Imaginile dezastrului din Cehia

Cel puţin patru oameni au murit şi zeci au fost răniţi în urma coliziunii dintre un tren de pasageri şi un marfar, miercuri seara, în Cehia.

Accidentul a avut loc cu puţin timp înainte de ora 21.00 GMT în apropierea staţiei Pardubice, la aproximativ 100 km est de Praga.

Aproximativ 300 de pasageri, printre care mulţi străini, se aflau în tren, a transmis televiziunea publică.

„Operaţiunile de salvare au fost complicate deoarece primul vagon a fost deformat. Acest lucru a îngreunat accesul la răniţi”, a declarat un pompier, Pavel Ber, jurnaliştilor aflaţi la faţa locului.

Premierul Petr Fiala a vorbit despre „un mare dezastru”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

4 Comentarii

  1. Străini care călătoreau spre UrcRuina ? măR😜g …
    ■■■ RumburKK ■■■

  2. Așa se întâmplă atunci când va interesează mai mult despre războaiele altora decât de țara voastră!…

  3. apropo ca am uitat sa comentez saptamana trecuta, ca rromanasii nostrii s-au decis sa cumpere locomotive de la polaci… polacii au fost prinsi ca le manaresc din software in asa fel incat daca sunt reparate de terte parti sa se strice si mai des, conform unui audit efectuat de alti clienti.

  4. Ha, ha! “Marele dezastru” s-o ‘nfăptuit cân’ cehii o trecut di partia car’ nu trăbă! Da’ di la atâta biere nu-ș’ dau s’ama non’ acum…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.