Piștereanu și Stan, într-un clip filmat în LA

Regizorul Richard Stan și talentatul actor George Pistereanu au colaborat într-un nou proiect artistic de excepție. Videoclipul piesei „Love Lies” al artistului hip-hop Rooga din Chicago a fost realizat sub îndrumarea regizorală a lui Richard Stan și cu interpretarea captivantă a lui George Piștereanu în rolul principal.
Regizorul Richard Stan s-a remarcat în industria muzicală hip-hop din SUA, aducând o viziune proaspătă și captivantă în lumea vizuală a acestui gen muzical. Artistul Rooga, cunoscut pentru colaborarea sa cu nume sonore precum Kanye West și prezența sa pe albumul „Donda” al lui Kanye, a atras atenția publicului cu versurile sale pline de profunzime și autenticitate.
Videoclipul piesei „Love Lies” spune o poveste emoționantă despre un cuplu aparent fericit, dar cu secrete întunecate. Filmul explorează teme precum încrederea, trădarea și alegerea, punând în prim-plan lupta dintre emoții și rațiune. George Pistereanu, cunoscut pentru talentul său actoricesc remarcabil, a adus intensitate și autenticitate interpretării sale în rolul personajului principal. Povestea împletită cu elemente de deja vu prezintă actorul principal într-un con de umbră, căutând răspunsuri la o serie de evenimente inexplicabile. Pe măsură ce zilele trec, el trăiește aceleași experiențe de-a lungul unor evenimente tragice: își prinde partenera într-o situație compromițătoare, înfruntă amantul acesteia și se confruntă cu pierderi devastatoare. Însă, într-un moment de conștientizare, alege să abordeze situația cu o perspectivă diferită, rezistând impulsului de violență și oferind o cale alternativă pentru dezvoltarea evenimentelor.
George Pistereanu interpretează rolul soțului, iar rolul soției îi revine actriței de origine columbiană Juliana Betancourth, care a fost nominalizată la premiile Academiei din Columbia, echivalentul Oscarului din Columbia pentru cea mai buna actriță. În videoclip îi mai puteți vedea și pe actorul american de origine italiană Joze Nicolini, Abel Lysenko si Karen Loriana.
“Participarea la acest videoclip a fost o experiență profundă și memorabilă pentru mine. Am avut bucuria să colaborez cu talentatul regizor Richard Stan și să lucrez alături de Rooga. Mesajul puternic al videoclipului, care subliniază că violența intotdeauna crează monștrii imposibil de controlat, m-a impresionat profund și m-a motivat. Sper că acest videoclip să ajungă la cat mai mulți oameni și să ofere o alternativă in importanța găsirii unor căi pașnice și empatie pentru a depăși provocările. Sunt recunoscător că am putut contribui la transmiterea acestui mesaj semnificativ și mă simt împlinit să fiu parte dintr-un proiect cu impact pozitiv si atat de necesar in societatea de astăzi” a declarat George Piștereanu.
În privința acestei colaborări, regizorul Richard Stan a declarat: *”A fost o experiență formidabilă să lucrez cu George și întreaga echipă. Povestea videoclipului ne-a captivat și am încercat să transmitem în imagini complexitatea relațiilor umane și a deciziilor pe care le luăm. Colaborarea cu Rooga a fost una inspirațională și suntem mândri de rezultatul final.”*
De producția videoclipului s-a ocupat scenarista și regizoarea din Georgia, Tamar Jatchvadze, care este și asistenta de regie a lui Richard Stan în SUA.
LINK UL VIDEOCLIPULUI:
Instagram GEORGE PISTEREANU
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Dumitru Alexandru Filimon 34 Articole
Author

4 Comentarii

 1. avem actori buni…mi-as dori sa fie si verticali. cu gandire proprie. nu #ideologizati in sclavie, pentru sfantul BAN.

 2. Asta nu e cultura, ci mizerie cinematografica! A propos: cine a auzit de Stan Papuse si de Piș-pa-el-tereanu?

 3. 3 PAPITOI CU PORECLE IDIOATE..RICARD,PUPINCURESCU SI mazgalitorul de liter
  e negre,asta,ciucurel,marmelada,ciunga=DAF,SAU,DAMF-oa,ce miroase,are un damf de carciuma.CUM DRAGONE SCRIU SI,CULMEA PROSTIEI,PUBLICA O NIMICA.
  UCIN-UL STIE,UNITER A AFLAT,AZMERICANUL OZCAR,IL PREMIAZA,CU O FLEGMA DE
  AUR.PS.in comunis merau 1/cinecluburi-criticulde film,ionpasat,membru UCIN,
  a fost cineclubist,2/brigazi artistice-marele si unicul STEFAN IORDACHE,a
  fost in brigada de la coop.imbracamintea,3/dansuri populare,balet,orchest
  re de studenti si muncitori-FORMATIA SAVOY.MULTI CINECLUBISTI DIN FABRICI SI UZINE AU AJUNS REGIZORI LA BUFTEA,SAHIAFILM,ANIMAFILM.VOI,ASTIA,CU PELI=
  CULA VOALATA..DE UNDE VENITI.VEDETI-VA BA,DE TIMPUL LIBER.ALO.trio degeaba

 4. Nu ma grabesc. Astept filmul lui Richard Bran.
  PS Citez: „În videoclip îi mai puteți vedea și pe actorul …” Nenica, cine va scrie textele?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.