„Fum în cockpit”! Un avion care trebuia să ajungă la Bucureşti n-a mai ajuns

Un avion al Air France de la Paris care ar fi trebuit să aterizeze luni noapte la Bucuresti a trebuit să aterizeze la Budapesta după ce a fost semnalat fum în cabina pilotilor, Incidentul a fost relatat de Lucian Mindrută luni seara.

Pentru cei care asteapta in seara asta cursa Air France de la Paris: mai aveti de stat.

Cursa AF1088, Paris – Otopeni a declarat urgenta – cod 7700 pe transponder in urma cu 30 de minute. Avionul era in zona Budapesta in acel moment, la altiudinea de croaziera. A coborat si a aterizat pe Budapesta, dupa vreo 20-30 de minute de la declararea urgentei.

In nicio clipa – pana la aterizare – pasagerii n-au fost informati ca ar fi vreo problema sau ca avionul nu ajunge la Bucuresti. Asa o fi procedura la AF, sa nu fie panica? Ma rog.

Cert e ca avionul e pe pista la Budapesta si e verificat acum. Pilotii le-au spus pana la urma pasagerilor unde sunt si ca au avut o problema tehnica nespecificata.

Late edit: fum in cockpit. Acum sunt pompieri inauntru si verifica…

Late, late edit: avionul ramane pe Budapesta, pasagerii sunt debarcati.

Inca un edit: deocamdata inca nu, toata lumea e in avion si sta de vorba cu pilotii. Pe relaxare. Dar pana la urma i-au dat pe toti jos fara vreo solutie de hotel”, a scris Mindruta pe pagina sa de Facebook.

Avionul a rămas la Budapesta, a anuntat ulterior site-ul de specialitate Boarding Pass.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. A fost solutia perfecta. Calatorii pot fi fericiti ca Budapesta a fost in preajma. Puteau sa nu mai ajunga niciodata la Bucuresti. Chestia cu hotelul este irelevanta pentru acest final fericit.

  2. Cam multe. Acum cateva zile cel de la Bruxelles, altul, un ATR, pe la jumataea lunii trecute la Budapesta.

  3. Păi nu se antrena Macron în sala de box?…efectele se văd, a scos flăcări pe nas!…air france o glumă de companie!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.