Noi lovituri. Pe teritoriul Crimeei şi Rusiei

UPDATE Forţele ucrainene au transmis marţi că au distrus în cursul nopţii o navă de patrulare a marinei ruse, în apropierea strâmtorii Kerci, transmite AFP.

‘În urma atacului cu drone navale Magura V5, nava rusă Projet 22160 ”Serghei Kotov” a suferit avarii la pupa, la tribord şi la babord’, a indicat serviciul de informaţii al armatei ucrainene (GUR) pe reţeaua Telegram.

Conform purtătorului de cuvânt al GUR, Andrii Iusov, nava fusese deja lovită într-un precedent atac, însă ‘este sigur că de data aceasta a fost distrusă’.

‘În ce priveşte echipajul, situaţia este în curs de clarificare. Există morţi şi răniţi. Cu toate acestea, e probabil că o parte a echipajului a reuşit să se evacueze’, a afirmat el.

O gară din regiunea rusă Kursk, la graniţa cu Ucraina, a fost vizată marţi de lovituri aeriene care nu au provocat răniţi, a declarat guvernatorul regional Roman Starovoit, relatează AFP.

„Gara din Gluşkovo a fost ţinta unor lovituri aeriene lansate de Ucraina”, a scris Starovoit pe Telegram.

Loviturile aeriene au provocat un incendiu care a fost stins rapid şi care au deteriorat liniile de înaltă tensiune, privând de electricitate gara din Gluşkovo şi satul din apropiere Kulbaki, potrivit aceleiaşi surse.

Un UAV a atacat depozitul de petrol Gubkin din satul Dolgoe din regiunea Belgorod.

Un incendiu a izbucnit pe teritoriul întreprinderii. Unul dintre rezervoare arde. Potrivit datelor preliminare, nimeni nu a fost rănit.

Ministerul Apărării rus a anunţat marţi că a distrus trei drone ucrainene în cursul nopţii deasupra regiunii Belgorod, aflată la frontieră cu Ucraina.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

13 Comentarii

 1. Sunt lovituri aiurea care nu schimba absolut nimic. Frontul ramane la discretia rusilor care inainteaza la pas. Dar propaganda vestica are nevoie de astfel de stiri pentru a le exagera de cateva zeci de ori ca impact. S-o auzim pe sluga varanului ce va povesti credulilor.

 2. Loviturile vor continua de ambele părți fara nicio piedică. Morți vor fi pe teritoriul ukrainean destui mai ales rusnaci care nu au unde să se ascundă, nu cunosc locațiile pentru a se putea ascunde de vijelia dronelor ukrainei. Am văzut pe YouTube că, ukraineenii aduna cu alte drone, dronele căzute pentru reparare și refolosire, ceea ce e bine pentru apărare dar nu au esențialul necesar pentru apărare.

 3. Ucraina ataca infrastructura unei viitoare ofensive rusesti,depozite de carburant,gari in care sunt stationate vagoane cu munitie si concentrarile de trupe,toate astea devoalate de drone si sateliti lui Musk
  Razboiul ramane pozitional, Rusia va ramane cu Crimeea,Donetsk si Lugansk,in urma tradarii americane datorata gorbaciovistului Trump,cel mai mizerabil fost presedinte american si a ineficacitatii NATO de a asigura munitia in cantitate necesara Ucrainei
  Fereste-m Doamne, de prieteni…

 4. Directia principala de informatii a Ucrainei a confirmat in aceasta dimineata distrugerea navei „Serghei Kotov” in urma unui atac lansat noaptea trecuta asupra Crimeei

  Nava inamica a fost vizata de dronele navale Magura V5, in cursul unei operatiuni secrete, puse la punct de cateva saptamani de ofiterii de informatii ucraineni.

  „Explozia a fost atat de puternica incat nava a fost distrusa si nu se poate vorbi de repararea ei”, au confirmat mai multe surse – inclusiv rusesti – citate de publicatia Obozrevatel.

  Directia principala de informatii a Ucrainei a confirmat in aceasta dimineata distrugerea navei „Serghei Kotov” in urma unui atac lansat noaptea trecuta asupra Crimeei

  Nava inamica a fost vizata de dronele navale Magura V5, in cursul unei operatiuni secrete, puse la punct de cateva saptamani de ofiterii de informatii ucraineni.

  „Explozia a fost atat de puternica incat nava a fost distrusa si nu se poate vorbi de repararea ei”, au confirmat mai multe surse – inclusiv rusesti – citate de publicatia Obozrevatel.

 5. Mare succes pt. ucraina.Au iesit acum pe forum toti lingaii de spate uk.,parere ,prostia….ma mir ca tanti Leana a popi nu a iesit cu nici un com.

 6. @parere:
  Dronele alea de pe YT aduna si mortii in vederea reparatiei si refolosirii, sau nu sunt chiar atat de smechere?!

 7. @Prostia ingroapă Rusia: te bucuri, nu-i aşa? Nu prea ai avea de ce, fiindcă toate provocările astea au ca scop să-i enerveze pe ruşi ca să continue războiul ca să se consume armament şi muniție occidentale, iar elitele globaliste să se îmbogățească. Iar Ucraina ta cea iubită are cel mai mult de pierdut. Ferească Domnul să nu fie presat prea rău Putin şi să înceapă bombardamente temeinice, cum au făcut evreii în Gaza!!!

 8. Au incendiat un rezervor de la benZinăria din satul Dolgoe si au pierdut Avdeevka.
  Plus 3 Abramși, măR🤣g…

 9. Lovituri de atentionare . daca nu va potoliti asta va asteapta . nu veti mai avea nici flota si nici avioane .Doar mitecoiaux nu vrea sa intelega ca vad cum chilotatul s-a cam potolit de atita miros fraged .

 10. Evidentă ne e Evidența !
  Intregului Sistem paraSolar șamd.
  După ROTISAREA Abramșilor Urcaci, acțiunile General Dynamics AU MUTAT DECISIV: spre tomberon, mă🤣g…
  {● StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene ●}

 11. Pentru toți propagandiștii regimului de la Kiev: nu vă mai bucurați pentru micile sabotaje nesemnificative, că vă bucurați degeaba! Mai aveți puțină răbdare și o să vedeți finalul… Nu cred că mai durează prea mult.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.