Greu de crezut, dar adevărat. Incendiu la un spital din Germania

Patru persoane a murit şi multe altele au fost rănite într-un incendiu izbucnit joi la un spital din Uelzen, la sud de oraşul german Hamburg, în Saxonia Inferioară, relatează Tagesschau.de.

Trei pacienţi au murit la faţa locului, un alt pacient a fost dus la un alt spital şi a murit acolo.

Un bilanţ iniţial anunţat un mort şi un dispărut.

Focul a izbucnit joi seara târziu la etajul al treilea al spitalului şi a cuprins mai multe saloane cu pacienţi. Majoritatea victimelor au arsuri şi au inhalat fum, au menţionat pompierii şi poliţia locală.

Cei circa 140 de pompieri mobilizaţi au reuşit să stingă rapid incendiul. Pacienţii evacuaţi au fost mutaţi fie în altă aripă a spitalului, fie la spitale învecinate.

Potrivit primelor estimări, pagubele materiale s-ar putea ridica la peste un milion de euro, a menţionat poliţia într-un comunicat.

Autorităţile au lansat o anchetă pentru a stabili cauza incendiului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

 1. Din 2015 Germania a decăzut puternic,. Odată cu imigrația și willkommenspolitik a lui mutti și a blegului de azi, Germania nu mai este locomotiva,.. iar restul de ”vagoane” sunt in derivă.. Europa conform planului, sancționată, liberalizată, plină de NATO și arme este condamnată să fie statul 51 al licuriciului pedofil și gender. Azi au inundație,.. iar sacii de nisip puși sunt furați, de nemți sau de mohamezi in curînd majoritari.. Deci la ce te aștepți ?? Crezi că acest drum duce la binele tău ??

 2. Si la ei sunt prize in spitale, si la ei se incing prizele din cauza excedentului de aparate bagate in priza sau cu defecte electrice.
  Unde exista tehnologie, este imposibil sa nu apara si accidente. De la prima piatra folosita de om ca unealta au inceput si accidentele: neanderthalianul si-a dat cu toporul in oaie atunci cand a incercat sa sparga o nuca sau vreun melc……[Rumburak]

 3. Nu abandonam mitul german pentru nimic! Uite că se prea poate și la ei .

 4. E doar un spital, în România au ars și ard pe banda rulanta dar nimeni nu răspunde penal sau civil în fața legii din cauza legislației cu dedicație! Apropo, când va intra în vigoare în România legea Malpraxisului? O să mucegaiasca în sertar daca nu e deja la gunoi acest proiect de lege promis cu surle și trâmbițe, exact cum e prezentat shengen-ul aerian și maritim la ora actuala.

 5. nici Jermania nu mai e ce a fost,au nevoie de un nou Puti..asta,Hicler

 6. Mentalitate de slugoi! Tare mai urâți România, javrelor! Dacă e la nemți, e „greu de crezut”, dar dacă se întâmpla la noi, toată presa vuia, toți începeau cu „demisia”, că țara e de kăkat şi tot aşa… Mai începuseră deontologii să-i laude pe japonezi că ce meseriaşi au fost cu accidentul de avion, că au evacuat repede pasagerii şi că ce nasol ar fi fost dacă asta s-ar fi întâmplat în România. Adică tot noi suntem de fapt nişte idioți, din principiu, fiindcă deontologul ştie precis cum muream ca şoarecii dacă s-ar fi întâmplat o coliziune pe Otopeni, iar japonezii sunt genii, deşi au produs un foarte grav accident pe pistă! Sigur că e bine că i-au evacuat rapid, dar nu ar fi fost şi mai bine dacă erau atenți şi nu s-ar fi ciocnit la sol? Şi turnul de control, şi piloții. La noi, de pildă, nu s-au întãmplat astfel de accidente, deşi suntem proşti iar străinii sunt mereu grozavi.
  Mentalitatea asta slugarnică face să fim priviți şi tratați aşa cum suntem…

 7. „MOTORUL EUROPEI” … pe hydrocarburi 😀
  s-a grippat VERDE-POLITIC !
  😀
  E de mirare ca din disperare populara anti-americana nemtii aveau deja „samanta de scandal” NATIONALIST chiar si-n
  plapanda … BND !
  (mai tineti minte scandalul TRADARII impotriva anti-americanilor, pro-germani, in BND 🙁 )

 8. @ Deontolocul
  Mioriticii au „mentalitate de slugoi” pt. simplul motiv ca SUNT slugoi. Valahia este o colonie US/UE iar populația sa este o slugă, ca doar de atât este capabilă.
  Dar nu asta e cel mai grav, ci decadența mentală a valahului de rând de la „revoluție” încoace. Săracul la minte nici nu mai e capabil să facă diferența între Germania, Japonia și România. Pe când primele două țări citate se află la vârful tehnologiei, au orașe dezvoltate și curate, ultima tară își exportă gunoaiele și tâlhari în restul lumii. Dar mioriticul se complace în această situație și își găsește scuze de 5 Bani.

 9. @ala de la 12:00
  Esti defect.
  Roaga-ti stapanul sa te bage in service.
  Vezi sa fie unul german, sa-ti puna ulei de calitate…

 10. @omul simplu,de pe strada: pai trebuie shi-n Spania, Anglia, Franta, Cehia, Olanda. E plin net-u de atacuri asupra femeilor, magazinelor.. Haules-baules civilizatzia.. Kre/kre.. .

 11. „Greu de crezut, dar” … esti cu capu’n nori / sa nu zic altfel !
  Tat natul … // isi are falitii sai // .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.