Percheziții la polițişti suspectați de luare de mită

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa efectuează miercuri patru percheziţii domiciliare pe raza judeţului Ialomiţa, una la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni iar celelalte trei la domiciliul unor agenţi de poliţie, într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită.

„Astăzi, 13 martie 2024, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, în baza ordonanţei de delegare emisă de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa şi a mandatelor de percheziţie emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Ialomiţa, efectuează un număr de 4 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Ialomiţa (una la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, iar celelalte trei la domiciliul unor agenţi de poliţie). Activităţile se desfăşoară într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de luare de mită, de către agenţi de poliţie în cadrul IPJ Ialomiţa – Poliţia Municipiului Urziceni care ar fi pretins şi primit sume de bani de la conducători auto pentru a le aplica contravenţii mai blânde faţă de cele constatate în realitate”, se arată într-un comunicat de presă remis de Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa.

La finalizarea percheziţiilor, ofiţerii anticorupţie din cadrul Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa vor pune în executare trei mandate de aducere faţă agenţii de poliţie din cadrul I.P.J. Ialomiţa care au dobândit calitatea de suspecţi în cauză.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul D.G.A. – Serviciul Operaţii şi Serviciul de Interceptare al Comunicaţiilor, S.J.A. Buzău şi I.J.J. Ialomiţa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.