O televiziune a luat-o razna

O televiziune australiană a stârnit scandal după ce a modificat imaginea unei deputate, Georgie Purcell, pe care a prezentat-o cu sânii măriți și abdomenul dezvelit.

Fotografia cu Georgie Purcell a apărut într-un buletin de știri al televiziunii Nine News. A fost dată în contextul în care deputata a criticat respingerea de către guvernul local victorian a interdicției de vânătoare de rațe, relatează BBC.

Purcell a postat imaginile originale și modificate pe rețelele de socializare, menționând cum a fost editată ținuta ei.

Nine News și-a cerut scuze și a susținut că „automatizarea prin Photoshop” este de vină.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

  1. australia a devenit primul brat maoist chinez prin instaurarea lagarului plan-de-mitei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.