Polițiștii din Constanța au ieșit în stradă

Zeci de poliţişti protestează la Constanţa nemulţumiţi de programul de lucru pe care îl consideră haotic.

Conform reprezentanţilor Europol – filiala Constanţa, poliţiştii protestează, între orele 9,00 şi 11,00, în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean, după care se vor deplasa pe jos către Prefectură, fără a fi necesară devierea traficului rutier, unde vor protesta timp de o oră.

„Scopul adunării publice îl constituie nemulţumirile manifestate referitor la încălcarea drepturilor privind planificarea în serviciu a poliţiştilor din cadrul structurii rutiere cât şi din cadrul unor structuri de ordine publică de la nivelul IPJ Constanţa”, au informat sindicaliştii.

Protestatarii sunt nemulţumiţi de programul de lucru „haotic” şi cer ture de 12 ore, nu de 8 ore aşa cum le-a impus conducerea Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Acţiunea de protest a poliţiştilor Europol fusese programată pe 27 noiembrie, dar a fost amânată din cauza vremii nefavorabile.

„Având în vedere condiţiile meteo extreme de pe raza judeţului Constanţa dar şi faptul că poliţiştii sunt implicaţi în activităţile de salvare, reprogramăm protestul de mâine, 27.11.2023 pentru data de 04.12.2023”, informase Europol.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. ar merita cateva bastoane pe spate,gaze lacrimogene,….pulitia stie de ce,…

 2. minerii, sa vina minerii!
  Sau hulihanii din 10 August!
  Sper sa va vad in situatia poporului saracit!

 3. Ca maine vedem si parlamentarii ca au iesit in strada sa demonstreze ,sau chiar pe Johannis pt.ca este nemultumit ca nu i sa alocat mai multi bani pt. deplasarile lui turistice.

 4. MANAGEMENTUL PUBLIC ESTE PRAF SI PULBERE ,iar la NIVELUL; M.A.I al JUSTITIEI , S.R.I. si S.I.E SUNT ADEVARATE BOMBE NUCLEARE…….

 5. In strada-i locul lor, nu in birouri……[Rumburak]

 6. & Vremurile bune sunt vremuri de proteste la poliție , ca să aibă și ei salarii și de lucru, ?

 7. Eu credeam ca protesteaza ptr drug testere, 2 Mai etc? Politia romana……

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.