Nicușor Dan denunță „o minciună” legată de stadionul Dinamo

Primarul Capitalei Nicușor Dan, acuzat de un contracandid că a blocat reconstrucția stadionului din „Ștefan cel Mare” prin contestarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ), demontează acuzația.

Reconstrucția stadionului Dinamo nu are nevoie de PUZ, spune primarul.

„O minciună grosolană circulă în spațiul public, anume că suspendarea PUZ Sector 2 a dus la blocarea construcțiilor de la Complexul Sportiv Dinamo.
FALS.

Complexurile și bazele sportive sunt prevăzute distinct în Planul Urbanistic General (PUG), document aprobat în anul 2000 care este în vigoare în prezent.
În plus, stadionul nu se află în zonă protejată, astfel că Primăria de sector este cea care are competență pentru autorizarea construcțiilor de orice natură pentru acest obiectiv.
Exemple de acest fel sunt stadionul nou Steaua și stadionul nou Rapid, ambele reconstruite pe același amplasament, fără PUZ, prin autorizare directă.
Mai mult, vă aduc aminte ca noul stadion Dinamo trebuia teoretic să fie gata înainte de Euro 2020, când PUZ Sector 2 nici nu era aprobat”, a transmis edilul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

  1. Minciuna este lansata de fsn !Fsn a inventat teroristii, mineriadele si jaful de mii de miliarde savarsit asupra Romaniei.

  2. Care Dinamo, aia ca FCU 1948, anul de infiintare a securitatii ? Cine (cati) detin/e tot terenul central de acolo ?

  3. Asa ceva nu se poate! Nicu vandutu, febletea #securicilor dinamovisti sa saboteze taman el constructia stadionului Dinamo! Totisi, intre noi fie vorba, ambasi elghebete de ce credeti dvoastra ca il sustine ca_candidat? Iar seteseul l-a dat deja castigator al alegerilor, pe tabletele recent cumparate? Ca pe alea vechi, defecte ,avea 10%, iar cu astea noi are 40%! La fel ca si regina gunoaoelor din sect1- colega lui de casierie! Asa ca ,mai schimbati placa cu vandurul nostru olimpic! Mai bine am discuta despre placintarul lu nea Cornel sau despre coldea in rolul de corupt PS Eu sper dupa ce nicusorul sorosist va fi declarat victorios in alegeri de tablete- sa reluam discutiile aici in coti despre platforma cetateneasca si prostocratia… alegatorilor

  4. Nu mai stiu ce sa inventeze ca sa-i taie macaroana lui Nicusor Dan
    De la marchiza lagarelor de batrani din Voluntariscwitz,renumita SARMANCOUR, la interlopul bucurestean Piedone,trecand prin subinteligentul Burduja SIE-istul,toti clownii poolitici se catara unii pe minciunile celorlalti, incearca sa-i bareze al doilea mandat a lui Nicusor Dan,singurul primar adevarat

  5. Pana una alta, N Dan in 3 ani si 6 luni, a rupt cele 22 firme ale lui Firea, a platit datoriile lasate. Fiecare investitie a facu- o cu licitatie si nu si a dus firme de familie si toate neamurile. A taiat din afacerile cu turcii si a sustinut oe cele din Ro. A mai taiat din mafia imobiliara care pe fiecare petic de spatiu verde voia blocuri de 20-25 de etaje. Dar mai sunt inca de facut multe…….

  6. Ati inebunit ?? Tortionarul Firea a permis torturarea si jefuirea amaratilor din azile, a capusat primaria cu firmele ei private. Piedone cu mainile patate de sangele celor 68 de tineri de la Colectiv, si a facut Srl din Primarie cu peste 30 de rude angajate pe poaturi cheie. Nicusor Dan nu este interlop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.