Nicuşor Dan a scos dovada

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a prezentat un grafic conform căruia în 2023 suma alocată pentru subvenţia gigacaloriei este dublă faţă de 2020.

„Acest grafic prezintă sumele anuale alocate pentru subvenția gigacaloriei în 12 ultimii ani.
Principala problemă a sistemului de termoficare a fost subfinanțarea, iar acest lucru s-a reflectat în avariile tot mai dese.
În acest mandat, am plătit sume mult mai mari pentru subveționarea sistemului de termoficare, iar acest lucru a permis Companiei Termoenergetica să deruleze investiții în modernizarea conductelor”, a arătat primarul pe Facebook.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

10 Comentarii

  1. Toate pseudofirmele de stat sunt aspiratoare de bălălăi și furnizoare de salarii mult supradimensionate.La nivelul de jos nu mai au meseriași pentru că plătesc prost și vor mult cu oameni puțini și prost echipați.Se bazează pe firme de-a neamurilor și de partid,oști de strânsură cu meseriași temporari, de pripas. E cumva ca la autostrăzi sau cam că peste tot, doi cu sapa, cinci cu mapa.

  2. Și care e meritul lui aici? Termo-mega-afacerea a mărit prețul, el a plătit din banii noștri. Ce a făcut el comparativ cu un primar cu 4 clase care știe și el să se semneze? Unde e sclipirea de geniu olimpic?

  3. Pretul la gaz s-a dublat la fel si curentul electric, daca nu chiar s-a triplat. Iar salariul minim brut a crescut de la 2300 la 3300 lei/luna, implicit si alte salarii.

  4. Ha, ha! Și echitatea unde-i? Prin alocări bugetare discreționare se iau banii din birurile plătite de toți românii pentru bunăstarea și confortul miticilor bucureșteni… Asta pentru a putea ei să-i desconsidere pe “provinciali”

  5. de ce cei de la „bloc” (indiferent de venitul/locatar) primesc subventie la incalzire (ca si la „anvelopare” sau la „gardulete” pe langa bloc) iar cei de la „casa” (care nu sunt toti „milionari”) nu au niciun avantaj ??? de ce este discreminare ?

  6. Ha, ha! De ce și pentru ce? Alocări abuzive de fonduri de la bugetul consolidat din birurile plătite de toți românii pentru bunăstarea miticilor și pentru a le oferi acestora posibilitatea de-a-i eticheta pe ceilalți ca fiind “provinciali”..

  7. Cei care au ceva impotriva sistemului de termoficare la blocuri sa faca plangeri la guvern. Primarul General nu are cum sa treaca de legile proaste facute de guvernanti si aprobate pe repede inainte de ministri si parlamentari.

  8. In viata exista un echilibru. 3 milioane de bucurestenii contribuie cu 1/3 din PIBul si bugetul tarii care se imprastie in toata tara. Normal sa se intoarca si al ei ceva. Problema , subventie primesc doar blocurile ceausiste care nu sunt reabilitate termic. Este o groapa care trebuie astupata trebuie o reabiltarea a infrastructurii termice prin trecerea etapizata de la termocentrale la pompe de caldura pe cvartale. Apa din subteranul Bucurestiului( adincime peste 120 m ) are tot timpul anului intre 35 si 45 de grade . Un program pe 10 ani ,va schimba fata orasului si implicit a Munteniei! Curentul necesar iarna il da crivatul prin viitoarele mii de eolienele din zona Buzau-Galati. Planul si banii il face guvernul nu primarul si in nici un caz Ciolacu-Ciuca, trebuie viziune, nu covrigi si sa traiti!

  9. Din păcate va creste Gigacaloria cu 100 de ei la Iarna 2024-2025 plus plata persoanelor angajate la Bloc ale căror salarii vor creste la 3700 de lei minim !

  10. doar primarul hotareste cat se compenseaza din costul incalzirii la „bloc” in localitate !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.