Gestul emoționant făcut de actorul Costel Constantin înainte să moară

Jurnalista Ioana Mandache a povestit, pentru Click, cultimul ei dialog cu marele actor Costel Constantin, care a murit la vârsta de 81 de ani.

Potrivit jurnalistei, actorul a trimis prietenilor, cu o seara înainte de deces, un mesaj cu o icoană, cu Maica Domnului și cu pruncul.

„Ieri l-am sunat și i-am spus „La mulți ani!” de Sfântul Constantin și Elena. Eu sunt încă șocată pentru că am avut o conversație de suflet cu el. Era ok, nu părea să fie bolnav sau să aibă vreo problemă.

Pe la 22:30, aseară, mi-a trimis un mesaj cu o icoană, cu Maica Domnului și cu pruncul. Am văzut-o abia de dimineață. El a trimis mesaj prietenilor de suflet.

Am rămas șocată atunci când am aflat că s-a prăpădit așa dintr-o dată! Probabil că a murit azi-noapte sau azi de dimineață (miercuri – nr.) pentru că aseară el era on-line”, a declarat jurnalista.

Actorul locuia singur într-un apartament, după moartea soției sale, care l-a afectat.

„El suferea cumplit după Mihaela, soția sa, care s-a prăpădit în urmă cu nici un an. Nu știu dacă avea și o depresie, cert este că eu cred că de asta a murit, de dorul ei. Spunea că nu mai este el de când ea a murit. Nu se mai regăsea!

Ei erau foarte apropiați. Știu că ea avea un magazin alimentar, s-a ocupat de afacerea asta, dar ei doi erau nedezlipiți. Ea tot timpul era cu el, la teatru, peste tot! Îl însoțea oriunde mergea.

Rămăsese singur pe lume și suferea de singurătate. Anul trecut și-a luat „Adio!” de la scenă, cu ultimul lui spectacol în care a jucat: „Omul care a văzut moartea!”

Ei nu aveau copii. El avea un băiat dintr-o altă căsătorie, și ea la fel. Era și bunic!”, a mai spus jurnalista, pentru Click.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.