Gafă la Digi24. Steliștii au sărit ca arși

Steaua Bucureşti a acuzat Digi24 de „fake news” după ce televizinea a titrat pe post – „Şeful CSA Steaua, arestat la domiciliu”. De fapt, era vorba şeful galeriei CSA Steaua, Andrei Florescu.

Mesajul clubului

FAKE NEWS LA DIGI24
Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA” atrage atenția asupra unei informații false apărute la postul TV, DIGI 24. În buletinul de știri, de la ora 13:00, pe burtieră, la secțiunea news alert a fost titrat: ”Șeful CSA Steaua, arestat la domiciliu”.
Precizăm că știrea afișată este falsă, nu are nicio legătură cu realitatea, iar președintele Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” se află la sediul clubului.
Condamnăm aceste practici, care aduc prejudicii mari de imagine celui mai titrat club sportiv din România, Ministerului Apărării Naționale, cât și persoanei în cauză prin propagarea unor informații false care au rolul de a duce opinia publică în eroare.
Solicităm postului DIGI 24 să dezmintă public știrea mai sus amintită, în caz contrar Clubul urmând să acționeze în consecință.

Contactat de Paginademedia.ro, Marius Tian, redactor-şef Digi24, a explicat că a fost vorba de o eroare care a fost îndreptată rapid.

„A fost o eroare de editare pe care am îndreptat-o rapid. Ştirea, în varianta corectă, a fost difuzată în jurul orei 16.00. Am luat legătura şi cu conducerea clubului şi am prezentat scuze. Conducerea CSA a acceptat scuzele noastre şi a înţeles ca nu au de-a face cu fake news sau rea voinţă”, a spus Marius Tian pentru sursa citata

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. … ăștea de la Digi sunt slugile lui Gigi, ciobanul de la FCSB și sunt în stare de orice pentru Gigi și FCSB. Să vezi niște meciuri la Digi Sport te apucă greața, comentatorii nu au treabă cu imparțialitatea cu deontogia profesională, sunt cei mai tari antrenori și cei mai buni arbitri, nu au nicio limită de bun simț, nicio jenă, sunt sub orice critică.

  2. Fiind o unitate militara, e de asteptat ca sanctiunile sa vina pe linie ierarhica, de la comandant.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.