Nou scandal sexual în Franța

Nou scandal sexual în Franța după cel în care este implicat marele Gerard Depardieu. Procurorii francezi au deschis o anchetă preliminară după ce actrița Judith Godrèche a depus o plângere împotriva regizorului de film Benoît Jacquot, acuzându-l de viol.

Godrèche (51 de ani) îl acuză pe Jacquot (77 de ani) de viol și de infracțiuni ulterioare într-o relație care a durat din 1986 până în anii 1990.

Gérard Depardieu, acuzat din nou de agresiune sexuală

Plângerea a fost depusă marți, a declarat avocatul ei pentru agenția de presă AFP.

Domnul Jacquot a spus că neagă „ferm” „acuzațiile”.

La începutul carierei sale,  Judith Godrèche este cunoscută pentru rolurile din două filme realizate de regizor: The Beggars (1987) și The Disenchanted (1990).

Ea își evocase recent relația cu Benoît Jacquot, fără să se refere la el pe nume, într-o emisiune TV autobiografică numită Icon of French Cinema.

Luna trecută, ea l-a numit pe rețelele de socializare, spunând că a decis să facă acest lucru după ce a vizionat un documentar din 2011 în care regizorul a vorbit despre relația lui cu un adolescent.

Intervievat de ziarul Le Monde, domnul Jacquot a spus că „neagă cu fermitate acuzațiile și acuzațiile lui Judith Godrèche”.

Contactat miercuri de AFP, el a anunțat că și-a susținut cuvintele din ziar și nu a dorit să mai reacționeze.

Plângerea doamnei Godrèche a fost depusă la Brigada de Protecție a Minorilor din Paris, a declarat avocatul ei Laure Heinich pentru AFP.

Judith Godrèche a realizat numeroase filme dintre care The Overnight (2015), The Spanish Apartment (2002) și The Man in the Iron Mask (1998) sunt unele dintre cele mai cunoscute.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. Aici pute a publicitate pe spatele acestui individ! De ce? Pentru că, a avut timp sa îl toarne din 1986 și după 1980!

 2. MAMMA MIA!
  Ce FXXXXXOS si Gerard Asta … 🙂
  Si IOP care credeam ca IO eram … 🙂

 3. tanti se duce la garla si incearca sa aduca aminte p000licului ca mai exista si ea…ca pe Gerard il iubim multi dintre noi. de tanti asta nici nu am auzit pana acum…

 4. a violat-o intre 1986 si 1990? wow.iepuras cu baterie duracell nenea asta benone sau cum ii zice…

 5. Ca sa vezi, filmele frantuzesti au titluri in engleza! S-au stricat si francezii astia, cat erau ei de nationalisti!
  Ca despre varianta unui copy-paste de ultima speta nu poate fi vorba, doar presa romana se respecta, nu preia mot-à-mot ca robotii articole de-a gata din ziarele anglofone! Ar fi zis la stiri, n-are cum!

 6. CelMaiScandal SEXUAL este IMPLICIT dans la FRANCE … 🙂
  Numirea UNuia ca Prim MINISTRU, Ala care ARE …UN SOTZ!
  CUM se va prezenta Asta in Viztiele OFICIALE, mai ales in AFRICA … 🙂

 7. Toate hoastele fleoscaite, de mult uitate de public vor sa fie iar bagate in seamasi-si aduc aminte ca au fost „pipaite”, pardon agresate cu vreo 3 decenii in urma de unul din cei maimari actori ai omenirii. Oare daca nu s-ar fi refugiat in Rusia tot atatea plangeri de agresiune sexuala s-ar fi depus impotriva lui Gerard Depardieu? Avea dreptate marele actor Alain Delon cand spunea ca in cinematografia franceza actuala gasesti doar actori cu numele de Aisha, Jamila, Leila, Murad, Abdel, Moustafa, etc. Doar pe la cameramani mai gasesti cate un Michel sau Pierre. Nu degeaba, numele de copil cel mai folosit in zilele noastre in Franta este Mohamed…Hexagonul ba deveni o colonie a Magrebuiui in scurt timp

 8. Nu am inteles unde este problemuta.
  Adolescentii au voie in spate si in buze.
  Doar pe internet daca critica legebetechiupedo nu au voie.

 9. Și-a amintit o băbătie că a fost violată acum o sută de ani! Poliția! Să vină poliția!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.