Marcel Ciolacu: Piedone poate să mă sune dacă doreşte

După ce joi afirma că a incheiat orice dialog cu Piedone căruia îi voia retrasă candidatura la Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu s-a sucit.

Întrebat dacă mai sunt şanse de discuţii cu Cristian Popescu-Piedone, liderul PSD a spus: „Eu am spus ce văd eu că este corect. Dacă dânsul doreşte, poate să mă sune, dar eu vă spun, uitându-mă la dumneavoastră, că va câştiga doamna Firea cu tot cu candidatura domnului Piedone depusă”.

Ce zicea Marcel Ciolacu joi

„Vă rog frumos, am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ce avem de construit pentru Bucureşti, să nu încercăm să rămânem blocaţi în visele personale şi cu asta am încheiat”, a precizat el.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

 1. Rrrromul tot rrrom ramane… Piedone ii da cu tifla… si bine face.

 2. Marcel Ciolacu: Piedone poate să mă sune dacă doreşte,intentioneşte şi vreşte
  Pidone ,fii barbat nu ti-a dat de mancare sacalul asta ‘revolutionar’

 3. Piedone nu trebuie sa se murdareasca de USL pe gura.
  Ca cat Ciolacu vorbeste mai mult de Piedone, cu atat pierde din scor Piedone.

 4. Marcel Ciolacu ,Klaus Iohannis și PNL sunt Complici la Grup de Crima Organizata Transfrontalieră pentru Ucidere Tatălui Meu la comanda unii milionar din Germania care venea la Casele de Copii din Ani 1990 . Sa trecut frontiera de Stat fraudulos și Politia musamalizeaza fapta și ucidere tatălui meu . Solicit Demisa Guvernului și a Președintelui Klaus Iohanns si a Prim Ministului Marcel Ciolacu

 5. Asta crede ca Piedone acum a cobarat din pom, in politica……[Rumburak]

 6. Daca Candidează Piedone face Dezbinare in PSD ! Si nu castiga Nici Piedone Nici Gabriela Firea ! Si Castiga Nicusor Dan ! Ca are un Electoral de Dreapta Stabil pe Voturi !

 7. PUSLamaua de Piedone nu -l sună? Eu am auzit ca a tot incercat , dar suna ocupat,baieții îl suna încontinu cu problemele tarii!

 8. Famiglia se suna intre ei. Firea si Burduja doi iepuri scosi ca psd sa ascunda optiunea pt Pietzone.

 9. O sa-si imbarlige cozile bucuresteni Piedone + Pandele =Psd mai bine mergeti cu Nicu e el mai lent, prinde greu conductele, dar măcar nu e corupt sau macar asa pare.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.