Numărătoarea sinistră: Peste 6 milioane

Numărul cazurilor de coronavirus la nivel global a depășit 6 milioane.

COVID-19 a dus la peste 370.000 de decese la nivel mondial, dar se crede că numărul real este mai mare, deoarece testele sunt încă limitate și multe țări nu includ victimele din afara spitalelor.

America Latină a raportat 50.000 de decese cauzate de boală.

Țări precum Brazilia, Chile și Mexic se luptă pentru a stopa răspândirea virusului, care a afectat pe rând, din februarie, China, Europa și Statele Unite.

Primele 41 de cazuri de coronavirus au fost confirmate la Wuhan, China, pe 10 ianuarie, iar la 1 aprilie a ajuns la primul milion de cazuri. De atunci, aproximativ un milion de cazuri noi sunt raportate la fiecare două săptămâni.

Situația duminică dimineață, potrivit worldometers

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. si marmota invelea ciocolata…. iar oamenii „cadeau” pe strazi cand in fapt daca te uiti atent, vezi cum de fapt puneau mainile in fata. asa de secerati si „morti pe loc” erau. bullshit propaganda dictatura china.

  2. La 6 milioane vor fi 600 mii morti…la sfarsit.
    Totusi sa fim rationali …10% mortalitate la cei infectati…specia umana va supravietui.
    Problema Romaniei cum facem sa avem etnici romani sa ne conduca…care sa refaca Industria…masini tractoare camioane…fabrici alimentate..etc.

  3. Intre cifre raportate si realitate, ar putea exista o marja de eroare minuscula, de maxim 95%.

  4. Interesant ar fi să se prezinte o statistică comparative cu nr. total de morți, inclusiv din alte cauze, să vedem diferențele din primele patru luni 2019 și 2020. Să vedem dacă e vreo diferență!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.