Incident fatal. Aspirat în turbina unui avion

O persoană a murit după ce a fost trasă de curenți și a căzut între paletele care se învârteau ale turbinei unui avion de pasageri care urma să decoleze de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. Aeronava operată de KLM se pregătea să plece spre Billund, în Danemarca, potrivit B1Tv.

„Un incident fatal a avut loc astăzi la Schiphol, în timpul căruia o persoană a ajuns într-un motor de avion în funcțiune”, a declarat transportatorul olandez KLM într-un comunicat. „Din păcate, persoana a murit.” Identitatea victimei nu a fost încă dezvăluită.

Poliția de frontieră olandeză, care este responsabilă cu securitatea pe cel mai mare aeroport din Țările de Jos, a declarat că pasagerii au fost evacuați din avion și a fost deschisă o anchetă.

Aeronava implicată este un avion cu reacție Embraer pe distanțe scurte, folosit de serviciul Cityhopper al KLM, care operează zboruri către destinații din apropiere, cum ar fi Londra.

O poză postată de postul public olandez, NOS, arăta avionul înconjurat de mașini de pompieri și ambulanțe lângă terminalele de plecare.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.