Horoscop miercuri 6 decembrie

E mare sărbătoare astăzi, iar cei mici și, deseori, și mari, au primit deja un cadou de la Moș Nicolae. Ce ne mai așteaptă astăzi, aflăm de la astre. 

Berbec

21 martie – 19 aprilie

Principalul lucru este să înțelegeți de ce aveți nevoie de fapt. Atunci, va fi mult mai ușor. Astăzi, veți avea o șansă pe care nu trebuie să o ratați.

Taurul

20 aprilie – 20 mai

Dacă vi se întâmplă să vă aflați în centrul atenției astăzi, încercați să profitați la maximum de moment. Cine știe dacă o altă oportunitate ca aceasta se va prezenta în curând?

Gemenii

21 mai – 20 iunie

Astăzi, fără nicio prognoză, chiar veți putea prezice viitorul apropiat, nu numai pentru voi, ci și pentru cei din jur. 

Cancer

21 iunie – 22 iulie

Azi nu este pentru voi. Cu cât sunteți mai puțin văzuți și auziți, cu atât va fi mai calmă ziua.

Leu

23 iulie – 22 august

Astăzi, cu siguranță, trebuie să petreceți cel puțin câteva minute comunicând cu natura. Poate nu nepărat într-o zonă sălbatică. În cel mai rău caz, admirați cactusul sau orice plantă pe care o aveți pe pervazul ferestrei.

Fecioara

23 august – 22 septembrie

Astăzi, veți descoperi ceva uitat. Poate că va fi un fel de lucru pe care l-ați pierdut cu mulți ani în urmă, poate un sentiment de mult timp stins se va trezi în voi, dar nu putem exclude posibilitatea ca veți găsi o comoară.

Balanță

23 septembrie – 22 octombrie

Astăzi, se poate dovedi marcată de o stare de nebunie fericită care vă va birui dimineața și nu vă va lăsa până la sfârșitul zilei. Există avantaje în acest sens – nimeni nu vă poate deranja.

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Astăzi, ar fi bine să vă asumați un risc și să acționați măcar. Chiar dacă nu reușiți, măcar puteți găsi o scuză și ați încercat. În caz contrar, nu va fi nimeni de vină în afară de voi.

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Astăzi, nu vă veți supune legile naturii – le veți asculta pe ale tale. Faceți ceva bun!

Capricornul

22 decembrie – 20 ianuarie

Acțiunile vorbesc de la sine; nu vor avea nevoie de însoțire verbală astăzi.  

Vărsător

21 ianuarie – 18 februarie

Astăzi, treburile personale, în special cele legate de sentimente tandre, ar trebui să aibă cea mai mare prioritate. Orice altceva poate aștepta.

Peşte

19 februarie – 20 martie

Fiți atenți în interacțiunile cu ceilalți. Aveți grijă să nu jigniți accidental o persoană, de exemplu, demonstrându-vă superioritatea.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.