Manchester City, fără Robinho la Timişoara

Echipa engleză de fotbal Manchester City a sosit astăzi, la Timişoara, în vederea partidei din play-off-ul Ligii Europa, cu Poli Timişoara, programată mâine 19 august, fără a-l avea în lot pe brazilianul Robinho.

Englezii, care au sosit cu o cursă charter, au deplasat în oraşul de pe Bega un lot care cuprinde 24 de jucători, dar nu au făcut nici o declaraţie de presă. De la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”, fotbaliştii de la Manchester City s-au deplasat direct la hotel, iar de la ora 19.15 vor avea antrenamentul oficial pe Stadionul „Dan Păltinişanu”. Ei au venit însoţiţi de bucătarul clubului şi mai mulţi agenţi de pază. Mâine sunt aşteptaţi să vină la Timişoara şi aproximativ 500 de fani ai echipei engleze.

„Până în astăzi la ora 15.00 au fost vândute peste 21.000 de bilete pentru meciul cu Manchester City, din cele 28.000 scoase la vînzare”, spune Levente Balint, ofiţerul de presă al clubului timişorean. Restul de locuri până la 34.000 au fost rezervate zonelor de siguranţă şi suporterilor englezi, conform prevederilor UEFA. Oficialii Politehnicii sunt de părere că până joi, la ora 22.00, ora de începere a partidei, se vor vinde toate biletele.

Printre jucătorii de la Manchester City care au sosit la Timişoara se află şi vedetele Boateng, Kolo Toure, Vieira, Adebayor, Tevez şi chiar Mario Balotelli, fostul echipier al formaţiei Internaţionale Milano, transferat de câteva zile la formaţia engleză, contra sumei de 28 milioane de euro. Meciul retur dintre Poli Timişoara şi Manchester City se va desfăşura joia viitoare, în Anglia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sergiu Miat 309 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.