Orban. „O juntă militară a ocupat brandul PNL”

Ludovic Orban

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei (FD), Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că la Bucureşti, „o juntă militară a ocupat PNL, alungând liberalismul din PNL”.

Ludovic Orban a fost prezent la lansarea candidatului Alianţei Dreapta Unită (ADU) la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, din partea FD, care este acum preşedintele în exerciţiu al administraţiei judeţene.

„La Bucureşti, o juntă militară a ocupat ceea ce poartă astăzi, nelegitim, brandul PNL, alungând liberalismul din PNL. Acest lucru s-a resimţit şi în Timiş, unde într-un mod de neînţeles şi revoltător, Ciucă, Bode au predat filiala către Ciolacu, Grindeanu şi Simonis, punând la cale un plan diabolic de a captura judeţul Timiş (…) susţinând că Alin Nica nu mai este bun şi că locul lui trebuie luat de un impostor, Simonis”, a afirmat Ludovic Orban.

Liderul FD se află pentru a patra oară în judeţul Timiş în ultima lună, întrucât, potrivit acestuia, în judeţul Timiş se dă una dintre cele mai importante bătălii pentru România, în condiţiile în care „Timişul este o citadelă a democraţiei, iar Timişul şi Timişoara nu au voie să devină prizonierele PSD”.

„Am venit să bag mâna în foc pentru Alin Nica. (…). Liberalii autentici sunt în FD şi în ADU, care se bate cu toată forţa împotriva ‘ciumei roşii’ (…). Vă îndemn ca în săptămânile care au mai rămas până la alegeri să muncim cu toţii, la firul ierbii, din casă în casă, pentru a convinge oamenii că suntem singurii care avem un plan serios de dezvoltare pentru Timişoara şi judeţ, pentru fiecare comunitate locală”, a adăugat Ludovic Orban.

El a mai punctat că şi-ar dori în Timiş o victorie la o diferenţă mare de scor, prin care „să răsune în toată ţara ce bătaie a mâncat mafia PSD”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

24 de Comentarii

 1. Mandolina chiar crede ca este urmasul Bratienilor???!!! Este ridicol ca toti ‘bocii’ ce se lauda acum ca sunt liberali.

 2. Khazaru din neam de securisti ne invata. Il invit sa plece la khazarii lui in Israel. Nota zero ca politician zero poate sa isi dea cu Chitara in capatina.

 3. Aceleaşi poante răsuflate are cumătrul Mandolină.
  Dar despre nemerniciile pe care le-a făcut când a fost prim-ministru, nici o vorbuliță. Cu îndatorarea țării, cu abuzurile sinistre la adresa libertății şi democrației, despre asta nu se mai aude nimic, nu-i aşa?
  Nici măcar o scuză nu am auzit de la această caricatură…
  Trebuie mult tupeu şi obraz gros ca să mai ai curajul să deschizi gura.

 4. Cand era si el parte din junta lu peste prajit care a ocupat brandul PNL, nu maraia

 5. gorilă aciuat in Capitala e trist ca un oltean general a venit si el tot in Capitala.

 6. Nu vă mai luați de Sică, are dreptate cu junta militară. Spre aducere aminte:”Cineeee este generaaaalul?”, răgea un bou cu niște ani în urmă…

 7. Atunci, daca e asa, si vrei sa te votam iar, de unde stim ca nu vine iara junta si tu tot nu ramai la putere, ci vii din nou peste inca patru ani sa mai candidezi din opozitie, sa o iei de la capat? Ce rost are?

 8. @ Ludovic Orban probabil că a văzut filme în care soldații fugeau după găini, ?

 9. @ Ăsta se uită noaptea la filme cu soldați și cu găini în loc să se preocupe de programele politice de candidatură, ?

 10. @ Ăsta a văzut filme d-alea în care soldații alergau după găini ca să mănânce, ?

 11. @ Probabil că Ludovic Orban a vizionat ”Vizitatorii”, alte filme străini cu găini și cu soldați, ?

 12. Leneş milog, ai uitat-o p-aia cu „Cine-i generalul pentru care merită să ne sacrificăm fiecare minut, fiecare picătură de energie?” Şi p-aia cu „Cine nu sare ia condamnare?”. Huoooooooo puturosule care eşti tu un milog şi-un pui de securist! Mai umbli pe la firme după sponsorizări?

 13. Ai dreptate sica . Cine-i generalul? Îți mai amintești ce-l mai periai pe dulapul cel săsesc? Ești un mare zero, cum de te mai răbda pământul.

 14. Poate că pe mulți deranjează afirmațiile lui Orban despre situația actualului PNL, însă ce susține el este 100% corect : conducerea PNL a fost capturată de NATO, via generalul Ciucă. Acest fapt face ca PNL, moștenitorul politic al formațiunii celor care au fondat România modernă, să își înceteze de facto existența ca partid esențial al sistemului politic românesc.
  Prima mare lovitură a fost aplicată PNL-ului prin instalarea ca șef al PNL a lui Iohannis, în preajma alegerilor prezidențiale din 2014, la care din păcate a contribuit și Orban la vremea respectivă.
  Lovitură de grație a primit-o însă PNL prin instalarea la conducerea sa a generalului Ciucă, fapt care trece partidul și deci și România sub controlul direct al NATO. În zona noastră,faptul nu este unul singular : în Cehia a fost impus tot de către NATO ca președinte generalul Petr Pavel.

  Această subordonare de către NATO a partidelor sau posturilor cheie din cele 2 state îmi par o indicație clară că în pofida extinderii recente a organizației, hegemonia americană asupra continentului european se apropie de final. Și sovieticii la vremea lor au impus la conducerea Poloniei tot un general, pe Jaruzelski, încercând,fără succes,să prevină colapsul hegemoniei URSS în centrul Europei.

 15. Sa imi fie greata de politicieni sau de presa care coboara la nivelul lor?

 16. O huntă militară ?
  “Cineee esteeee genraaaaalul ?”
  Ascult ?

 17. Junta militară din PNL, a luat naștere datorită lui, în momentul când la congresul PNL a urlat cât a putut el: “ “ Ciiiiiine este generalul! “Și Dumnezeu i-a arătat vreo 2-3 generali, nu doar unul! El, săracul Ludovic a rămas doar un soldat neinstruit.

 18. micutzul dictator si-a aratat fatza urata in 2020…stim cine esti micutzule jj eee gg…numai liberal nu. voi nu snteti liberali sunteti socialisti de dreapta, pe model hi t l er.

 19. Mda , impostorul vorbeste despre impostori…..Sica pui de securist cominternist , nu ar fi cazul sa dispari ?Si ia-l si pe celalalt impostor , Simonis, cu tine.Lumea ar fi mai frumoasa si mai buna fara voi . Si inca vreo 600. Stiti voi care….

 20. Sica a uitat cand junta formata din straini ca el, Arafat si Vela sub comanda ‘generalului’ sasesc a scos masinile blindate pe strazi? Au ramas unici in istoria umanitatii ca cei care au scos masinile blindate sa lupte cu virusul !!!!!!!!

 21. s-a maturizat si Ludovică Orban,era si timpiul

 22. Cine este generalul pentru care merita sa ne sacrificam fiecare secunda, minut din viata? Johannis!
  Viermi ce sunteti!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.