Iohannis a furat startul campaniei electorale

Ultima apariție televizată a președintelui, o ieșire cu acuze grosolane la adresa unui partid politic, a coincis cu lansarea panotajului electoral pentru candidatul Klaus Iohannis. Imediat ce scăfîrlia lui Klaus a fost împodobită cu șepcălia faimoasă prin plagiat, un fel de ”Klaus great again”, toate șoselele mai bune și mai importante ale țării s-au umplut cu figura adormită a președintelui, însoțită de sloganul său electoral. Pe la țară și prin orașele mici nici urmă de dînsul. Pe acolo sloganul său potrivit ar fi fost:
– ”Nu știu! Nu mă interesează!”

Dar pe drumurile mari, Klaus, despre care mulți zic că merge ca dulapul din desenele animate, stă cocoțat în vîrful parului și ne anunță programul său într-o semi-propoziție:
”Iohannis – Pentru o Românie normală!”
Semi-propoziția n-are verb pentru că nici nu se face! Adică n-are acțiune.

La marginea verii, cu o săptămînă înainte să sune trîmbițele toamnei, președintele s-a grăbit să facă poporului o bucurie, dînd un semn zgomotos că și-a încheiat vacanța și că s-a trezit din adîncile sale nepăsări. Și că este gata de lupta politică. Răbufnirea aceasta ne ajută să înțelegem personalitatea acestui om închis care adeseori se poartă ca un încuiat.

Despre comoditatea președintelui Klaus Iohannis nu are rost să mai scriu. Se vedea de cînd era inspector șef și primar. Este o lene națională și internațională. Nici despre orele și zilele pe care le ciupește ca să fugă la nevastă nu merită să vorbim. Nici despre pauzele pe care le fură ca să-și dezghețe încheieturile la cîteva mingi de golf la Clubul Diplomatic. Faima lui Klaus Iohannis vine doar din ce nu face, prestațiile sale fiind un soi de placebo în politica și în viața României. Uneori Klaus Iohannis joacă rolul vulpii. Adică a leneșului viclean. Se face că doarme ca să tragă clapa guvernului, parlamentului sau adversarilor săi mai căpoși. Lui Klaus Iohannis îi adoarme mîna cînd să numească un procuror șef al României. Mai bine se scarpină cu stiloul! La fel și în cazul unui procuror șef la DNA! Nu vrea să-și mai amintească de înfrîngerea cu Luluța și cu Augustin Lazăr. Cîte înjurături i s-au tras de pe urma lor!? Nu vedeți că țara merge și așa? De ce să-și piardă vremea cu atîtea numiri? Și modificările de legi îl obosesc. Mai bine le contestă. De ce să ceară Parlamentului o prelungire a mandatului expirat al lui Eduard Hellvig? Și așa nu s-a prins nimeni că România n-are un cap legal la SRI! Partidele fac pe ele de frică și nu măcăne! Doar n-o să-l lase fără principala forță de sprijin în campania electorală? Liberalii fără băieți habar n-au ce să conceapă o diversiune! Ambasador în Israel? Dacă poate DNA-ul fără șef, poate și Israelul fără ambasador român. Adevărul este că vrem prea multe de la acest Klaus Iohannis! Doar n-o fi treaba lui să se ridice împotriva rețelelor mafiote!? Președintele este bun la ascultat imnul, la vizite, la onoruri, la drapel și la citit cuvîntări. De catastrofe, de popor și de găinării să se ocupe guvernul și parlamentul! Treaba președintelui stă în lucrurile mari, în vizite și fotografii protocolare, în semnatul tratatelor și rînjitul pe la recepții!

Să fim mulțumiți că se duce pe la atît de multe și nu cere ore suplimentare!
Panourile uriașe apărute recent pe marginea șoselelor nu reprezintă decît imaginea președintelui despre sine, chiar dacă față de dimensiunea mega-panourilor isprăvile sale nu depășesc anvergura unor pîrțuri. De ce să nu înceapă campania electorală mai repede cînd asta este principala sa îndeletnicire? Să se arate poporului și să-i sperie pe dușmani!
Panourile megalitice nu prea par a fi niște cadouri primite din SUA împreună cu șepcălia de la Trump. Și nici din Germania! Ele aparțin unei firme de publicitate outdoor din România. Dacă mălăețul Klaus Iohannis ar fi detergent sau ulei de motor sau chiar un fel de Mercedes, închirierea unui asemenea panou ar costa cel puțin 1000 de euro pe lună. Dacă înmulțim numărul lunilor rămase pînă la sfîrșit de noiembrie cu numărul panourilor risipite prin țară obținem un buget uriaș pe care președintele nu l-a cîștigat nici la Loto, nu-l are prevăzut nici în bugetul de la Cotroceni și nici nu l-a putut împrumuta de la SRI. Ca să nu mai zicem că l-a cîștigat din meditații la biserica din Sibiu. O asemenea producție și o închiriere a unei asemenea puzderii de panouri cît poarta Cotrocenilor nu se pot realiza decît cu un buget enorm care nu poate veni nici din meditații, nici din împrumuturi, nici chiar din chiriile caselor de la Sibiu. Poate dacă ar închiria Palatul Cotroceni ar scoate niște bani pentru o mică parte dintre ele.
Cu ce firmă, cu ce costuri și din ce buget a făcut Klaus Iohannis acest dezmăț publicitar? Nu-i destul că a furat la modul grosolan startul campaniei electorale! Operațiunea mai ascunde și învîrteli care ar trebui cercetate de fiscul lăudărosului Orlando Teodorovici. Cînd e la microfon acesta amenință ca leul în lesă, iar cînd este să treacă la fapte dă din coadă ca iepurașul!

Primul ministru ar trebui să pună lupa fiscală pe această campanie deșănțată, menită a scoate la iveală și a gonfla personalitatea molîie a unui președinte care n-a mișcat nimic în acest mandat de răzbunări, somnolență și călătorii!
Pentru că dărîmarea sau ștergerea panourilor cu scăfîrlia lui Klaus Iohannis ar costa cît bugetul unui oraș amărît, dezmățul de panouri de pe șosele ar putea fi trecut în registrul comic cu cîteva butoaie de vopsea albă sau galbenă și cu niște bidinele mai rezistente pe obrazele groase!
Prin 2016, Autoritatea Eletorală permanentă cita o lege chioară ( Nr.185/2015) care zice că ” responsabilitatea aprobărilor pentru amplasarea acestora pe spațiul public aparține autorităților publice locale, conform Legii nr. 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate.
Autoritățile administrației publice locale sunt singurele în măsură să răspundă sesizărilor privind amplasarea materialelor de publicitate politică pe spațiul public”.
Mă stric de rîs cînd îmi imaginez cum prin țară primarii se cațără pe scări și se chinuie să jupoaie panourile cu figura busumflată a lui Klaus Iohannis.
Și-i văd pe unii care strigă de pe scară:
– Jos capul lui Iohannis!

Nota redacției: Autoritatea Electorală Permanentă a comunicat în 2016: ”În perioadele dintre campaniile electorale, partidele politice pot să-și facă promovare politică prin orice mijloc permis de legile care reglementează domeniul publicității.
În ceea ce privește locurile în care sunt expuse bannere și alte materiale publicitare aparținând partidelor politice sau presupușilor candidați independenți la alegerile locale, precizăm că AEP verifică strict legalitatea surselor de finanțare pentru activitățile de publicitate politică, conform atribuțiilor prevăzute de Legea nr. 334/2006 privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 21

83 de Comentarii

 1. 70 de zile de aici inainte ne vom distram ca la circ cu gusterii-candidati si media baloasa!Alegeri prezidentiale cu rezultat prevazut,anticipat si de Nostradamus,ce poate fi mai putin palpitant si relaxant!Nu mai analizam sondajele mincinoase,nu mai facem pariuri cu amicii,doar sa fim atenti sa ne intoarcem si cu partea ailalalta in sus,sa ne-o bronzam uniform!

 2. Veorica Dancila si prietena ei de shopping Gina Haspel il vor pe Teutonul mioritic alaturi de Liviu Dragnea, adica in Ocna.
  Gina i-a trimis un Ruj de Buze cu Antena pe unde lungi AM „Texas Instruments” cu ajutorul caruia o informeaza pe Veorica ce mai e nou in materie de shopping. Veorica il vrea pe Teuton atirnind in Strampenii ei Guvernamentali iar Gina vrea sa-i faca pe plac Imparatului Real Estate of the World Donald Trump care vrea cu tot dinadinsul 6 case la Sibiu pentru copiii sai neascultatori. Pe AM se aude clar: Klaus Must Go !

 3. Succes, dle Presedinte Johannis!
  Am semnat pe Lista de sustinatori a PNL pentru candidatura Dvs!
  Mult succes, nu mor caii cand vor cainii!!

 4. Azi am vazut o poza cu Daea la mare,la forumul menopauzatelor PSD!Avea cravata la gat si in fiecare mana cate o valiza pilot,exact la la Alba Iulia acum si mai bine!Parea adus de la gara,intr-o valiza erau pampersii,cascavalul si rachia,puse de doamna,(sa nu bea si sa manance de la straini)in ailalata ce le zice el la schimburi,adica cravate ,camasi cu maneca lunga si papucii pentru camera de hotel,sa nu mai ia exoderil!

 5. Pentru rigoare, anuntul despre candidatura sa a fost facut in urma cu … un an si nimeni (din sfera politica) nu a amendat acest ‘derapaj’, altfel, bugetul presedintiei a fost rectificat pozitiv chiar de catre, exact, PSD .

 6. Catelus cu paru cretz..
  Fura startu din cotetz…
  El se jura ca nu fura…
  Da l-am prins…cu startu-n gura

 7. Cu retragerea lui tariceanu din campanie si din coalitie,orice prost a realizat ca acest terchea-berchea ramolit,are un Stapan deasupra lui, care l-a ocrotit si il ocroteste cu toate hotiile borfasului poolitic,dar care acum i-a spus :bai pul..puncte,puncte ..bleaga,te retragi in favoarea si mai batranului Diaconu,mai mare in grad ca tine!Pam pam!!Important e sa aflam a cui marionete sunt batraneii edecari Tari si Dya

 8. A spune adevarul nu inseamna „acuze grosolane la adresa unui partid politic”, partid care de la infintzarea lui de nea Nelu-kgb-istu s-a identificat cu coruptzia, hotzia, shmenul, shpaga, imposture, nepotismul; el este creatorul „baronilor” milionari din jaful banului public, a „nepotismului”, a „salarilor si pensilor nesimtzite” pentru clientele partidului; partid ce nu a promovat niciodata meriocratia si a ajuns acum sa guverneze cu impostori analfabeti, repetemti si nulitati in viata civila; asa a ajuns ministrul Spoprtului” unul care ca prof. de sport a luat nota 2,75 la „titularizare”, sau analfabetrzi la „invatamant”[pop], ori daca a cazut de 5[cinci] opri examenul la ANAF a devenit sefa; asa au ajuns, tractoristi, ospatari, mec. auto, etc. sefi de organizatzi judetene! Referitor la „sapca”, sunt cativa care ar fi dorit o „sapca” pe care sa scrie Balshoi-Veorica, Kuky[5-neveste], Orlando-discotecaru, chiar si pentru Borno-Brateanu-cartof-doi; ce viatza ar fi pentru unii, hotzie cat cuprinde, nimeni sa nu te intrebe de nimic…visuri!

 9. „Partidele fac pe ele de frică și nu măcăne!” În schimb măcăne Cocornel de la Cocotidianul, în fiecare zi, ca un papagal cocoțat într-un cocotier. Unii zic că Cocornel are început de cocoașă: Pe Zdragnea, Cocornel îl cocoloșește ca pe-o cocotă!

 10. Am pregatit , conform instructiunilor, butoaiele cu vopsea alba si galbena , am dat comanda si de bidinele zdravene , dar seful scarii nu ne lasa sa iesim cu ele , zice ca ” distrugerea materialelor de propaganda electorala , demontarea , deteriorarea sau ruperea bannerelor pot constitui infractiuni si se pot intocmi dosare penale . Instigatorii suporta aceeasi pedeapsa .” Cata dreptate are Dante : ” Cel mai intunecat loc din Iad este rezervat acelora care isi pastreaza neutralitatea in timpul unei crize morale .” Din pacate , formatorii de opinie de la care se asteapta minuni , adancesc decaderea si criza morala prin care trece Romania in etapa actuala !

 11. debiloidul are nevoie de un nou mandat pentru ca altfel la iarna va poposi la Jilava in timp ce duamna Carmencita Stafidita va deveni ‘sex Doll” la Tirgsor. ambii sinr infractori specializati pe furt de case si trafic de copii

 12. @Lili:cand Roosevelt a candidat si a treia oara,ca asa a avut chef in 1941 nimic nu l-a impiedicat,era doar o traditie „doua mandate”dar nimic scris in Constitutia SUA (ulterior au scris pe undeva doar doua mandate)!La cate alegeri prezidentiale am asistat, doar realegerea lui Iliescu dupa deceptia Constantinescu, a fost mai sigura (lupta cu tribunul in turul doi),comparativ cu ce a urmat!Astazi Iohannis are al doilea mandat in buzunar (ca Roosevelt al treilea)pentru ca nu are,practic,contracandidati, decat niste caricaturi umane prezentate de partide si grupari de interese ca si „candidati cu sanse”!Sa speram ca in 2024 va fi Kovesi candidata cu maxim de sansa:))) sa moara muscalii!

 13. Editat de buhai! Pe noi ne tine ciocirlan consemnati in cazarma, postam la program si ture prelungite si suntem platiti doar cu 50 de forinti pentru o postare pupincuristă-n băsăul buhaiului iar el risipeste sute de mii de euro si milioane de euro pe chipuri vopsite ale vitelului de aur.
  De maine gata, intram in greva toti ciocirlanii media.
  Ori ne da ca-n germania minimum 8,50 euro pentru un comentariu pupincurist ori daca nu sa se apuce să posteze el si cu ravasitoarea lui comentarii pe siteuri

 14. @parere…spune…sigur referirea este la priponitul de la Rahova si la maharii, pardon, baronii ciumei rosii!

 15. Acum 100 ani vorbeam de sibrn burger…acum langsam..langsam aber siher vorbim de siben haus…ale lui Johanus.

 16. Johanis este cu certitudine ciuma actuala a Romaniei. De culoare maro pentru a le face placere celor ce vor musai ca ciuma sa fie colorata. Norocul traiului bun al sapcaliului in acesti ani a fost opozitia mimata din partea neputinciosilor aflati la putere, PSD si ALDE. Au coabitat pe bune fara a avea nevoie de o hartie.

 17. Succes tovarase presedinte de forum nazist. Am semnat deja lista sa fiti arestat si bagat la zdup vreo 30 de ani …

 18. eu nu am intilnit un sas care sa vorbeasca bine de Romania sau sa vrea binele Romaniei, iiar Johannis nu este exceptia. Johannis a facut rau romanilor cit toti sasi la un loc, Johannis trebuie judecat nu votat

 19. Avand in structura biologica exclusiv TICALOSIE, ur si simplu nu e capabil de o altfel de comportare. Pai, daca a facut trafic de copii si a escrocat, la ce ne putem astepta? De fapt, d-aia l-au ales romanii, ca este cum este si-i reprezinta cel mai bine. Nimeni altul nu minte si nu comite ticalosii ca el.

 20. Nimic nou, hotul tot hot ramine, ca fura case, ca fura la alegeri! Iar pupincuristii ca lili ii transmit cu pieptul umflat de aroganta, ca au semnat pentru el in speranta ca vor fi avansati in grad! Uita insa un singur lucru: romanii s-au saturat de tradatori, s-au saturat de mincinosi ticalosi!

 21. Și eu tot Iohannis votez. Dacă iese președinte din primul tur nu mă deranjează absolut deloc.

 22. Și dacă ar fi apărut cu batic precum regina Angliei?

 23. Și ca mine peste 50 % dintre cei cu drept de vot. De ce? Foarte simplu: simțim românește!

 24. @malagamba, asa s-a crezut ca se va-ntampla si cu Basescu da’i exact invers: pensia de c.c.l + remuneratie egala cu 70% din salariul presedintelui in functie + salariu de europarlamentar + „ceva” pensie speciala pt. mandatele de parlamentar + casa pe viata + masini si valeti SPP…nimeni nu-l mai deranjeaza cu nicio intrebare despre flota, despre locuinta din Mihaileanu, despre spalarile de bani, despre Nana si cate-or mai fi! Pai KWI si a lui consoarta sunt mici copii cu ale lor 6 case, asa ca , sigur, ii vom „admira” peste 5 ani, prin cine stie ce vila de protocol situata prin Snagov sau, de ce nu, prin zona Sibiului.

 25. Aplica si asta metoda javrei de base cand pedelistii au umplut tara cu panouri! Ca doar avem bani!!!! „AEP verifică strict legalitatea surselor de finanțare pentru activitățile de publicitate politică” Te prapadesti de ras cum verifica, cum au verificat pina acum si vor verifica in viitor! Aiureli pentru prosti care cred in ce spun! Nici acum nu ati invatat ca legile sunt doar pentru unii, pentru altii, ca joianis, nu se pune…..

 26. Nu sapca imi sta in gat, ci tradarea Romaniei pentru o sepcutza!

 27. Simti „romaneste” ca joianis cand a spus ca Forumul German este urmasul de drept al Grupului Etnic German, interzis prin lege! Si atunci a „simtit romaneste”!

 28. Retorică : Cum mama dreaq-ului mai sunt încă români care să-l aduleze și voteze pe HOȚ ?

 29. Ce nu fura acest individ?!!! A FURAT STATUL ROMAN prin evaziune fiscala(meditatii la fizica!!!,nefiscalizate si se lauda cu asta).A dobandit proprietati si deci averi cu acte false furand inca odata statul roman si armcandu-i in strada pe cei care locuiau legal acolo.Nici pana astazi nu a platit statului roman sutele de mii de euro incasate ilegal si care ar fi putu fi folosite pentru pensii si alocatii,dar lui nu-i pasa si nu-l intereseaza soarta romanilor saraciti de el,de nemtii, austriecii si alte natii care il sustin pentru a le servi gratis avutia nationale(altfel inseamna discriminare).A participat,din calitatea lui de primar(reprezentant al staului)la vanzarea de copii romani.!!!Si ca sa puna capac la toate,s-a autodeclarat succesorul unei organizatii naziste,membra a trupelor ss,care a avut bunurile confiscate in baza unor acte internationale,nu de catre comunisti,cum a incercat sa acrediteze idea.Nemtii lui din Romania au intrat ilegal in posesia acestor bunuri,multe din ele,au fost scoli,gradinite,spitale,camine de batrani,iar statul roman,le plateste,asa cum am auzit din presa peste 65000 de euro lunar.!!!Nici asta nu i-a fost indeajuns,el incompetentul care are nevoie de luni de zile sa citeasca si apoi de alte luni sa inteleaga continutul documentelor care i se prezinta,daca il intereseaza,ca daca nu raspunde sec”nu stiu si nu ma intereseaza”,care nu a facut absolut nimic in mandatul sau pentru romani si Romania,doar a raspandit ura si dezbinare,iar impreuna cu cei care il sustin agrsivitate verbala si chiar fizica(alungatii cu parul din primarii si consilii judetene sau mai avem pe teava un cartus impotriva cui nu stiu)are pretentii la lux si bogatii,pe banii romanilor saraciti.Are insa nerusinarea si strige din toti rarunchii,ca altii sunt corupti.!!!???

 30. Asa face presedintele Johannis ! Fura starturi ! PSD , are alta metoda …cumpara la bucata , siteuri cu ziaristi cu tot ( au mare cautare cei proveniti din epoca Ceausescu ) ! Platiti de la bugetul de stat , adica de la mine si de la tine ! Si asta este cu adevarat furt , asa cum este prevazut in Codul Penal !

 31. Coane ” Jorj ” , nu trbuie sa ” mananca ” si jurnalistii din epoca Ceausescu ? Nenorocirea e alta : Nu se mai satura !

 32. A furat startul?
  Face ce știe mai bine.
  Iar dacă noi nu-l sancționam la vot, ni-l meritam. Vom fi complicii hoției pe care o blamăm de dimineață până-n asfințit.

 33. Puteți să vă dați peste cap de trei ori ca Greuceanu, puteți să vă scuturați de trei ori precum calul lui Harap-Alb, eu tot pe Iohannis îl votez. Punct.

 34. Dupa ce a afurat sase viloaice de la poporul roman, mare scofala ca a furat startul! HUUO!

 35. Nea Cornele, foarte bun si la obiect editorialul! Dovada? Au sarit imediat naparcile securiste sa combata…

 36. Invazia securistilor. Ordinul pe unitate a fost dat. Umpleti toate spatiile ziarelor anti Johannis cu poezii de dragoste despre Plavan. Daca sunteti femeie cu barba, gen lili, ridicati-va poalele in cap sa va vada adeptii nuriile infectate de boala vacii nebune. Daca sunteti Iohannisland faceti din el un Dineyland in care ciocanitoare Woody valseaza pe post de cndidat la copacul fericirii si la pomul cunoasterii. Daca sunteti micul Albert faceti din Plavan marele geniu din Carpatii Apuseni si taiati cu el orice urma de floare pe care o intalniti in preajma lui. Daca Sapca va sta in gat, infundati-o pana ajunge in stomac ca sa poata fi digerata cu usurinta de stelele de pe umar pe care-si poposec picioarele lungi,damele de companie ale lingusitorilor reesapati si pensionati inainte de termen. Daca sunteti conu iancu, puteti fi si conul pin daruit cu interese pentru a-l folosi la bancomatele regimului sfertodoct de sorginte macaco-gibonica.Daca sunteti Votez Jhoannis si nu v-ati multiplicat, inca buletinele, grabiti-va, caci securistul de serviciu care nu are mai multe identitati, e un securist fara perspectiva. Daca sunteti Cocornel de la Cocotidianu cu siguranta ati supt la tata caprei infestate cu bacilul CO-CH si la subabdomenul distinei COCO fiica lui Croco.

 37. Azi comentariile nu mai sunt injurioase, agresive, discriminatorii, anarhiste.
  Raman infractiunile informatice (si nu numai) comise. Care sunt inacceptabile.

 38. Esti tocmit sa huidui printre uluci ? Vezi de pacatele tale , pregateste coparseul si pune-te bine cu popa sa-ti dea un loc cu fata la Rasarit sa poti sa mai arunci cate-o ocheada spre lampa lui Ilici . Cand te apuca frigurile si te furnica aratatorul cu care bati tastele , incearca sa halesti un polonic de govno , nu-ti mai chioraie matele si iti piere pofta sa mai balmajesti verzi si uscate prin presa romaneasca . Apropo , Kostia , mai ploua cu carnati zbarliti la Tiraspol ?

 39. Cand il vad pe militianul Ciocan la Tv (tianu la puterea -1, mai destept este Godina), imi vine sa-mi trag doua ciocane de la tribunal in cap!

 40. Daca sunteti ” marius „, incercati sa nu va impacientati , mai dati o tura travestit in femeie prin gara Tiraspol pana soseste garnitura cu navetistii de Rabnita , o sa puteti sa va etalati nurii si sa faceti ocheade ademenitoare pentru o partida de ” nu ma uita „. Esential este sa interpretati divin la flaut partituri din Debussy si sa faceti matanii evlavioase cu fruntea , n-ar strica si un potpuriu de behaituri aplecat in pozitia specifica caprei , ajuta la relaxare si buna dispozitie . Kak zakalialasi stahl !

 41. Editat , esti tari hatru , lamenteaza-te , nu mai incerca sa tratezi gloabele cu tarnafes , n-au cum sa castige cursa ! Stanga , cauta disperata prin padocuri sa gaseasca un miracol , vreun ” Zori de zi ” al lui Marghiloman care n-a pierdut nici o cursa pe hipodromul din Romania . Lasa nechezaturile senzuale , castigatorul se stie , la banca radio-sant poti sa barfesti cate-n luna si stele , zarurile au fost aruncate si poti sa te trezesti si cu-o copita in freza !

 42. care semnezi @Plavanul Lupu, esti din Ukraina si crezi ca Romania a fost invatada de minoritatea voastra slava de cateva sute de mii din Republica Moldova? Tu ai ajuns sa RENEGI cetatenii romani din Romania? Romania are aprox 90% sunt romani, iar peste 50% nu sunt sclavii imparatului Traian si slugile carora le-a placut si le place Unio Trium Nationum de la 1437, peste 10 milioane sunt oameni liberi care au un Dumnezeu nu un muritor drept idol ca tine, te deranjaza ca nu toti apreciaza falsitatea Marelui Om, se declara urmasul unei organizatii condamnata la Nuremberg, cu decizie de fals in cazul unor imobile…ne pirdem cetatenia romana si devenim ukraineni daca intelegem realitatea, Ukraina detine pamantul romanesc din Tinutul Hertei, Bucovina de Nord si de la gurile Dunarii. 0,1% germani si tot atata ukraineni sau ruteni sau rusi sau lipoveni, acelasi neam cu multe denumiri pt mai multi deputati minoritari nu toti va credem buricul pamantului. Tratati-va complexul de imferioritate care va leaga de Mare la stat, dar mic la fapte bune…nu alor tai le-au pus rusii pistolul in piept, dar manjesti tot pt a apara un om dovedit cu fals…pana a fost retinut Dragnea eram impartiti intre Nord si Teleorman, sudisti, moldoveni, ai gasit alta marota maine vei cere sa fim insemnati cum facea monstru in WW al II lea.

 43. Alt articiol scris doar cu scopul de a da de clantanit elitei de fini degustatori de stevie murata la borcan de la Tiraspol ! Daca tot faceti din Iohannis un hot , care , auzi, ceva de neconceput , a furat startul , ca sa nu mai vorbin de case , bani din meditatii , …. , ce mai , o grozavie , cel putini dati un exemplu de om corect si cinstit care s-a imbogatit muncind zi si noapte , cu abnegatie si din rasputeri ca bugetar ! Sa vada poporul ca se poate ajunge miliardar servind statul si natia ! Si sa invete si Iohannis cum se traieste in cinste si onoare ! Vi l-as recomanda pe un cetatean modest dar harnic , pre numele lui Liviu Dragnea , pentru prieteni , Livache ! Uitati unde a dus harnicia unui bugetar : vila in Alexandria intinsa pe doua strazi , cu piscina , teren de tenis cu instalatie de nocturna , hotelul din Turnu Magurele , vilele din Bucuresti si Mamaia – Navodari , magazinele de incaltaminte de lux , fermele de porci , terenurile de vanatoare , …, ceasuri elvetiene pentru Livache si nepoata , vacante in locuri exotice cu lunile , … ! Toate proprietatea unui individ care toata viata lui a fost bugetar , cu exceptia perioadei cand a fost carciumar si le punea taranilor apa in bere ! Ca veni vorba de ceasurile elvetiene . Livache a dat pe doua ceasuri aproape 30 000 euro ! El si-a cumparat un ceas de 24 000 euro , iar nepoatei unul de 5 000 ! ( Intre noi fie vorba , si din asta se vede ca , taranu’ tot taran ! ) . Asta inseamna salariul lui de Presedinte la Camera Deputatilor , cam pe un an de zile ! Ce-o fi mancat un an ? Stiti tu cumva daca Livache mai are si al doilea job …. ? Iohannis , hotule , ia exemplu de cinste ! Un om care toata viata lui s-a limitat la salariul de bugetar amarat !

 44. @marius. Cu flautul in gura, cu trombonul in patea dorsala a leaganului peforat de multimea intrata in tura, cu sarma ghimpata la braul de dama cocota, cu cicocul de dama vanduta, cu picioarele din cauciuc degradat pe soseaua de centura, cu mintea de pasare kiwi, cu neuronul plat si atrofiat, cu dintii din canepa si bumbac, cu mustata din fulgi de Editat, te-ai afisat , iarasi, sa ne ne spui ca ai inceput sa freci orazul gros al vestitului navetist grobian.
  ps. M-ai schimbati parul care tine parul de la lozinci si mai modificati grafica ca prea miroase a neuroni de unica folosinta.
  ps. Stim ca esti in masura sa ne dai un raspuns exhaustiv referitor la asemanarea dintre neuronul de unica folosinta si hartia igienica? Si mai stim ca daca freci epoleti, freci cu placere tot ce ti se cere. Spor la munca. Vezi ca banca nu primeste spre perpetuare specii de talia ta.

 45. a furat scârba asta case şi copii, ca să-i vândă şi credeţi că o să se-mpiedice de un start?

 46. Românii adevărați, votează cu acel candidat care nu minte, nu fură și care respecta Constituția României.
  Daca în urma cu cinci ani l-am votat, la următoarele alegeri „Nu”.
  A blamat România și guvernul țării oriunde s-a dus.
  Nu cred ca a mai fost vreun președinte, conducător, împărat, șef de trib sau gintă, sa facă ce a făcut el.
  Adică poporul te alege și tu nu numai ca le întorci spatele, ba îi și mai desconsideri.
  Acum la vremea „judecății” vei primi ce ai semănat.

  Adica mai lasă-ne!!!

 47. Eu zic, daca tot au aparut afise imense pe blocuri cu Iohannis, pe unul din blocuri erau deja patru (cat tot blocul de mari), afise enorme, lungi, uriase, interminabile… zic, ca in loc de sloganul ,,pentru o Romanie normala, sa se scrie: ,,Vom analiza…, sau si mai bine, ,,Nu stiu si nici nu ma intereseaza.

 48. Cat tupeu pe acest NEONAZIST,care a ocupat scaunul de la COTROCENI aproape cinci ani de zile fara sa faca ceva pentru acest popor.Acest HOT DE CASE,TRAFICANT DE COPII ROMANI (ca translator si sofer,dar care prin SIBIU se discuta ca ar fi primit 30.000 de marci pentru aceasta activitate),PLAGIATOR (adica tot HOT),EVAZIONIST FISCAL (prin neplata impozitului pe chirii si meditatii cu banii acestia „cumparand” case),NVETIST,TRADATOR DE TARA (care nu respecta CONSTITUTIA SI LEGILE acestei tari),BETE-N ROATE AL GUVERNULUI,REVIGORATOR AL CELEI MAI MARI ORGANIZATTI NAZISTE DIN ROMANIA- GRUPUL ETNIC GERMAN-,prin FDGR condus la nivel national de el,RECUNOSCATOR FATA DE FOSTII VOLUNTARI NAZISTI,CARE AU LUPTAT ALATURI DE STRUCTURILE WEHRMACHT si carora le-a acordat titlul de CETATEAN DE ONOARE AL MUNICIPIULUI SIBIU,celor care s-au intors in tara dupa 1989,etc.etc.Asa ca PACAT de acest partid istoric zis acum LIBERAL,dar care este vopsit din PDL-isti,ca sustine pe acest TRADATOR.Oare ce zic BRATIENII,DUCA,CAMPEANU,QINTUS si alti liberali adevarati cu care am votat si eu o prioada de timp.Zilele trecute m-am intalnit intr-o deplasare cu cativa asa zisi liberali care strangeau semnaturi pentru acest individ,iar intamplarea face ca unul din acea echipa ma stia ca am sustinut adevaratul PNL si ma invita sa semnez pentru acest individ.I-AM RASPUNS CA SEMNEZ DACA EXISTA O CERERE DE CONDAMNARE A ACESTUI PLAVAN,CARE ESTE CEL MAI MARE INFRACTOR DOVETIT AL ACESTEI TARI.ASA CA DRAGI ROMANI VOTATI ACEST PLAVAN CA MAI ARE CEVA DE FURAT!!!Poate FURA toata TARA.

 49. Daca totul in politica si in programul unui partid se rezuma la ce spui sau inventezi despre un singur om, atunci esti sau sunteti jalnic ca partid, Romania nu-i D, dar este tara in care au disparut mii de copii, acel lucru nu te doare, nici defrisarile, nici desertificarea doar ca a existat un bun organizator care v-a incurcat atat de tare incat a devenit tinta si cosmar. Daca comentariul este pt a trezi invidia si ura unora, inseamna ca te adresezi unor oameni slabi. O vorba spune: „Trebuie sa faci o casa, sa cresti un copil, sa sadesti un pom ca sa fi OM.

 50. Afisele cu „hipopotam in timpul siestei, nu deranjati”! sunt la fel de anoste ca si ANOSTUL.

 51. Esti roman cum e Trump eschimos . Tu esti Constantin Moldovean Tiraspol , activ si pe facebook , vuvuzeaua savuskineza care latra la luna prin publicatiile romanesti . DISPARI !

 52. Tanti Ileana , ce pretinde ca are domiciliul in Suceava , si-a facut un obicei de a interveni la finalul comentariilor si serveste tacticos cate un ecler umplut cu govno de elefant in care abunda boabe de cafea . Are lipsa de cofeina , nu realizeaza ca a devenit tanti ANOSTA cu fite de hipopotam in timpul siestei , daca o deranjati incepe sa injure muscaleste si va trimite dupa samagon .

 53. Pentru cel (cea )care scrie ca sunt Constantin Moldoveanu Tiraspol.Esti Editat,eu sunt roman din mos-stramos.Nu am nici o legatura cu TIRASPOL.Nu amfost niciodata acolo.Cutoate ca am vizitat majoritatea tarilor din EUROPA si cateva din ASIA te asigur ca nu am vizitata URSS-ul.Si te mai asigur ca nu activez absolut deloc pe FACEBOOK.Dar dupa exprimare si modul de gandire se vede ca esti Editat si faci parte din # REZIST sau esti membru de partid PNL.Eu sunt urmas de vechi PNL-sti.Bunicul dinspre mama a fost PRMAR PNL si a fost omorat de un legionar pentru ca nu a aprobat un sediu pentru ei.Iar multi legionari de atunci se dau acum LUPTATORI ANTICOMUNISTI SI AU DREPTURI PE CARE NU LE MERITAU.Asa ca trebuie sa DISPARI TU Editat.

 54. Ne-au dat lacrimile , minti asa de duios … Bunicul dinspre mama , daca ar trai , ti-ar altoi niste botinokuri la torpedou ca faci propaganda pentru ciuma rosie . esti obsedat de legionari , aia sunt oale si ulcele de mult , vremurile s-au schimbat , ai ramas cu gramofonul blocat pe ” Stalin si poporul rus , libertate ne-a adus „. Ai mancarici la deste , chiar nu realizezi ca te faci de ras ?

  • Nu-mi sta in caracter sa mint si nu fac propaganda pentru nimeni,dar daca ai putina carte,mai citeste si alte documente.Nu toti LEGIONARII „sunt oale si ulcele” asa cum gandesti tu amaratule .Personal cunosc asemenea exemplare,care o duc bine mersi.Tu daca esti scolit de SOROS,poate nu ai cum sa vezi realitatile din aceasta tara,esti blocat la minte.Romania era singura tara din TRATATUL DE LA VARSOVIA care nu avea trupe rusesti in tara inca de pe timpul lui GHEORGHE GHEORGHIU-DEJ si avea relatii diplomatice si economice cu toate statele.Si ATENTIE invata si tu romaneste!!!Daca se poate.Nu se spune „deste” ci DEGETE.

 55. Autorule,dar geniala prostovana cand merge cu tot guvernul prin tara,la cate un bors,ceva,aia ce face? Cine-i da dreptul asta? Ti se pare ca tara e guvernata? Prostovana se auto-victimizeaza,cica o ataca lumea ca e femeie.Sau targetul ziarului e doar Iohannis? Fii omule analist,nu un simplu propagandist.

 56. #Eu tot pe Iohannis îl votez! – Eu te sfatuiesc sa incerci si la Sapoca. Au aia niste tratamente cu socuri electrice si cu jeturi de apa fierbinte-rece bune rau de tot. Daca nu-ti dau de cap, te cazeaza la ei gratis si pe termen nelimitat. Si au si un sistem bio de anestezie, in care folosesc un baros cu capul invelit in cauciuc. Iti arata capul si te altoiesc cu coada. Sanatate curata! SecatuEDITAT

  • Eu încerc la Napoca. Tot Clujul votează Iohannis. Apropo, ție niciodată nu-ți trece?

 57. Bine c-a furat startul! Astia fura tara si Nistorescu n-are nicio treaba. Nu-i asa ca Dancila intra in turul 2 ? Asa zice farul vostru calauzitor Felix tv.

 58. @Nastratin Minti de ingheata apele! Liviu Dragnea nu a fost tot timpul bugetar, a facut avere inainte de a intra in politica, lucrand in privat! In timpul in care Iohannis „dadea meditatii”, Dragnea muncea pe branci, lucru pe care il recunosc pana si securistoizii de la Recordre. Ei il improasca cu otrava lor securista tocmai pentru ca nu a fost baiat de bani gata, nu a fost fiu de nomenklaturiat sau securist ceausist, ci a tras din greu dupa terminarea facultatii. Trecand peste veninul lor, este imposibil sa nu pricepi din articolul urmator ca Dragnea a transpirat serios pentru ceea ce are: https://recorder.ro/trecutul-lui-dragnea-i-cel-mai-influent-politician-din-romania-a-fost-caraus-de-marfa-si-a-vandut-bere-la-halba/?fbclid=IwAR1mW9mAw8wKDOkE6jACsTrvFdDT6x45Mm3mTu0OcUCsJg0am6kWg2DVR2Y

 59. Bãlosul ãsta care o furat atîte case,si cu o datorie de 350 mii de euro,la statu român,si dupã ce va pleca de la Cotroceni si statul o sã îi dea un,,Palat,,cã?de data asta va avea palat,poate chiar vilocu amenajst de iel,în timpul mandatului,ce dacã o furat ,startul,ce dacã o cãlarit constitutia,ce dacã o datu in truna cu justitia independentã,care independentã nu stiu,probabil aia cãlãritã de iel.acuma vine cu sloganul,,O Ro-mâ-ni-e a-n-o-r-m-a-l-ãã.Prima datã care o fost sloganul..România lucrului prost fãcut nu?,,,SI UITE ASA ÎNALT ,BÃLOSU, PLÃVANU IAR DÃDU TEAPÃ CU ECRANU.COLINDÎND ,TÃRI,COLINE,CERSIND ,VOTUL DE LA PROSTIME.

 60. Minervo , iar gresesti previziunile , esti de cascadorii rasului , cu taticu meletean , cu unchiul general , tu il vaiti ca facea bisnita ? A descarcat marfa din vagoane sau cara geamantane prin gari ? Era caraus de bisniteala cu marfa indesata in propriul portbagaj . In 90 avea trei firme private , cine avea curajul sa-l controleze ? Carciuma din sat si berea la halba erau de ochii lumii , masca pentru preluarea de hoteluri si restaurante peste care a devenit stapan . Cum e cu cumpararea Daciei de la o minora care o castigase la Loz in Plic ? S-A ASOCIAT CU OAMENI PE CARE A STIUT SA-I FOLOSEASCA SI MAI APOI SA-I ARUNCE , de boala asta n-a scapat pana a intrat in puscarie . Tu faci trimiteri sa te faci de rasul curcilor ? Lasa ghicitul in stele , pune mana pe munca cinstita , esti vai si -amar …!

 61. Balosule , cunosti pe un mancurt numit Constantin Moldovean Tiraspol ? Ai curaj sa te uiti in oglinda ?

 62. @Nostradamus Dragnea a fost un intreprinzator al anilor ’90, atunci s-au dat numeroase reglementari care usurau mult situatia celor care vroiau sa devina intreprinzatori privati. Eram la inceputul capitalismului romanesc dupa 45 de ani de socialism si comunism si guvernantii i-au incurajat pe intreprinzatori, iar Dragnea a fost unul din ei. El s-a descurcat pentru ca nu s-a dat in laturi de la munca si i-a mers mintea, restul sunt barfe si manipulari securistoide. Voi stropiti cu noroi pe cei care au ramas aici si au pus umarul, dar va inchinati in fata strainilor care ne fura bogatiile pe gratis, slugilor! In privinta celor de-un neam cu voi sunteti plini de invidie si rautate, actionati pe baza de „sa moara si capra vecinului!”

 63. chestiunea cu furatul cred ca e o deprindere bine impamintenita in mintea individiului, la fel ca si minciuna. cuvintele pe care iohanis le roseste au sens in mintea lui bestiala. veind dinspre clisura spre Bucuresti ce credeti ca se lateste ca o cufureala napraznica? moaca nefericitului atirnata intre 2 stilpi… cica el face… avem nenorocul ca in indivizii care barbieresc puterea nu salasuieste nimic uman.

 64. … a primit doar cadouri; o tara, o candidatura si va primi inca una.Ca asa gandeste electoratul roman ‘inteligent” – lasa ca mai vedeti voi pe dreaku’ – cat de curand.Incepand cu 2021 Romania va exista doar pe hartie, iar romanii vor deveni niste biete litere scrise cu un pix ordinar pe harta Europei, o Europa din care ei nu vor mai face parte decat formal.Oricum, ne place asa, n-am reusit in 30 de ani sa ne depasim conditia de boi la jugul boierilor.Doamne da multa loboda, urzica si leurda, mai da Doamne si un porcut, un miel si un vitel in batatura, si … ne descurcam noi, ca Dumnezeu e mare!!!

 65. KRIMINAL ::::::: SHAKAL de CARACAL. Pedeapsa cu moartea trebue introdusa caci kriminalul omoara cat bpoate caci viata lui este Garantata prin lege.Statul trebue sa garanteze viata tuturor cetatenilor . Iar daca o persoana este asasinataé statul trebue sa p)lateasca o despagubi_re foarete importanta familiei respective. Viata kriminalului
  nu este garantata si el va fi pedepsit cu moarte daca justitia decide. Dece statu sa plateasaca familiei ???????
  Pentruca statu este responsabil de educatie, el nu trebue sa creasca criminali.

 66. „AEP verifică strict legalitatea surselor de finanțare pentru activitățile de publicitate politică, conform atribuțiilor prevăzute de Legea nr. 334/2006”, PROBABIL LA FEL DE „STRICT” cum a verificat softul folosit la alegerile din 26 mai a.c. adica DELOC!
  La Antena 3 aseara, Olguta Vasilescu a declarat ca la acea comisie din parlament privind verificarea fraudelor din ultimele alegeri cand STS a lucrat cu tabletele si pr.verbale si nu se potriveau cheile, s-a aflat din cele spuse de AEP, tovarasul Constantin-Florin MITULEŢU- BUICĂ,a expus situatia.Situatia era ca softul achizitionat-nu se stie de care functionari din „autoritate”NU AVEA proces verbal de receptie, deci era proiectat din luna si ajuns la tovul Mituletu, un bolovan selenar.Potrivit legii toate partidele tb.convocate cu specialisti sa verifice softul,ceea ce nu s-a facut.Printr-o OUG, dna Dancila „a imputernicit”din nou aceiasi STS serv.secret militarizat sa se ocupe cu tabletele,iar O Vasilescu NU a stiut sa spuna daca softul anterior va desrvi din nou cu frauda pe tovul Iohannis si compania ,sau e altul legal si verificat!O V afisa un je ne m,an fiche,putin ii pasa-cu medalioane la gat,iar Dancila se introduce in aceiasi capcana .Tovarsul Iohannis,plictisit si cu mintea lispa in miscare,a vrut sa-si vada capul pe stalp si poza pe asfalt, pe lungul drum catre casa ,casa dulce casa ,sa-i luam mandatul oropsitului navestist.

 67. Abia acum am vazut in poza panoul despre care se vorbeste si -am simtit inca odata umilit si batjocorit de acest individ, care se vrea inca odata presedinte desi nu a facut nimic pentru tara si popor,cu exceptia urii,razbunarii,agrsivitati verbale,insulta si calomnie adresate celor care nu sunt cu el.Deci acum dupa „Romania pas cu pas”,Romania educata” de care s-a ales praful,citesc acum „Romania normala”.Asta a pus capac.!!!Deci acum,in aceste momente,Romania e o tara anormala si acelasi lucru este valabil si despre romani.Eu unul ma simt mai umilit si mai batjocorit la mine acasa,cum n-am mai fost niciodata.Deci pana acum noi romanii,care formam Romania suntem anormali,cu alte cuvinte nu suntem intregi la minte si trebuie sa vina un autodeclarat succesor nazist incompetent,care are nevoie de luni de zile pentru a citi un document si de alte luni pentru a-l intelege,dar arogant si avid de putere,dornic sa traiasca in lux si bogatie pe banii celor anormali.Doamne,nici in aceste conditii nu va actiona nimeni pentru a aduna semnaturile necesare pentru a fi demis.TREZESTE-TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE,pana nu va fi prea tarziu.

 68. Sigur ca Iohannis nu este presedintele care sa scoata Romania din mizerie dar cine dreaq impiedica PSD sa propuna un presedinte eligibil ? Intai Ilici-KGB, apoi Plagiatorul, acum Veorica sdin Videle. Nu-i vorba ca si alternativele au fost catastrofale, incepand cu Ceausescu. Apoi Comnstantinescu si Basescu. Unul o catastrofa infatuata altul un bisnitar periculos…. Cu asemenea alesi nimeni nu mai are dreptul sa se planga de ceva….

  • Vorbesti texte! Cum poti sa-l compari pe sasu’ venit cu sorcova in Bucuresti impins din spate de altii cu profesorul Constantinescu langa care s-a aflat toata intelectualitatea autentica a tarii din acel timp? Daca Emil a insemnat schimbarea, sasu’ incompetent a reprezentat continuitatea. Securitatea nu a fost niciodata cu Constantinescu si l-a sabotat masiv, sasu’ nu a facut nimic desi securitatea a fost din start langa el. Cat despre Ceausescu, ala a fost cu adevarat roman inainte de orice.

 69. Titlul corect ar fi fost „Johannis a furat pîna si startul campaniei electorale”

 70. Ahaaa! Iohannis a venit noapta mascat si cu sacul in spinare si a furat startul campaniei electorale. A bagat startul in sac si pe aci ti-e drumul. Mai, mai, mai! Auzit-ai pozna! Sa fure el startul campaniei! La fel ca Ionica a lui Stefan Apetrei care a furat pupaza din tei, aia care trezea satul dimineata.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.