lefuri imense, firme abonate la banii statutului, acestia fiind de fapt nasii, finii,neveste, amante. La primariile de sector, primaria generala, consiliile judetene, etc sunt retele mafiote, bine hranite, bine platite. Pentru acesti mafioti si paraziti vrea Ciolacu sa ne mareasca taxele, impozitele. Nu mai au bani pt clasa parazita.Nu se mai poate face nimic. Sunt intrepatrunse aceste mafii bugetaro-interlope, ca in tarile latino -americane. Nu stiu ce cautam noi in EU. Intrarea in EU a fost o sansa pentru cei ce au parasit si continua sa paraseasca rromanistanul, o sansa pentru tinerii seriosi care au invatat si au ramas in tari civilizate. Aici e lumea a treia in esenta.

 54. Adica romanii sunt cu adevarat prosti sau sunt luati de prosti ? Pai aici e vorba de moralitate ( a lu’ ala care merge cu metroul, cu avionu’ la economic si mananca hamburger) sau de coruptia de a plati pipitele si pe rudele lor cu functii in consilii de admin. in companii ale statului ?? Despre asta e vorba !! Ca altfel sa faca ce vrea cu cine vrea. De la asta asteptati meritocratie ?? Si unii zic ca e can-can ! Adica cresc preturile intr’o veselie ca sa fie bani sa fie platite amantele si rudele lor si e can-can ? Cine ne ia ďe prosti ?

 55. Acest articol imi amintește de stilul scriitoricesc al colegului autorului,cel pe care il „urmăreau elicoptere” la Dăbâca,fostul „Che Guevara” din ardeal.Spânule,dacă nu știi cine a fost „păcăliciul de la păcănele” intră pe youtube să-i vezi prietenii.Vei descoperi acolo pe unul dintre ei,un individ cu care-și face concediile în cele mai luxoase statiuni,un individ cu care a colaborat păcăliciul care se laudă că a făcut și contrafăcut aparate de jocuri de noroc prin anii 90,pe care le-au construit din piese aduse ilegal din China si din ecrane de televizoare stricate, neomologate și fara licenta, vânzându-le unor patroni de cluburi și baruri din Valea Jiului care-i furau la greu cu păcănelele contrafăcute pe minerii ce-și trudeau oasele în subteran.Apoi au extins „afacerea” la nivel national. Niște derbedei ce demult trebuiau să înfunde pușcăria pentru ilegalitățile pe care le-au făcut și pentru că au distrus destine,familii și vieți !Iar păcăliciul vulpoi minte de îngheață apele când afirmă că nu mai are nicio legătură cu păcănelele și jocurile de noroc din România,altfel nu ar avea de ce să-l intereseze măsurile pe care vrea să le ia guvernul !

 56. @ diasporean, 7:38,
  E atac cretin cu tenta personala ca o ia in Japonia intr’o deplasare de serviciu/delegatie oficiala ??

 57. Magraoane, plateste-ti curva din banii tai, ca bugetele locale si bugetul national sunt ale romanilor!

  Ia-ti o suta de curve, ca nu intereseaza pe nimeni (ca tot castrat esti), da’ plateste-le din banii tai!

 58. surse de bani: azilele pentru batrini, gazul, pacanelele… ce urmeaza?

 59. Cu cine stingi lampa, bre nea Ioane?
  Cu Floarea a lu Marita. Nțț, nu e buna nu mai e vergina, Marita are gura mare, sa fie clar, partidul este pentru contra!
  Avem si noi demnitatea noastra de barbati la orice varsta! Sa fie vergina!

 60. … si ce vrei dl Spanu, ca Ciolacu sa fie gay? A gasit si el o femeie sa se cupleze! Daca este inca casatorit, e criticabil, dar sa faci un caz din asta, e nepotrivit!

 61. Io ma bucur ca sistemul il pregateste pe acest magraon pentru functia suprema.Noi am mai avut presedinte magraon si romanii au fost tare fericiti.Ce sa facem,de unde nu e nici Dumnezeu nu cere.

 62. Pt aia care se întreabă ce dovedește articolul: arata ca suntem conduși de o clica de libidinoși, care în beți puterii și a banilor, își lasă nevestele pt cve tinerele. Asta arata lipsa de moralitate, de principii sănătoase, de educație etc. Asta arată!

 63. Aștept „amanta de mâna a treia” a lu’ măCiucă…ăăă…îîî…ăăă…măRog !😜

 64. Tovarasu Ilie, ca bine le spui! N-ai uitat ce te-a’nvatat Tovarasa care erea vigilenta cu chestiile astea burgheze!
  „Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. – Curva dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în «camera din spate», iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele.”, scrie în cartea „Orizonturi roșii”.

 65. Tare si-a mai iesit din pepeni Spanu cel mai cunoscut jurnalist pesedist pana la sutul in koor primit de Del Ponte de la Dragnea,
  daca da in Ciuciu Olacul cu atata mojicie preluata din altii!!!Daca nu era un aurar de Craiova il felicitam, dar nu acum, ci inca
  de cand Ciuciu Olacul a creat COALITIA TRADARII NATIONALE si Spanu nu a suflat un cuvintel pe aceasta tema…Sa nu-si dea seama ca acest atac le asigura spatele celor vizati de Ciuciu Olacul, indivizi odiosi atinsi la lingurica de amenintarea nevoalata?
  Ce-ar fi Spanule sa faci o analiza pe tema ta de baza, TRAFICUL DE CARNE VIE filiera alchimistului SeMe Yohn/Ivan cu VIOLUL UNEI MINORE? A, nu sunt implicati „americanii” cum perorai diversionist de s-a facut praf Dosarul Caracal unde era vorba de CARNE VIE
  pentru Europa, dupa ce politicienii judeteni ai tuturor FACATURILOR Sekuku LE PROBAU CU SCHIMBUL PE FETITZE? Ai fost vinerea care a trecut la oficializarea lui SeMe Yohn/Ivan de Noua Miscare, de Dialog Social cu cetatenii prostocrati ce trebuie i-luminati?

 66. de a sustine ”familia largita” sau lipsa ei, pe principiul nu ne intereseaza viata privata, atunci de ce nu-i propuneti pe Fratii T…sa conduca Romania sunt cei mai indicati…au o viata privata bogata asa cum sper toti „crestinii” CA Ciolacu, CA CAtu si alti din familia cacofoniei ca licenta poetica…

 67. Prin DEX, amanta inseamna cealalta femeie, cea fara contract, ori la Ciolacu nu este cazul, omul fiind liber de contract.

  Dar, sa stam stramb, sa judecam drept!
  Ce simte bărbatul față de amantă?
  Practic, simte ceea ce nu își dă voie să simtă alături de soție, pentru că și amanta este o femeie, până la urmă. Amanta nu are nimic în plus față de soție. Poate doar mai mult timp, dacă nu este mamă și nu are atâtea roluri asumate, precum soția.

  În majoritatea cazurilor de infidelitate, amanta este cea care este sacrificată. Amanta va fi mereu pe planul doi, chiar dacă este unul strălucitor. Ea va fi singură de sărbători, amanta va merge singură în vacanțe, amanta are parte de atenție doar când el are timp și niciodată când va dori ea. Iar procentual, se pare că bărbatul nu prea alege să divorțeze de soție pentru a se căsători cu amanta. Deci? Ană, uite zorile se varsă, lasă-mă să mărg acasă la copchii șî la nevastă…

 68. Orice om apartine lui, doar, si nu trebuie sa de-a socoteala cuiva cu asta !!! Ce-i aia „infidelitate” ? O inventie a babelor nevorbite ! Cum a ajuns Spanu in categoria aceasta, „iliberala” ? Etatea face rau sanatatii societatii !

 69. Sorin Constantinescu e un GRANDOMAN,vip,gelos,invidios, arogant,neocomunist,GAY,de mana a3a.Amanta e chiar de 1 CLASS ,BRAVO CIOLACU,AI VOTUL MEU!

 70. În fotografie Firea abordează o poziție greu de precizat de ce mai are rochie și verde pe ea.
  Probabil au învățat-o cum să-ți pui pieptul în față, adică valorile, ca stând șuie să și râzi oleacă.
  Dar e frumoasă …, e frumoasă cum de n-am văzut până acum cât de arătoasă și frumoasă e?
  E numai bună de președinte de țară!

  „Ziarul „Curentul” ilustrează declarația Gabrielei Firea cu o fotografie super-provocatoare”
  Daca m-ați provocat, atunci să răspund!
  Se duce Mme Firea la Europa și zvârrrl … în spontaneitatea ei își dă o dată la o parte fusta de pe fund să se vadă că are și fund dar e în spate.
  Și vede întreaga Europă că au sărăcit-o românii că n-are bani nici de chiloți nu doar de brasieră.

 71. Ce simte femeia față de amant, @Hmmm?
  @anti-Amanta, atunci sa nu se mai căsătorească. Când ai semnat „uniunea” (Codul civil), ți-ai asumat și schimbarea de a „nu mai da socoteala”. Lasă „babele nevorbite” în pace.

 72. Mami, mami, la mine’n pat doarme un balaur!
  Fiule, ai 40 de ani, ai venit cu ea azinoapte din club!

 73. Hmmmm, să fie Core, să nu fie ea… ?
  Numai cine-a avut amante știe cât e de greu de ținut acest minunat secret …. 😎

 74. Radu Humor, simpatic!

  Subiectul este extrem de sensibil.
  Este usor sa filosofezi, sa cochetezi dar sa traiesti, nu cred.

  Sunt cele doua cantece care trateaza atat de uman acest subiect!

  Ana, zorile se varsa. Ion Bocsa

  Ana zorile se varsa
  lasa-ma sa marg acasa
  La cochii si la nevasta

  Ana mandra me frumoasa
  stanje lampa de pe masa
  Lasa-ma si nu ma lasa

  Ca nevasta-i numa
  una si cochii tatdeuna
  Doru face cale-ntoarsa
  Ana zorile sa varsa

  si

  Adda, Nu plange, Ană

  Mă uit la ceas
  Badea al meu nu mai apare,
  Dar știu sigur c-o să vină,
  Că tu nu-i dai de mâncare, draga mea
  Să nu fie cu supărare
  Dar din inimă îți zic
  Că mă doare atât de tare, tare, dar
  Dragostea nu crește-n pom
  Și știu că-i bine să ai pe cineva cu tine când adormi,
  Dar nu uita că tu mai ai încă o șansă
  Scapă cât mai poți,
  Cât incă ești frumoasă…

 75. Ma gandesc ca ADDA ma va ierta ca i-am mancat un „d” din nume.

  ADDA Lupii

  Într-o poieniță cu mult verde și soare
  Oile au ieșit ca să cânte tare
  Toate florile și copacii le zâmbesc
  Păsările zboară, fluturii trăiesc
  Când cerul doarme și luna se odihnește
  Oile au rămas singure în poveste
  Pământul răsună, lupii sunt tot mai aproape
  Vor să fure cântecul inimii ce bate
  Și zic: ieși afară, măi ciobane, că ne dă lupii târcoale
  Apără-ne, măi ciobane, că ne dă lupii târcoale

  Viață, ești frumoasă, doar că, uneori
  Sus, pe cerul tău, e așa plin de nori
  Stăm sub tine, soare, dă-ne razele
  C-a plouat destul peste suflete…

 76. Ciol…acum…ar trebui sa isi asume….oarece…si sa plece.Cine ar putea urma ?S-o gasi cineva !!!!

 77. O rog și eu pe Addda să te ierte !
  Tu cum îl ierți mereu pe libidinosul ce-ți poartă sâmbetele ? Și de Sus, unde ești tu, și de Jos , de unde nu se mai poate ridica nimic din el 😉
  Cât despre amante, sunt ca sarea în bucate :
  de la o vârstă, nu mai sunt recomandate !
  Dar cei care n-au avut parte de ele la timp și mă refer la femei în general, caută să recupereze mai târziu ( aș zice prea târziu ), atunci când au posibilitatea să cumpere, nu să cucerească ! 😉

 78. De fapt, nu gresisem dar a fost un bun prilej sa atrag atentia asupra cantecului, Lupii.
  Draga Radu H, nu stiu la cine te referi. In ce ma priveste, am ales intre a fi acra sau a zambi, a doua varianta.
  Ce bine ca esti, ce bine ca suntem, ce bine ca avem puterea sa mai vedem realitatea prin lentile roz. Nu as vrea sa pierd acest dar. Este atat de fragila linia intre tristete si lipsa ei. Am cautat antonim la tristete si am gasit bucurie, veselie, voiosie. Ne este cazul. As numi-o mai de graba, o stare de liniste, de impacare. Daca cineva imi spune ca ma iubeste stiu ca, de fapt, are o stare de bine si ma bucur.

 79. Dacă dati o căutare pe google după SORINA DOCUZ apar imagini unde vedeți ca acum arată super banal. Are sânii lasati. Nu are inteligenta, educație de top, umor, deci este neatractiva si dpdv intelectual. Lool. Standarde my ass.

  Si nu in ultimul rand este soția lui acum, nu?

 80. Nea Ioane ai dat cel mai misto titlu, ai facut cea mai buna documentare.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.