„O veste minunată”. Sau nu?

Adolescenţii dintr-o suburbie pariziană râd de clişee în "Swagger"

Agenţia pentru Alimente şi Medicamente din Statele Unite (FDA) a autorizat vaccinul Pfizer-BioNTech pentru copiii cu vârste între 12 – 15 ani din SUA.

„Aceasta este o veste minunată”, a spus dr. Kristin Oliver, pediatru și expert în vaccinuri la Spitalul Mount Sinai din New York: „Am așteptat mult timp pentru a începe să protejăm copiii din această grupă de vârstă”, scrie The New York Time.

Vaccinul Pfizer-BioNTech era autorizat până acum în urgenţă pentru adolescenții cu vârsta de 16 ani şi peste.

După aprobarea FDA, Comitetul Consultativ al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor trebuie să se întrunească pentru a face recomandări privind utilizarea vaccinului la copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani. Dacă aprobă vaccinul, așa cum este de așteptat, imunizările pot începe imediat.

Studiile clinice au arătat că vaccinul este eficient pentru copii.

Preşedintele Joe Biden spunea că, după autorizarea de către FDA, „vom fi gata să acţionăm imediat” și circa 20.000 de farmacii vor putea vaccina adolescenţii în zilele următoare.

Prima ţară care a autorizat vaccinul pentru această grupă de vârstă a fost Canada.

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) studiază extinderea vaccinului Pfizer pentru adolescenţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. Nu. Vaccinarea copiilor este un abuz si o crima contra umanitatii.

  2. Idiotii nu au limite. De ce nu fac un vaccin si pentru boii si vacile fără ugere, dar cu globalisti in loc de potcoave si lgbtiqisti in loc de țapi castrati.

  3. ” studiile clinice”…care studii????? cat timp au „studiat” specialistii-criminali???

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.