Mircea Toader, înlocuit la şefia PDL Galaţi

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat, marţi, că Mircea Toader a fost înlocuit la conducerea Organizaţiei judeţene PDL Galaţi, fiind numit preşedinte interimar Mihai Capră, fost secretar de stat în MAI, potrivit Agerpres.

„Am luat şi o primă măsură organizatorică azi (marţi -n.r.), dintr-un şir de măsuri care va fi mai lung. La conducerea organizaţiei noastre din Galaţi l-am numit interimar pe domnul Mihai Capră. Este fostul secretar de stat care a răspuns de administraţia publică la Ministerul de Interne, un om foarte serios şi care cred că va face o treabă bună împreună cu colegii noştri de la Galaţi”, a declarat preşedintele PDL.

Vasile Blaga a menţionat că decizia privind înlocuirea deputatului Mircea Toader din funcţia de lider al PDL Galaţi a fost luată şi ţinând cont de rezultatele de la alegerile locale.

”Astăzi am avut o soluţie foarte bună pentru Galaţi. Noi nu luăm în analiză doar rezultatele referendumului. Galaţi-ul nu este unul din judeţele în care să se fi ajuns la un procent de 50% la referendum. Dar, analizând ceea ce s-a întâmplat la alegerile locale în judeţul respectiv, asta facem în toate judeţele nu numai la Galaţi, noi credem că este nevoie de un om care să poată să readune structurile şi să le pregătească pentru o toamnă foarte caldă din punct de vedere electoral”, a explicat Blaga.

El a precizat că Mircea Toader va rămâne liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor pentru că „îşi face foarte bine datoria”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.