Îndrăznește să crezi! Pacienţii de la Matei Balş mănâncă din farfurii cu sigla PSD (FOTO TEXT)

Mai mulți pacienți internați săptămâna trecută la Institutul de boli infecțioase Matei Balș din București au reclamat reporterilor G4Media.ro faptul că mâncarea le-a fost servită în farfurii inscripționate cu sigla PSD – cei trei trandafiri – și textul ”Peia Sprijinul Dumneavoastră”.

Farfuriile au fost utilizate pentru câteva zile și nu e clar cum au ajuns în spitalul condus de medicul Adrian Streinu Cercel. Managerul Streinu Cercel nu a răspuns apelului și mesajului reporterului G4Media.ro până la ora publicării articolului.

Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balș, face parte din conducerea instituției spitalicești din anii 90. Timp de trei ani a fost și secretar de stat în Ministerul Sănătății și este considerat unul dintre cei mai influenți oameni din sistemul medical.

investigație Rise Project din 2018 a dezvăluit modul în care o firmă offshore înființată de Streinu Cercel s-a interpus pe circuitul unor fonduri de la guvernul norvegian destinate testăriii gratuite a românilor pentru hepatită și HIV.

În 2015, Agenţia Naţională de Integritate a anunțat că Adrian Streinu-Cercel s-a aflat în stare de incompatibilitate pentru că a fost simultan manager al Institutului Matei Balș, secretar ştiinţific al Senatului Universității de Medicină, precum şi secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Streinu Cercel este și profesor universitar și membru al Senatului la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, susțin jurnaliștii de la G4 Media.

 

Sursă foto: Republica

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

  1. In ce stare de incompatibilitate se afla rise project, in ce stare de credibilitate, cu jurnalistii prinsi drogati in ultimul hal, cu masina plina de droguri? Hai raspundeti!

  2. „Indrazneste sa crezi”, are gust bun: gust de infractori, mincinosi si condamnati!!!

    • Doctorul Adrian Streinu-Cercel a dezmintit „stirea”, de fapt fake-news-ul celor de la G4Media, care au si publicat dezmintirea. In plus, domnia sa a castigat procesul cu ANI, deci ati luat plasa iar!

  3. Si??!!! Farfuriile cu sigla PDL s-or fi spart, iar nemernici de la liberalii corciti cu basisti nu mai au bani pentru altele. Da` trebuie sa manance si gura ta ceva..

  4. Streinu Cercel, un fel de Isarescu. O aviara pusa la momentul potrivit te Tamiflu pe viata.

  5. de obicei in spital, servirea mesei este externalizat, deci este problama firmei in ce tip de farfurii serveste, iar a pune o farfurie cu o sigla alaturi de un alt obiect ce ar putea apartine unui spital nu este o proba ca ambele produse apartin spitalului si nu au fost aduse de un vizitator sau nici n-a fost in spital, se falsifica diplome, bani si stirile sunt sigur adevarate?, daca PSD are majoritatea este posibil ca procentul pacientilor care au votat/simpatizeaza cu PSD sa fie asemanator ca raport, deci dupa orientare politica servesc masa in farfurii cu un simbol sau cu vesela personala, cu multi ani in urma, la internare se sugera sa ai vesela si tacamuri de acasa, s-a schimbat obiceiul sau rice nu stie?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.