Ponta jurând iubire veşnică cu steagul Ungariei în spate. Mândri că suntem români varianta Budapesta

Premierul Victor Ponta şi PSD au lansat în acest an sloganul electoral „Mândri că suntem români”. Şi dă-i şi luptă cu această mândrie. Numai că, pe principiul „Fă ce zice Ponta, nu ce face Ponta”, tocmai liderul PSD şi candidatul la prezidenţiale Victor Ponta a jucat şotron pe el.
În 1998, la prima sa nuntă, actualul premier Victor Ponta jura iubire veşnică primei sale soţii, Roxana, cu heraldica Budapestei şi cu panglicile steagului Ungariei în spate. Pentru că Victor Ponta a avut prima căsătorie mai mult ca sigur la…Primăria Budapesta! Ponta și prima sa soție au fost colegi de liceu, iar apoi în 1998 s-au căsătorit şi în 2001 avea să vină pe lume şi băieţelul lor, Andrei. Apoi Ponta, familist convins, a divorţat în 2006, căsătorindu-se după aceea cu Daciana Sârbu, cu care are o fiică, Irina.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Petean 155 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.