George Simion. Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e

George Simion a declarat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului,  unde a participat la Conferința Internaționale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel Ciolacu a glumit spunând că este rușinos să fii moldovean și n-ar trebui să-i spunem moldovean.

„Am râs cu toții. Nimeni nu a spus că prim-ministrul ar fi rasist. Știm cu toții că a fost o glumă. Nu este moldovean, probabil este Rrom”, a adăugat liderul AUR. El a precizat că „toți ar trebui să fim mândri de originile noastre”. „Nu e nicio rușine să recunoști ceea ce ești cu adevărat!”, a transmis președintele AUR.

„Noi, românii, suntem cunoscuți pentru că luptăm pentru libertate. De aceea în 1989 am avut Revoluția noastră, iar, cu doi ani în urmă, eram ultima țară din Europa care lupta împotriva infamului certificat verde Covid 19 la locul de muncă. N-a fost o luptă ușoară. România rămâne încă una dintre cele mai libere țări din Europa. Și spun asta cu tristețe.

Aici, la noi, încă se poate glumi fără ca cineva să fie jignit sau acuzat că nu este corect politic. Așa că, în zilele în care sunteți aici, vă rog glumiți pe orice subiect, nu veți fi persecutați! Aceasta este normalitatea!

De pildă, zilele trecute, prim-ministrul nostru a glumit spunând că este rușinos să fii moldovean și n-ar trebui să-i spunem moldovean. Am râs cu toții. Nimeni nu a spus că prim-ministrul ar fi rasist. Știm cu toții că a fost o glumă. Nu este moldovean, probabil este Rrom.

Îi iubim pe frații noștri și surorile noastre de etnie rroma, pe prietenii noștri maghiari, pe compatrioții noștri turci și greci, pe toți cei a căror inimă bate pentru România. Toți ar trebui să fim mândri de originile noastre. Nu e nicio rușine să recunoști ceea ce ești cu adevărat!”, a afirmat George Simion, potrivit News.ro, preluată de Realitatea.net.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

23 de Comentarii

 1. Coti propune lectii de la un tigan ! Situatie ideala pentru marinici.

 2. Mai Samnione ,mai tu ești un biet neputincios căcăcios și nimic mai mult,Un ratat politic.

 3. „Am râs cu toții. Nimeni nu a spus că prim-ministrul ar fi rasist. Știm cu toții că a fost o glumă. Nu este moldovean, probabil este Rrom,ca mine ”, a adăugat liderul AUR
  Cine se scuza,se acuza!

 4. Bai Gerorgica nu cumva esti si tu rom ceaces socheres. c am semen i cu BULIBASA PSD

 5. mai SILPU Ciolacu e frectventabil si poate spune orice.

  Cat despre a fi mandru.

  Unii nici nu constientizeaza ca indiferent de etnie, ca este o mandrie sa te fi nascut intr-un anumit loc, pt ca: Asa a vrut Dumnezeu. Iar dupa unii straini, ca sa nu fim subiectivisti, incepand cu Homer, Herodot pana la Rudolf Steiner si Papa Ioan Paul al II lea care a spus ca: Romania este Gradina Maicii Domnului, pare ca aici este un picior de plai Binecuvantat de Dumnezeu. Poate intr-o zi unii vor spune ca nu oricine a fost trimis aici de Creator.

 6. Păi, conformm tradiției la moldovean i se zice sîrmă,,. iar la moldovence,.. nu spun că cenzurați..

 7. In dec. 1989 a fost vorba de o imitatie pagaliceasca a curentului extern, pregatirea Loviturii de Stat era mai veche. La Bucuresti revolutia noastra a durat fix 20 de ore, din 21 dec ora 16 pana in 22 dec ora 12 cand presedintele legitim Nicolae Ceausescu a fost rapit cu elicopterul din Sefiul Puterii si abandonat pe un camp intre Bucuresti si Targoviste unde dupa catecmva zile a fost executaf la zid impreuna cu sotia sa….Balciul s – a lasat cu vrei mie de morti…Balciul a scos la suprafata toate dejectiile societatii, toti repetentii si incapabilii cu bacalaureat dupa 30 de ani, toti tupeistii care au inotat in apele tulburi care au distrus Romania….Unul dintre acestia este George Simion, care prosteste lumea cu romanismului sau recent americanizat…Individul nu mai vrea nici Suveranitatea Romaniei, se ocupa cu Suveranitatea Europei. Ori, o Europa Suverana inseamna o Romania Colonie europeana,nu americana…

 8. Aven romale,trăila baștalo dom prim menistru că ești de- al nostru din mahalaua Buzăului ,nu moldovean ca alții,români săraci ,vai mama lor!

 9. Crezi ca asa cresti in sondaje fost sef de galerie?Vezi ca ti-ai pierdut vuvuzeaua,ca altceva nu stii,urli ca un descreieret ce esti.

 10. Totuși,.. cu șapca aceea,.. e chiar ridicol..Nu pricep de unde a furat-o că sigur Trump nu i-a dat-o,.Ințeleg că ai simpatii și o altă orientare, dar nu așa,..Să te ploconești din start și să faci congrese pe această temă,… chiar de știi ceva de boarfele din UE, nu cred că e procedura corectă..

 11. Gaunos cuplu. Si Simion magraon si Ciolacu magraon se rușinează de originile lor. Simion magraon a jignit Republica Moldova. Ciolacu mavraon, Moldova. Simion mavraon se crede pavaza neclintita a romanilor. Ciolacu magraon se crede Salivatorul romanilor. Amândoi practica religia populismului. Religia discriminării.

 12. Dar se comporta mai rau decat rromii: scandal in public, jigniri, palme peste ceafa, limbaj suburban.
  Stie Maia Sandu de ce ii interzice intrarea in Rep Moldova. Nu are nevoie de derbedei din Romania……[Rumburak]

 13. Dumnezeu sa-i tăvălească la judecata țigănească! Caci amandoi au mostenit pacate si lasa pacate de mostenire. Amandoi, in loc sa fie de folos Neamului, au devenit elemente de dezordine, discriminare, insulta.

 14. Care revolutie frate, aia de au murit sunt morti colaterale?!
  Un popor medieval cu aere de Schengen! O rusine de conducatori, o rusine de popor care nu face nimic; sa va vad la alegeri!

 15. Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e. Noua trebuie sa ne fie rusine de ce e. Nici el, nici Simion n-ar trebui sa mai existe in politica.

 16. Nu a fost rivolutie,a fost rascoala taraneasca+ lovitura militara de stat dirijata de la Moskova,credeti ca la Timisoara orasenii s-au rascult?Toti borfasii aciuti prin oras
  Neispravitii au ajuns oameni poolitici si revolutionari ca Ciolacu,la baza rusinea familiei

 17. Nu ne putem supara pe Ciolacu el așa e . Îi iubim și pe evreii sionisti care ne au adus comunismul si cei care au venit din 44 încoace și au sabotat și anihilat spiritul liber al românilor și i.au ucis și torturat prin închisori iar acuma își pun beizadelele inculte,incompetente impostoare inconstiente la comandă tip George Simion și ceilalți impostori,care azi sânt la putere impinziti prin servicii și la comandă și din 89 au îndatorat , fugărit,vândut resursele,adus droguri și deșeuri din toată Europa,ucis premeditat și făcut experimente sanitare in PANDEMENTA și furat românii.Baaa da dracu și începe un război și pun românii mana pe arme!

 18. Inconștienți, mulți români din Ardeal pun botul la manipulările ungurilor afirmând nu sunt români din Ardeal ci numai “ardeleni” sau “transilvăneni”. Adică nu țin de România cu Vechiul Regat. În același timp maghiarii nu se declară ardelenii ci unguri, adică țin de Ungaria. Această manipulare la molipsit pe domnul Ciolacu și domnul Simion care nu vorbesc de români moldoveni, ci de moldoveni.

 19. Ciolacu trebuie re-educat;

  – Ponta: Sova e ignorant, nu antisemit, ca multi alti romani
  Dan Şova, pedepsit cu o excursie la Washington
  Vizita la Muzeul Holocaustului i-a prins bine:
  -Am studiat multe sute de pagini, am fost la Washington la Muzeul Holocaustului unde am avut acces la foarte multe documente scrise, marturii si …

  Ciolacu trebuie sa vanda covrigi in Moldova!

 20. GOLDSTAINEZILOR ,ROMANII NU MAI CAD LA MANIPULARI SI PROVOCARI IEFTINE,SIMIONICA cea mai transmis Lulea,cere.s ORDINELE?🤔😁

 21. Simion a luat o gura de detergent înainte de conferința, apoi dai cu apa, sa facă spume bine

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.