Messi, ce performanță!

Internaționalul argentinian Lionel Messi a înscris al 700-lea gol din cariera sa de fotbalist, marţi seara pe Camp Nou, în meciul pe care echipa sa, FC Barcelona, l-a încheiat la egalitate cu Atletico Madrid (scor 2-2), în etapa a 33-a a campionatului Spaniei.

Messi a transformat un penalty în minutul 50, învingându-l pe portarul lui Atletico cu o execuţie tip „Panenka”.

Acesta a fost al 630-lea gol reuşit de Messi în tricoul Barcelonei, în toate competiţiile, la care se adaugă alte 70 marcate pentru selecţionata Argentinei.

Cu 700 de goluri înscrise în cariera sa, Messi atinge o barieră pe care puţini fotbalişti au mai atins-o înaintea sa, printre aceştia numărându-se golgheterii brazilieni Pele şi Romario sau ungurul Ferenc Puskas.

Pentru Barcelona, însă, egalul obţinut pe teren propriu cu Atletico Madrid reprezintă un nou pas greşit în lupta pentru titlul de campioană în acest sezon, catalanii aflându-se acum la un punct în spatele lui Real Madrid, care va primi joi vizita formaţiei Getafe.

Clasament:

1. Real Madrid 71 puncte (32 jocuri)
2. FC Barcelona 70
3. Atletico Madrid 59
4. FC Sevilla 57
5. Getafe 52 (32 j)
6. Villarreal 51 (32 j)
7. Real Sociedad 47 (32 j)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.