Nairobi? Păi, cum zici că n-ai robi, bă, Klaunus?

Un cititor comentează articolul Iohannis a ajuns în Kenya

Nairobi ? Pai cum zici ca n-ai robi, ba Klaunus ? Sint nu stiu cite milioane de romani care muncesc pe nimica toata, asa cum munceau robii pentru boieri!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Author

14 Comentarii

 1. Preşedintele République Démocratique Bananière du Rrumânistan în vizită oficială la alte colonii să înveţe cum se pune biciul pe băştinaşi şi cum se face profitul maxim pentru stăpânii străini. Dacă tot vrea să înveţe meserie, îi recomandăm o vizită în Congo – să afle binefacerile Regelui Leopold al II-lea pentru poporul congolez şi să aplice reţeta de succes şi aici.

  STAT EŞUAT
  JUNTĂ MILITARĂ
  COLONIE BANANIERĂ

 2. Are și robi, dar și NAI la care muzicieni de renume precum Orban, Rareș, Ciuca, etc interpretează O Da zilei în fiecare dimineață.

 3. Din pacate acest prejdinte a fost pus acolo premeditat ca si garantie a succesurilor corporatiilor straineze domne dar planul era facut de sute de ani.

 4. UN RINOCER DE S-AR AFLA /SĂ VREA ÎN.-…-A-L ÎNȚEPA/ IAR ZEBRA COPITATĂ HU/CU O COPITĂ-BB-BU-BU//

 5. Toti au capul acoperit, numai el il are gol – ding-dong! – se pare ca l-a lasat pe Zelensky presedinte, iar acesta se lauda si pentru el la rusi.
  Mde, mofturi de fosti comunisti!

 6. Cât timp vom fi niște jalnici obedienti și indolenti și ne vom exprima frustrările pe net și nu in strada, vom suporta bătaia de joc și trădarea acestui jalnic traficant de case și copii, iohannis.

 7. Aseară în jurul orei 17,00 a aterizat în Eritreea și azi e in Nai.robi, Plavane? Indiferent ce ar spune unii sau alții, Plavanul turist de lux, merge doar in țări unde sărăcia și bolile sunt intalinate definitiv.

 8. Pe vremuri, cind eram eu mic, se vorbea de „frigiderele lu’ Bokassa”, in care se zicea ca presedintele de atunci al „Republicii Centrafricane” isi baga la raft opozantii, tranșați … Ce pacat ca al nostru preș n-a dat si el pe acolo, in vremea aia …

 9. -pai d-aia importa,
  colonizeaza si stramuta COLORATI!
  (vezi „harap alb”:
  robu alb s-a razvratit)

 10. Degeaba insultati perechea sinistra Johanis&consoarta, astia au obrazul gros, nu le pasa nici daca-i scuipam in ochi, astia doi toaca banii publici ca sa se faca cunoscuti in lume, pt urmatorul job ravnit de Johanis – pe la UE, la NATO, la drak’…

 11. Zici ca vine de la buda, si parca acum s-a trezit din somnul lui cel fara de griji, ca e prosti multi

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.