Mircea Badea, bântuit și-n somn de Marcel Ciolacu

Activitatea premierului Mircea Ciolacu i-a dat de ”bănuit” jurnalistului Mircea Badea. Surprins de hiperactivitatea sa, Badea se întreabă dacă nu cesta are vreososie, pe modelul lui Putin. 

Pe premier îl vedem în ultima vreme peste tot. Cum e posibil? Pe cât de leneș este Iohannis, pe atât de frenetic e Ciolacu, a remarcat Mircea Badea.

„Marcel Ciolacu este cel mai frenetic om. Unii spun că președintele Klaus Iohannis este cel mai leneș om de pe planetă. Eu nu spun că așa este, așa zic unii. Iar Marcel Ciolacu este pe tot terenul. Nu știu, dar am senzația că locuiesc cu Marcel Ciolacu. Mă întâlnesc cu el peste tot, eu necăutându-l practic. Nu mă refer fizic. Mă refer că pur și simplu este peste tot. Și în somn cred că te bântuie Marcel Ciolacu.

Ba e în Israel, ba e în Ucraina, ba se luptă cu băncile în România, ba face super reforme fiscale, ba se răzgândește cu privire la cash, ba ne spune de Schengen, ba merge în Egipt și așa mai departe. Nu știu dacă Vladimir Putin are sosii, dar cred că Marcel Ciolacu are sosii! Nu are cum să fie peste tot… Sau este ubicuu?!

Ubicuitatea este proprietatea de a te afla în același timp în mai multe locuri. Ori este ubicuu, ori are sosii. Pe cât de leneș le pare unora Klaus Iohannis, pe atât de frenetic și inuman (n.r. – în sensul că este un tăvălug și că este peste tot) mi se pare Marcel Ciolacu. Este tăvălugul Ciolacu”, a declarat Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Cercetătorii au descoperit cum arată sosiile lui Putin

Bazate pe recunoașterea facială îmbunătățită prin inteligență artificială, compararea vocii și examinarea mișcărilor corpului, cercetările indică faptul că există mai mulți Putin. Zvonurile nu sunt noi, dar se pare că există dovezi științifice independente și plauzibile în acest sens.

Un reportaj pentru rețeaua de televiziune japoneză TBS  este suspicioasă  că adevăratul Putin a găzduit parada anuală din acest an din Piața Roșie de Ziua Victoriei, pe 9 mai.

Prin intermediul unei tehnologii  sofisticate de recunoaștere facială a constatat că  nu Putin  a inspectat Podul Crimeii în urmă cu zece luni, ci o sosie a acestuia, și  că aceasta  se potrivește  în proporție de doar 53% cu Putin cel adevărat.

”Experții în recunoaștere facială s-ar referi la acest lucru ca ”nepotrivire” în majoritatea cazurilor, ceea ce ne conduce la presupunerea că poate fi vorba de un dublu”, se arată în comentariu.

Apariția lui Putin  pe frontul de război din Mariupo locupat, în martie, a fost de asemenea analizată și analiza facială a liderului rus indică o asemănare de doar 40%.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

6 Comentarii

 1. 🤣🤣🤣🤣🤣 sosie? De unde naiba sosie, e cineva care sa accepte să joace rolul prostului in exces prin aroganta 😉 pentru un pumn de maruntis? Nu cred.

 2. lumea este plina de androizi :)) toti minonii satanei, catarati de papusari, pe somnul (editat). sper sa devenim popoare. din nou.

 3. se stie se cunoste ca PutZin in aparitii ,e cand gras,cand slab si sre desenul urechii dupa cum e la ciclu:)) ..e clar ca are o sosie,e la mintea cocosului
  cu Ciolacu e o glum buna cu sosia ,Ciolacu alearga mult si fara rost

 4. **Ciolacu alearga mult si fara rost** PE BANII NOSTRI, PENTRU CA NE-ALESII SA TRAGA BIRURILE TOT PE NOI! dahhhh, maaah, VREAU SI EU LA PUTERE SA MA PLIMB PE BANII VOSTRI, DRAGI ROMSANI, ESTE O SUPERBA OPORTUNITATE SA VAD LUMEA, in lux si gratis aka pe banii vostri, MAH!

 5. GURRU de A3!!Nu mai putem noi dupa ce gureste baiatu/..numai trompa si ureki..te uiti si zici..ce-o mai fi si asta!!!?Socarde,jarnare,

 6. NU mai trageti in Mircea !

  EL doar este o Vuvuzea, impleteste Vorbe in LINIA Trimisa la Timp !
  Ca, de altfel, OriCARE dintre Vorbetii si Scrietii cu Leafa …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.