Laurenţiu Reghecampf, prădat

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf, fostul sot al impresarei Anamaria Prodan, reclamă că i-au fost sustrase bunuri în valoare de sute de mii de euro. 

Potrivit surselor Observator, furtul s-ar fi produs în urmă cu câteva luni. E vorba de un autoturism marca Ferrari și o ambarcațiune care erau ţinute la locuința fostei sale soții Anamaria, în Snagov. Bunurile ar fi în valoare de aproximativ 400.000 de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. or fi fost doar nishte obsedatzi secsual
    si au plecat cu ce-au gasit…..Reghe lipsea!!!!!

  2. Eu credeam ca a fost furat de oameni cinstiti dar noroc ca titlul precizeaza ca erau hoti. De fapt e corect ar fi putut fi furat de stat, de anaf de fmi etc

  3. Hotii,condusi de fosta sotie Prodanca,au uitat ca bunurile erau asigurate si masina are GPS ascuns:)))))

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.