Iosif Rotariu, momente grele. „În somn a murit”

Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, a murit duminică dimineaţă. În trecut, Dana Rotariu a fost internată, în stare critică, într-un spital din Turcia, fiind operată de cancer de colon. Celulele canceroase i s-au extins la plămâni.

„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat Iosif Rotariu presei.
„Din păcate viaţa este crudă. Soţia marelui Iosif Rotariu s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de astăzi.
Sincere condoleanţe familiei Rotariu.
Drum lin către stele doamna Dana!”, a transmis clubul Politehnica Timişoara.
Iosif şi Dana Rotariu avea patru copii: Romina, Roberto, Kassandra şi Cristian.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

12 Comentarii

  1. Odihnă veșnică! Familia Rotariu, oameni deosebiți care au adoptat doi copii bolnavi și i-au crescut cu drag în familia lor alături de copilul lor biologic.

  2. O familie deosebita. Un om extraordinar.Un sot model, exemplu pt generatia asta ce fuge de resposabilitatea familiei si o neaga. Dumnezeu sa-i dea putere lui IOSIF sa poata sa isi intretina familia iar noua o inima buna sa il putem ajuta la nevoie.

  3. @Crs Cam cat de imbecil sa fii sa scrii asa ceva la moartea unui om? Cam cat de trepanat in zona corticala unde ar trebui sa zaca urmele de civilizatie si omenie? Cotidianul, dormiti pe voi? Parca averizati ca editati porcariile unor dezaxati in zona de comentarii! Condoleante, Iosca, Dumnezeu sa o odihneasca!

  4. Cum salbatic.
    Sotul a vegheat langa sotia sa grav bolnava, ajutand-o si facand ce s-a putut, sperand sa ramana in viata. Dar la ce problema de sanatate avea, stadiul in care era si evoltia rapida a cancerului.

  5. @ Crs sau @ qwe sau @ rumbou ragi , chiar nici un pic de empatie ? AsEditat!Condoleante familiei Rotariu ….

  6. @Crs

    te astept sa razi in hohote si sa tragi o bauta cand cea mai iubita persoana din anturajul dumitale, fiul, fiica, mama, tata, isi va da duhul! doar atunci vei face proba adevarului pe care-l sustii pe-acilea! altfel imi apari a fi un Rica Venturiano!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.