George Simion: „Suntem răzbunarea românilor”

Preşedintele AUR, George Simion, a afirmat joi că Alianţa pentru Unirea Românilor nu vrea să fie „încă un parazit pe spatele statului român”, a susţinut că el nu va fi „prizonier al vreunei camarile de partid, cum sunt Ciucă şi Ciolacu”, şi a dat asigurări că nimeni „nu o să fure” partidul, aşa „cum i-a fost furat lui Nicuşor Dan USR-ul”.

„Nu au înţeles că noi nu vrem să fim încă un partid politic, încă un parazit pe spatele statului român. Eu, George Simion, nu voi fi prizonier al vreunei camarile de partid, cum sunt Ciucă şi Ciolacu vârfurile găştilor infracţionale PSD şi PNL şi nici nu o să fure nimeni AUR-ul, cum i-au furat lui Nicuşor Dan, USR-ul. Noi nu suntem un partid politic, suntem răzbunarea românilor asupra hoţilor care distrug de 34 de ani ţara. Suntem palma pe care o dăm comasaţilor”, a declarat Simion la un eveniment de lansare a campaniei oficiale pentru alegerile din 9 iunie.

El a adăugat că mişcări precum comasarea alegerilor sau „infiltrarea agenţilor de influenţă” în interiorul partidului său au întărit AUR, nu l-au îngenuncheat, subliniind că a venit timpul pentru o nouă clasă politică.

„Este timpul pentru o nouă clasă politică, nu eram pregătiţi pentru alegerile locale, dar ne-am regrupat instant (…). Noi suntem AUR şi este timpul să dăm voce unei noi clase politice. Au comasat alegerile, ne-au băgat infiltraţi, iepuraşi, căţei din ăştia mici, să încerce să sperie alegătorii. Doar nu credeaţi că nu vor exista trădători. Au crezut că ne vor pune în genunchi prin aceste mişcări, prin comasarea alegerilor, prin infiltrarea agenţilor de influenţă în interiorul AUR, dar nu şi-au dat seama că toate aceste lucruri ne-au întărit, ne-au făcut să realizăm şi mai mult importanţa alegerilor din acest an şi mizele care sunt în joc”, a spus liderul AUR.

Totodată, Simion a afirmat că soluţia pentru Bucureşti este Mihai Enache, candidatul AUR pentru Primăria Capitalei.

„Îl avem pe Mihai Enache, omul de AUR pentru Bucureşti. Pe cine să voteze bucureştenii? Pe Burduja, care a furat banii de la Bancorex? Să voteze cu Dan Voiculescu, care a furat banii securităţii prin Crescent? Să voteze PUSL, care foloseşte bâta politică televizată ca să influenţeze electoratul? Nu! Este timpul pentru o nouă clasă politică”, a susţinut el.

La rândul său, senatorul Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, a transmis că votul din 9 iunie nu este o „banală” alegere de primar sau de consiliu local, ci trebuie să vizeze „debaronizarea” satelor şi oraşelor, pentru ca „mafiile locale să fie destructurate”.

„Nu este o banală alegere de primar sau de consiliu local, ci un vot pentru debaronizarea satelor şi oraşelor noastre, pentru ca mafiile locale să fie destructurate, nu este un obişnuit scrutin pentru funcţia de preşedinte de consiliu judeţean, ci un vot pentru tăierea unei importante surse de putere a găştilor de pradă care au capturat statul român, nu este doar o alegere de deputaţi în Parlamentul European, ci un vot care să dea o şansă României în UE şi o şansă Europei să fie mai bună (…). Vrem o Românie prosperă, suverană, în pace, care cultivă viaţa, într-o Uniune Europeană de naţiuni suverane care preţuiesc viaţa, care respectă tradiţia şi urmăresc pacea prin bunăstare”, a punctat Târziu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8

28 de Comentarii

 1. Nu ma rusule,ești răzbunarea mediocrității fata de cei cu educație. Romanii tai sunt dacii liberi ,cu putina scoala ,fara pregătire profesionala superioara.

 2. Prea putini oameni de buna credinta pritre atitia limbrici politici! Insa partidele nationaliste si suveraniste sunt viitorul Romaniei! Nu va pasa de alegeri – o sa mincati mai departe borhotul cu care ati fost obisnuiti!
  O sa aveti ceea ce meritati!

 3. Esti un mic securist neomarxist fără talent iar românii nu sânt așa cum va fac să înțelegeți ,o să vedeți la vot când 65/70%se vor abține să voteze!

 4. AUR este pedeapsa pe capul romanilor……[Rumburak]

 5. AUR este strigatul disperat al romanilor! Cand nu mai ai ce face sau ce vota, deoarece toti cei alesi te-au furat si mintit, atunci te extremizezi si vrei sa scapi de parazitii psd-pdl-USR!
  Ori nu votezi, ori le dai in cap si votezi aur!
  Cine voteaza psd-pdl-USR isi tradeaza si.vinde tara!

 6. Ce ușor să te joci cu cuvintele și destinele românilor folosind falsități și manipulari fara sa ai intenții merite sau sa te racomande ceva decât împingerea din spate a celor care te comanda și ești parte.Lasa mă circul ca esti patetic

 7. am auzit deunazi ca aveti intelegere cu urZula sa aderati la formatiunile „extremiste de dreapta”…adevarat?

 8. Pe langa extremiștii banderovisti ucraineni,care sunt ocrotiți de comisarii bruxellezi și înarmați până în dinți,auristii sunt albi și pufoși..Sălbaticii lui Teagnibok,ce urlau pe maidan la urechea lui Nuland : moscaleacu na ghileacu sunt eroi europeni..Super..Apropo.Banderovistii din „Pravăi sektor” nu cam doresc pe linia întâi..Ei mai mult cu propaganda și pe la talc show-uri refuzând să se supună statului major condus de Sârschyi..Mai mult cu programe sorosiste unde nu se trage din arme..

 9. In (editat) sa devenita proverbiala, alde Gigel Aur habar nu are ca colegii Ciolacu si Ciuca ( ca si Johanis si Petrov) sunt servitorii camarilei securiste si deloc de partide care sunt anexe ale securitatii. Sau este si el in aceeasi situatie?

 10. Cocalarii nu sunt răzbunarea românilor!Cum pretinde ,primul dintre ei,Simion.Romanii nu sunt cretini sa voteze cocalari,pitiponci cu două clase.Eu îmi doresc 5% pentru voi!Atât cat sa avem de o rezervație exotica de cocalari.

 11. Simioane cea mai mare greșeală a ta a fost când ai anunțat că primești în AUR toate scursurile celorlalte partide! I-ai primit și acum ți-o dă la cap. Te-ai înconjurat numai de pramatii și ai distrus speranța oamenilor cinstiți! Nu știu cum o să ieși din aceasta mocirla! Totul e pe baza de încredere. Din moment ce s-au înrolat în AUR numai leproși si scorul electoral se va duce în cap. Trebuia să-ți formezi organizații teritoriale încă gin 20.20! Acum e tardiv! S-au infiltrat în AUR numai spioni cu misiunea de distrugere din interior a partidului!

 12. si cine nu crede sa duca in Argentina, si vada cum o tara care era sluga chinei si rusiei a luat-o spre calea dezvoltari cu un „extremist” la „butoane”

 13. Un discurs fara nici un obiectiv, fara nici o tinta precisa….este o FORMA FARA FOND….
  AUR = UN PARTID PSEUDOSUVERANIST…..
  NU ARE ABSOLUT NICI O REACTIE LA VREO ACTIUNE, MASURA A GUVERNULUI….TRAGETI SI DVS O CONCLUZIE…..

 14. Toate partidele sunt la fel fiindca TOATE sunt cu NATO si cu UE…Toate partidele sunt la fel fiindca TOATE vir puterea pengru furt si capatuiala….Toate partidele sunt la fel pentruca asa e sistemul. Dovedesti ca esti prost si incompetent, nu – i nimic, votam pe altcineva. Si tot asa…Un partid trebuie sa aiba macar o doctrina. AUR nu are nimic, AUR e o varza care cica razbuna pe romani, dar care romani? Si ce sa fac eu cu razbunarea daca in locul lui Ciolacu vine Simion? …Pai multi zic cs Romania are PIB foarte mare, ca se traieste foarte bine in Romania!!…Pai daca se traieste bine, de ce sa ma razbun pe Ciolacu? Ca recalculeaza 5 milioane de pensii din care 3 milioane vor fi substantial mai mari?… Sa fie limpede, Ciolacu are o singura buba in cap, ca e cu NATO si cu UE..Dar Simion este tot cu NATO si UE…Arunci?… NU exista in Romania un partid care declara ca vrea in afara NATO si UE, ca asta inseamna Tara Suverana…

 15. @ caca-maca , daca esti la fel de” intelectual” precum ti-e numele, e clar.Dar voi” entelectualii” l-ati votat si ati prostit lumea sa-l voteze pe Basescu-Petrov si pe Hantzi JohAnnuSS…Intoarce-te unde ti-e locul” caca” , pricepi ? Si ia-o si pe@ Viorica Ianc cu tine. sunteti fetizi.Dupa 34 de ani ar fi trebuit sa vi se intipareasca pe ” cerebleg” -” DESTEAPTA_TE ROMANE!” . Iar veniti cu” raul cel mai mic” ?In schimb il vreti (si noi) pe Ilici Iliescu judecat pentru ce-a facut cu camarila lui ,nu ?Hai la caca !

 16. Clacsoane nu te duce deloc bibilica. Partidele sunt ale securitatii (celei noi in procent de 90% si celei vechi patriote si netradatoare 10%). Alea la care te referi ca sunt cu nato si ue fac parte din acel procent de 90%.

 17. Doamne ajuta, poate așa scăpăm de americani și ne dezvoltăm pe picioarele noastre, și mai sper că hoții și trădătorii din ultimii 34ani să plătească

 18. Are dreptate ,..E clar răzbunarea,.Romînu nu are alte sentimente, decît țeapa, hoția, și răzbunarea,.Dar nu-l duce dibla de ce urmează după răzbunare,..și mai ales de cine sunt ”răzbunătorii” cărora se ploconează..

 19. @batalionul de vivandiere,va spun pentru ultima dată:nu va mânjiți conștiința,și așa pătată,votând extremiști de tip Sosoaca ori Simion.Voi vreiti da reeditați anii 30,când Hitler a adus nazismul in Germania,pacalindu-i pe nemți cu promisiuni deșarte.Draga batalion de vivandiere,draga mare urs,nu va dau sfaturi cu cine sa votați.Dar nu votați extremiști.Romanul nu are in ADN -ul lui aceasta moleculă a extremismului,in afara trolilor de factura voastră.Mai bine votați pe soacrele voastre decât pe Simion.Aveti dreptate, PNL, PSD,au furat 35 de ani de au stins.Dar sunt hoții noștri.Fura doi saci,al treilea îl pun pentru dezvoltarea țării.Politicienii sunt oglinda electoratului,nici mai buni nici mai răi!Dar nu votați extremiști care să reînvie acea lume care a omorât sute de milioane de oameni nevinovați.Mai bine votați hoți in loc de a vota criminali.Acum 35 de ani Pib-ul Românie era de ceva 33 de mii de miliarde.Acum e de tri ori mai mare:350 de mii de miliarde.Tocmai unul ca mine sa va bată obrazul pătat?Nu votați extremiști!.Inteles Năvrăpăscu?Sau vrei să-ți explic in alta limbă?

 20. Erata:Acum Pib-ul e de zece ori mai mare:350 de mii de miliarde.Scuze pentru inexactitate.Nu vreau să-i învăț greșit pe trolii pro Simion sau pro Putin.

 21. @axon-Poporul român,in majoritate, este pentru NATO și UE.Minoritatea se supune majorității,ori de nu :in Korea cu voi ori în Rusia la Magadan,acolo e cald și sunt mine de aur ,gulagurile s-au desființat.Ati fi oameni liberi.

 22. NewsReader Romanii au ce vota. Dar au ales mereu hoți,inculți,pleava tarii pentru ca s-au regăsit și ei. Au ales prostovani cu tupeu,pentru ca votanților li s-a părut ca asta înseamnă realizare. Sa fii un neica nimeni,dar sa te ajungi în politica. Sloganuri precum ” a furat și? A facut și ceva pe langa”. Sau ” fura ,dar e de-al nostru”. Sau cine a adus pe acești hoți ca primari ? Votați chiar și în pușcărie. Iar sa înlocuiești hoții cu prostii ,sau hai,cu „nationalistii” arata cât de inculți sunt unii votanți. L-ati pune pe Simion cioban la oi? Dar pe garcea sa păzească via?

 23. Nelu,ba,câte clase ai? Sa scapi de americani? Dar te-a invadat America vreodata în istorie? Te-a călcat cu cizma pe grumaz intrând cu tancurile? Sau violand neveste și copile? Ești liber,ba scrii și tâmpenii și uite nu te arunca nimeni de la balcon. Te îneci în propria mediocritate . Ce scoala ai ba teleaca? Nerealizarea ta în viata este problema ta. Ești sclavul propriei tale lipse de educație.

 24. AUR = Partid Pronazist si Prorus intitulat doar asa pentru prostime Suveranist. Tot la Halka trag si ei.

 25. @ moromete : Milei ăla din Argentina e dus cu capu’ de-a binelea. Asta i-ar mai trebui României, un Milei…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.