”Guvernare nășită de Iohannis”. Tomac. ”Cea mai mare inflație din Europa, cea mai scumpă mâncare”

Eugen Tomac, președintele PMP și unul dintre liderii Alianței Dreapta Unită (ADU), a declarat că alianța PSD-PNL e o „construcție toxică clădită pe minciună”, din cauza căreia avem cea mai mare inflație din Europa și cea mai scumpă mâncare, potrivit B1Tv.

„Toată această construcție toxică s-a clădit pe minciună. Dacă vă uitați la sloganul lor – ”stabilitate”… Păi stabilitate în fața a ce? Toate temele pe care le-au promovat sunt goale d4 conținut. Au spus că s-au comasat că avem război la graniță, dar uitați-vă că deși au alocat 2,5% pentru Apărare, au cheltuit doar 1,56%. Deci acești oameni trăiesc doar din minciună.

Oamenii trebuie să înțeleagă că această majoritate și această guvernare nășită de Iohannis duce țara în prăpastie. Avem cea mai scumpă mâncare, importăm peste 80% din produsele alimentare de bază, deși suntem o țară cu un potențial agricol fantastic, avem cea mai mare inflație din Europa și niște partide care se agață de orice și fac orice le trece prin minte pentru a rămâne la putere.

Democrația în România e în pericol și mă bucur că dl Drulă a avut curajul să invite PMP și FD în acest proiect ambițios pe care l-am construit cu foarte multă muncă, pentru că adevărata alternativă la PSD și PNL e Dreapta Unită”, a declarat liderul PMP.

Presiuni  uriașe  

„Electoratul de dreapta trebuie să știe că un vot pentru PNL în 9 iunie e un vot în coșul direct al PSD. Lucrurile s-au separat clar. E o realiatte: un vot pentru PNL e un vot pentru PSD. În orice sectorul din București, la Timișoara…. La Timișoara, PNL-iștii fac campanie la Consiliul Judetean pentru dl Simonis (de la PSD).

S-au comasat că sunt disperați să-și păstreze puterea cu orice preț și v-o spune un om care doi  ani de zile a fost hăituit cu peste 90 de procese.

În fiecare săptămână liderii PSD și PNL îmi spuneau ”hai în gașca noastră, nu trece lângă USR că nu ai nicio perspectivă, noi suntem viitorul”. Or politica se face prin asumare și principii în care crezi, clădite prin libertate de asociere.

Noi asta am făcut, am adus oamenii curajoși din această țară sub aceeași umbrelă. Eu am încredere în dl Drulă, în dl Orban și în colegii noștri care muncesc în toată țara în aceste zile”, a conchis Tomac.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

11 Comentarii

  1. Tomac are dreptate cand afirma ca guvernele MELE (toate) au distrus Romania in cativa ani mai mult decat toate celelalte in aproape 30 de ani. Dar greseste cand crede ca Johanis a nasit aceasta coalitie tradatoare si vanduta strainilor. Pe Johanis nu l-a intrebat nimeni, nashul a fost SECURITATEA care lucreaza in cardasie cu noii ri stapani de afara.

  2. Seful de trib „Tomahawk” se pregateste, probabil, pentru postul de guvernator al viitoarei gubernii Moldova, parte din „Novaia Ukraina”.

  3. pai nu era la fel pe vremea lui basescu cind tomac sugea sugiucu? a uitat ce sustinea? nu se schimba nimic in afara de imbecilii care-si schimba mereu mesajul in functie de interese… nu-i asa tolo mace? scirba si dispret fata de toata clasa politica!

  4. Rezolva tomac totul! Binenteles, ca si pana acum, pentru el si familionul lui de securisti. La gargara se pricepe. Si la a profita de pe urma fraierilor care l au votat constant.

  5. @zalmoxe: de cate ori l-ai votat pe Petrov? Lasa-i pe altii sa vorbeasca.

  6. Mă,. tîrziu, dar totuși și-a dat seama.. De era mai aproape de ciolan, cu siguranță nu observa.. Zicea ca la radio, că se trăiește mult mai bine ca anno d-acu ,. Borfași nenorociți, care te văd prostu..

  7. Asta ii tinea tucalul turnatorului petrov cand „dadea la boboci” dupa betie, un jeg securist.

  8. Asta nu.i guvern e o grupare de impostori,incompetenti comunisti care dupa 89 au continuat sa stea agatati de putere Ca ,,rahatul porcului de iarba,,Romanii sa ia aminte,pana nu.i dau Jos si ISI aleg persoane patriote si competente sa.i comande v.a fi di. ce in ce mai rau.Mamaliga oricum v.a exploda o sa sarà Numa cacat de comunisti in toate directiile miliardele furate si Bianca😉 😁

  9. Ati uitat ce datorii au facut guvernele Tariei de Dreapta (Ornan + Cutzu) ? Ati uitat de betiile din birou premierului Organ ? „Cine nu sare, merge la inchisoare” ! Nu mai merg pensionarele la numer-olog ?

  10. Hai baaa, nu mai dezenformati. Rooomanii mananca cea mai buna si mai ieftina mancare,ce ieftina,e chiar gratis.Prin reprezentantul lor,al Romaniei, „seful statului ” ( mafiot si esuaaaat ),rooomanii mananca la Cina cea de taina cea mai gratis mancaaaare.De 5 steeele.Altceva ce mai doriti?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.