„Marca“ Ceaușescu pare că nu mai are căutare

„Marca“ Ceaușescu pare că nu mai are căutare.  ANAF nu a găsit, la licitaţia de joi, un cumpărător pentru automobilul de teren ARO 304, care a aparţinut fostului conducător al României, Nicolae Ceauşescu. Mașina a fost confiscată de la omul de afaceri Ovidiu Tender.

Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 137.000 de lei. Cel mai probabil, licitaţia va fi reluată la o dată ulterioară, cu un preţ mai redus.

Automobilul a fost fabricat în 1977, este gri, are 2500 de cmc şi a circulat 72.453 de km. Se pare că fostul dictator ar fi folosit mașina atunci când mergea la vânătoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. 137.000 de lei sunt aproape 30.000 de euro,cine e tampit sa dea atatia bani pe un ARO,chiar daca era al criminalului ala nenorocit?

  2. Ceausescu desi era criminal de animale si macar pentru asta si-a meritat glontul din plin , dar nu avea pretentii la masini ca tradatorii care au vindut tara strainilor . Nu valoreaza mai mult 5000 de lei . Aro erau niste rable concepute de niste ingineri repetenti . Cea mai proasta masina din lume . Iti clantaneau dintii in gura cind il conduceai .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.