Patronatele din turism: Imaginea României, mai proastă decât înainte de anul 1990

„Ca să refacem imaginea turismului românesc şi să o aducem măcar la nivelul pe care îl avea înainte de 1990 ar trebui să investim în promovare câteva miliarde de euro”, a spus Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, la conferinţa de deschidere a Târgului de Turism al României, care se va desfăşura între 15 şi 18 martie la Romexpo., transmite Mediafax.ro.

„De ce să ne facem reclamă în Japonia, dacă vin zece japonezi pe an? De ce să mergem în delegaţie de 18persoane în Rusia, când acordarea unei vize pentru turiştii ruşi durează o lună? De aceea am acordat anul trecut doar 6.000 de vize pentru ruşi, iar Bulgarii au acordat 380.000 de vize, dar la ei procedurile de acordare durează 48 de ore”, a mai spus şeful FPTR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.