Mărturisirea făcută de Ciutacu. Poți să mai zici ceva?

Cine se aseamănă se place. Realizatorul România TV Victor Ciutacu, care a făcut o analiză a şanselor celor mai bine cotaţi politicieni români, spune că îi place de premierul Marcel Ciolacu. 

„Îmi place Marcel Ciolacu, o spun cu toată responsabilitatea, e un om pe care l-am desconsiderat. Ar putea să facă mult mai bine, să fie mult mai decis, era să spun un cuvânt pentru care te amendează CNA”, a declarat Victor Ciutacu la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, citat de site-ul România TV.

În ce priveşte şansele lui Mircea Geoană, Ciutacu a zis că îl consideră pe acesta un etern „loser”.

„Mă îndoiesc cât se poate de sincer. Îl știu pe Mircea Geoană de când era purtător de cuvânt la MAE, șef la MAE, șef la PSD și ulterior „loser”, peste tot pe unde s-a băgat în lupta corp la corp. Nu cred că Geoană fără partid, indiferent câți bani se bagă în candidatura lui, nu cred în Mircea Geoană, nu că nu ar fi un politician bun, dar never, ever PSD-iștii nu vor vota un membru care nu e în partid și nici cei de dreapta nu vor vota cu unul pe care l-au demonizat ca fiind prostănacul, în lupta cu Traian Băsescu.”, a mai spus Ciutacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

11 Comentarii

 1. il impinge stapanul ocult sa devina „berbec” pentru oile pe care le hipnotizeaza in fiecare zi. ia-l, mah, pe ciolaN, tzuca-l si duceti-va „pa poiana”, mah! dispareti amandoi in ceta, precum magaru’, mah. ca nici macar berbeci nu sunteti ciuNtacule$ciolaNule! berbecii defecti conduc turma in hau, mah…voi nu conduceti nimic si pe nimeni slug-oilor! ciuNtacu face „decat” audienta ci pretina „la tigla lipsa da pa casa” danutza-hutza-hutza.

 2. Era frumos să spună ciutacu și ce avantaje și cât a pompat morți pentru aceste elogii,că nimeni nu laudă gratuit azi , despre Sebi Ghiță , stăpânul tău nu ne spune nimic ciutacule

 3. În tinerețea lui revoluționară Ciocolacu a făcut afaceri cu, să-mi fie scuzat cuvântul, niște evrei. Ciutacu are și el mama, să-mi fie scuzat cuvântul, evreică. Este firesc să se placă.

 4. PSD baga bani grei in Romania TV. Simplu.
  In rest, presa a4-a putere in stat..evident, a 4-a putere corupta si ea.

 5. ‘Personalitătile’ și gusturile lor, nu-l deranjează că Ciolacu face parte dintre cei ‘condamnați să rămână la putere’ chiar dacă alegerile nu au avut loc, să vină siguranța via UE?!

 6. Tonomatele cu ieuro funcționează cu ieuro, nu cu dragoste. Aviz amatorilor!

 7. Unii recunosc oportunitatea de a roade un ciolac si o folosesc din plin. Profitorii de meserie nu rateaza ocaziile astea.

 8. Linge bine asta la pesedea ptr ca pesedeaua si farmacia cu reclama de kko ii tine in live. Braking news, o mizerie de televiziune. O televiziune care sta, seara de seara, in aceeasi gasca de personaje oribile, care mai de care mai dubioase si mai contaminate de gargara si lins la licheaua din politica. Lipsite de scrupule si rusine. Toti cu „origini” sanatoase, dinamovisti,a se citi secu, pur sange. Cand ii vezi te apuca scarba. Daca ar fi sa stam in canalele de televiziuni romanesti, nu merita sa-ti cumperi televizor. Daca il ai e bine sa-l ti pe televixiunile din occident,Italia,Germania,etc.

 9. Ah vey! Are si Itzic o parere. Onania Tv este cel mai abject post de televiziune, continuatorul OTV.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.